۱۴۵۲۲۴۴
۶۷۳۲
۶۷۳۲
پ

طرز تهیه سوفله بادمجان؛ غذای خوشمزه و مجلسی

سوفله بادمجان، یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با ظاهری زیبا و طعمی لذیذ، هر میهمانی را به یک جشن تبدیل می‌کند.

دانشیاری: سوفله بادمجان، یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با ظاهری زیبا و طعمی لذیذ، هر میهمانی را به یک جشن تبدیل می‌کند.

طرز تهیه سوفله بادمجان؛ غذای خوشمزه و مجلسی

این غذا که ترکیبی از بادمجان، گوشت چرخ‌کرده، سس سفید و پنیر است، هم در مهمانی‌ها و هم در روزهای معمولی قابل سرو است. در این مطلب، طرز تهیه مرحله به مرحله سوفله بادمجان را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

بادمجان: 2 عدد

گوشت چرخ‌کرده: 300 گرم

پیاز: 1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

آب: 1 لیوان

پنیر پیتزا: 100 گرم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم

کره: 50 گرم

شیر: 1 لیوان

آرد: 2 قاشق غذاخوری

خامه: 2 قاشق غذاخوری

روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه

آماده سازی بادمجان

بادمجان‌ها را بشویید، پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

نمک روی برش‌های بادمجان بپاشید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.

بادمجان‌ها را در روغن سرخ کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

تهیه مواد میانی

پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

زردچوبه، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.

آب را اضافه کرده و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم پخته شود.

تهیه سس سفید

کره را در یک قابلمه کوچک آب کرده و آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

شیر را به آرامی به مخلوط کره و آرد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

نمک، فلفل سیاه و خامه را به سس اضافه کرده و هم بزنید.

مونتاژ سوفله

کف یک ظرف پیرکس را با یک لایه بادمجان سرخ شده بپوشانید.

یک لایه از مواد گوشتی را روی بادمجان‌ها قرار دهید.

یک لایه از سس سفید را روی مواد گوشتی بریزید.

این مراحل را تا پایان مواد تکرار کنید و لایه آخر را با سس سفید بپوشانید.

پنیر پیتزا را روی سطح سوفله بپاشید.

پخت سوفله

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

ظرف سوفله را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی و پخته شود.

نکات مهم

برای اینکه سوفله پف کند، بهتر است از تخم مرغ استفاده نکنید.

می‌توانید به جای گوشت چرخ‌کرده از مرغ ریش ریش شده استفاده کنید.

برای طعم‌دار کردن سوفله می‌توانید از سبزیجات معطر مانند جعفری و شوید استفاده کنید.

سوفله بادمجان را می‌توانید به همراه برنج یا نان سرو کنید.

نتیجه‌گیری

سوفله بادمجان، یک غذای خوشمزه و مجلسی است که با کمی حوصله و دقت می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید. با رعایت نکات گفته شده، می‌توانید یک سوفله بادمجان خوشمزه و زیبا داشته باشید.

نوش جان!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج