۱۵۰۶۳۱۲
۲ نظر
۴۴۹
۲ نظر
۴۴۹
پ

توصیف فرمانده سابق نیروی انتظامی از موضع ایران در مذاکرات

فرمانده سابق نیروی انتظامی با اشاره به ثبات در سیاست‌های جمهوری اسلامی و حمایت از روند مذاکرات، تأکید کرد که ایران بر مواضع خود ایستاده و آینده به نفع جبهه مقاومت رقم خواهد خورد.

ایلنا: سردار سرتیپ حسین اشتری فرمانده سابق نیروی انتظامی و مشاور سرلشکر باقری، در رابطه مذاکرات ایران و آمریکا و تهدیدات نظامی آمریکا در منطقه، همچنین شرایط منطقه پس از توافق ایران و آمریکا، تصریح کرد: ما باید مقداری تحمل کنیم تا مراحل بعدی این مذاکرات را هم ببینیم که چه خواهد شد. آنچه مسلم است، مواضع جمهوری اسلامی ایران ثابت است و آن را تا آخر ادامه خواهد داد.

0

او افزود: این آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها هستند که باید خواست ما را بپذیرند. اگرنه، ما از قبل هم مواضع خود را اعلام کرده و پای آن ایستاده‌ایم.

اشتری گفت: مردم ما، رهبری و دولت همه هماهنگ هستند. امیدواریم که آینده به نفع جبهه مقاومت و مردم مستضعف جهان باشد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ایران

    ان شاالله

  • قلی

    از تغییر محل مذاکرات مشخص هست که آمریکا و رژیم صهیونیستی قبول کردن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج