۱۳۷۵۸۵۲
۱۱۹۰۰
۱۱۹۰۰
پ

طرز تهیه یک غذای فوق‌العاده برای شب‌های پاییزی!

«عدسی‌های من آب و دون جدا می‌شن! چرا خب!؟». عدسی درست کردن اصلا کار سختی نیست.

برترین‌ها: «عدسی‌های من آب و دون جدا می‌شن! چرا خب!؟». عدسی درست کردن اصلا کار سختی نیست. ولی رعایت کردن یکسری ترفندهای ریز می‌تواند یک عدسی فوق‌العاده به شما بدهد.

اگر تا به حال عدسی قهوه‌خانه‌ای خورده باشید قطعا طعم آن هنوز زیر زبانتان است! یک عدسی جا افتاده‌ی خیلی خوشمزه که دستورش را همین الان اینجا بخوانید و برای امشب یک غذای رژیمی ولی پر از خاصیت درست کنید. شک هم نداشته باشید که طعمی رویایی خواهد داشت.

مواد لازم:

عدس

۲٫۵ لیوان

سیب زمینی

۱ عدد بزرگ

پیاز

۱ عدد بزرگ

آرد سفید

۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون

۳ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی

۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

به اندازه کافی

زردچوبه

به اندازه کافی

طرز تهیه:

آیا شما جز این مواد از چیز دیگری در عدسی استفاده می‌کنید؟ مطمئن هستم پاسختان خیر است! ولی یکی دو نکته را اگر دقت کنید یک عدسی لعاب دار بسیار جذاب خواهید داشت که کاسه کاسه بخورید و سیر نشوید.

طرز تهیه یک غذای فوق‌العاده برای شب‌های پاییزی!

در ابتدا عدس را بشویید و مدتی در آب خیس کنید. دقت داشته باشید که یک سنگ ریزه‌ی کوچک که از چشم شما پنهان بماند می‌تواند حساب دندان‌هایتان را برسد! پس عدس‌ها را خوب پاک کنید و بعد خیس کنید! بعد از اینکه حدود یک ساعتی عدسها خیس خوردند، آنها را به همراه آب داخل قابلمه بریزید و با در بسته و حرارت متوسط اجازه بدهید بپزد.

در همین هنگام پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در یک تابه با مقداری روغن آن را تفت بدهید تا سبک شود.

سیب زمینی را هم پوست بکنید و 4 قسمت کنید و در یک قابلمه کوچک که حاوی آب است روی گاز بگذارید تا سیب زمینی خوب بپزد.

پیازها که رنگشان عوض شد زردچوبه، رب و نمک را به آنها اضافه کنید. چند دقیقه‌ای تفت بدهید تا عطر زردچوبه بلند شود و رنگ رب هم خوب باز شود.

وقتی سیب زمینی پخته شد آن را از قابلمه بیرون بیاورید و با گوشت کوب یا پوره کن خوب له کنید. بعد از اینکه سیب زمینی بافت منسجمی پیدا کرد به تابه‌ی پیاز اضافه‌اش کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

اگر گفتید الان وقت چه کاری است؟! عدس نیم پز شده و حالا باید مخلوط سیب زمینی و پیاز را داخل قابلمه عدس‌ها بریزید. هم بزنید و اگر آب آن کم است مقداری آب جوش داخلش بریزید و اجازه بدهید مواد خوب با هم بپزند و جا بیفتد.  یک ساعت اگر زمان بدهید کافی است. این روش که درپیش گرفتید باعث لعاب دار شدن عدسی می‌شود در عین حال از سیب زمینی‌ها به صورت جداگانه خبری نیست.

نکته‌های مهم:

اگر از عدس ریز استفاده کنید یک عدسی بی نظیر خواهید داشت.

استفاده از عصاره مرغ یا گوشت در عدسی طعم آن را خاص‌تر خواهد کرد.

موقع سرو اگر مقداری کره داخل آن بریزید که نور علی نور خواهد شد!

مصرف گلپر با عدسی طعم آن را جذابتر خواهد کرد.

این شما و این هم یک غذای دلبر که سرشار از خاصیت است و در این شب‌های سرد خیلی می‌چسبد! نوش جان

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج