نان برشته و سالسای لوبیا و گوجهفرنگی
به جای مصرف چیپسهای کارخانهای که نمیدانید در چه شرایطی تهیه شدهاند و به جای خوردن سس کچاپ آماده که مملو از شکر و نشاسته است و از مراحل آمادهسازی آن هیچ نمیدانید، میتوانید با صرف کمیوقت، یک اسنک خوشمزه و یک دیپ سس لذیذ و خانگی تهیه کنید.
مجله سیب سبز: به جای مصرف چیپسهای کارخانهای که نمیدانید در چه شرایطی تهیه شدهاند و به جای خوردن سس کچاپ آماده که مملو از شکر و نشاسته است و از مراحل آمادهسازی آن هیچ نمیدانید، میتوانید با صرف کمیوقت و استفاده از موادی که در همه خانهها پیدا میشود، یک اسنک خوشمزه و یک دیپ سس لذیذ و خانگی تهیه کرده و خود و مهمانانتان از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم
۶ تا ۸ نفر:
- نان پیتا یا لواش: یک بسته
- روغن مایع: یک چهارم پیمانه
- زردچوبه:نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
- سماق: نصف قاشق چایخوری
- پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
- لوبیا چیتی پخته: ۴۰۰ گرم
- گوجهفرنگی متوسط: ۲ عدد، ساطوری
- پیاز کوچک: یک عدد، ساطوري
- سبزی معطر: ۲ قاشق غذاخوری، ساطوري
- روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
- آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل سبز: ۳ عدد، ساطوري
- نمک: به میزان لازم
روش تهیه:
1. نان را به اندازه دلخواه ببرید. روغن مایع را با ادویه و کمی نمک مخلوط کرده و با قلممو روی تکههای نان بمالید، سپس نانها را در تابه یا فر برشته کنید تا کاملا خشک و طلایی شده و عطر ادویهها آزاد شود.
2. لوبیا را در یک کاسه ریخته و با گوشتکوب کمی له کنید، سپس گوجهفرنگی، پیاز، فلفل سبز، سبزی ساطوری و روغن و آبلیمو را با کمی نمک به آن مخلوط کنید. دیپ لوبیا را در یک کاسه کشیده و با نانهای برشته سرو کنید.
3. برای تهیه نان برشته از هر نانی میتوانید استفاده کنید، اما مزیت نان پیتا و لواش در آن است که جذب روغن کمتری داشته و در نتیجه محصول نهایی سالمتر است.
ارسال نظر