۱۰۸۲۴۱۰
۳۲ نظر
۶۰۶۰
۳۲ نظر
۶۰۶۰
پ

فوت و فن‌های تهیه خورشت قرمه‌سبزی

قرمه‌سبزی همیشه از آن غذا‌هایی است که هرکسی ادعا می‌کند بهترین نوعش را درست می‌کند. اما امروز در این مطلب، فوت‌وفن‌هایی از این غذا به شما خواهیم گفت که طعم خورشتتان را فوق‌العاده می‌کند.

ایرنا زندگی: قرمه‌سبزی همیشه از آن غذا‌هایی است که هرکسی ادعا می‌کند بهترین نوعش را درست می‌کند. اما امروز در این مطلب، فوت‌وفن‌هایی از این غذا به شما خواهیم گفت که طعم خورشتتان را فوق‌العاده می‌کند.

فوت و فن‌های تهیه خورشت قرمه‌سبزی

خورشت قورمه سبزی را اگر با حوصله و دقت تهیه نکنید، قطعا طعم خوبی نخواهد گرفت. در ادامه نکاتی را به شما خواهیم گفت که در طعم خورشت تاثیر زیادی دارد.

نسبت دقیق سبزی‌ها در قرمه‌سبزی

مهم‌ترین قسمت این فوت و فن سبزی قرمه‌سبزی است که نسبت آن باید دقیق باشد:

  • تره: ۴۰۰ گرم
  • گشنیز: ۲۰۰ گرم تا ۱۵۰ گرم
  • جعفری: ۳۰۰ گرم
  • شنبلیه: ۵۰ گرم
  • برگ چغندر یا اسفناج: ۲۰۰ گرم
  • پیازچه: ۵۰ گرم

نکته: سبزی‌ها نه باید درشت خرد شوند نه ریز؛ متوسط رو به ریز.

نکته: هنگام سرخ‌کردن سبزی قرمه‌سبزی، ابتدا اجازه دهید تا سبزی آب بیندازد و وقتی آب آن گرفته شد روغن را اضافه کنید و بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید.

فوت و فن‌های تهیه خورشت قرمه‌سبزی

انتخاب دقیق گوشت

گوشت قرمه‌سبزی باید تکه‌ای باشد؛ بنابراین از گوشت چرخ‌کرده اصلا استفاده نکنید. اگر از گوشت گوسفندی و استخوان‌دار استفاده کنید، قورمه‌سبزی خوشمزه‌تر می‌شود و سعی کنید گوشت قورمه‌سبزی را در اندازه بزرگ خرد کنید. گوشت قورمه‌سبزی باید با حرارت کم و پیاز فراوان در مدت طولانی حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کاملاً سرخ و اصطلاحاً قورمه شود.

نکته مهم: سبزی قورمه را می‌توان همراه با اضافه کردن آب به خورشت اضافه کرد؛ اما برای اینکه خاصیت و طعم سبزی بهتر حفظ شود، بهتر است بعد از یک الی ۲ ساعت از اضافه کردن گوشت و لوبیا به خورشت سبزی اضافه کنید.

فوت و فن‌های تهیه خورشت قرمه‌سبزی

چقدر لوبیا بریزیم؟

یکی دیگر از مهم‌ترین قسمت‌های قرمه‌سبزی، لوبیا است. لوبیا قرمز و لوبیا چیتی، لوبیا‌هایی است که می‌توان در قرمه‌سبزی استفاده کرد. استفاده از این لوبیا‌ها کاملا سلیقه‌ای است و بهتر است لوبیا چیتی و قرمز را از قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. اگر از ترکیب لوبیا چیتی و لوبیا قرمز استفاده کنید حتما عاشق طعم آن خواهید شد. مقدار لوبیایی هم که ریخته می‌شود نه باید خیلی کم باشد نه خیلی زیاد.

جا افتادن قرمه‌سبزی

پخت کامل قرمه‌سبزی حداقل ۵ ساعت زمان می‌برد، اما اگر از زودپز استفاده کنید، می‌توانید همه مواد را باهم بریزید و ۲ ساعت زمان کافی است تا یک قرمه‌سبزی عالی و جا افتاده درست کنید.

نکته مهم: لیمو عمانی را حتما قبل از ریختن در خورشت، با چنگال سوراخ و در آب جوش قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.

نکته مهم: پنج دقیقه‌ی آخر نصف قاشق چای‌خوری شنبلیله خشک در روغن کمی تفت دهید و به خورشت اضافه کنید.

نکته مهم: وقتی خورشت کاملا جا افتاد، مقداری آبغوره به خورشت اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.

فوت و فن‌های تهیه خورشت قرمه‌سبزی

رب اضافه نکنید

در بعضی مناطق به خورش قورمه‌سبزی رب گوجه‌فرنگی اضافه می‌شود؛ اما این کار توصیه نمی‌شود، زیرا طعم رب گوجه‌فرنگی باقی مزه‌ها را تحت‌الشعاع قرار داده و از بین می‌برد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    اضافهکردن کمی اسفناج به سبزی قورمه سبزی طعم عالی و منحصر بفرد بهش میده
    سرخ کردن و تفت باندازه مناسب سبزی خیلی مهمه

    پاسخ ها

    • کاربر قدیمی

      یکبار از رب انار ترش استفاده کنید ، ارزشش را دارد .

  • بدون نام

    عالی بودممنون ازمطالب مفیدتون

    پاسخ ها

    • بدون نام

      ما تا به حال ندیدیم. تو قورمه سبزی آبغوره بریزند. ترشی قورمه سبزی. لیمو عمانی هست

    • بدون نام

      ما شیرازیا آبغوره میریزیم

    • بدون نام

      مام میریزیم

    • بدون نام

      نقیییییی
      قورمه سبزی نخردمه

  • بدون نام

    گشنم شد!

    پاسخ ها

    • بدون نام

      به نفخ بعدشم فکر کنی گشنگیت میپره

  • بدون نام

    ما کرمانشاهی هام آبغوره میریزیم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      سلام همشهری

  • بدون نام

    یه قاشق رب لیمو امانی بزنید منفجر میشه طعمش

  • سعید فیاض

    قرمه سبزی توی زودپز فاجعه اس,!

    پاسخ ها

    • زهرا

      چرا؟؟؟

  • بدون نام

    من هم لیموی عمانی وهم نارنج تازه اب میگیرم میریزم تو قرمه سبزی پیشنهاد میکنم تا نارنج تازه در بازار هست یک بار امتحان کنید ولذتش رو ببرید عالیه عالی

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بله.رب نارنج هم خوبه

  • بدون نام

    به جاي ليمو عماني و آبغوره آب نارنج بزنين عالي ميشه

  • بدون نام

    ما شمالی ها هم لیمو عمانی میندازیم و هم رب انار خیلی ترش می ریزیم

  • بدون نام

    ما تمر هندی هم اضافه میکنیم.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      شنبلیله خشک روموقعی که سبزی کاملا سرخ شدومیخواهیداب بریزیداضافه میکنیم خیلی عطرقرمه سبزی خوب میشه

  • هوشمند

    ما خراسانی هام علاوه بر لیموعمانی ابغوره هم می ریزیم داخل خورشت.

  • بدون نام

    چرا اغلب بچه ها دوس ندارن و حتی حاضر نیستن امتحانش کنن؟

  • بدون نام

    ما تفرشی هستیم و چاشنی غذاهامون قره قروت هست که بی نظیره

    پاسخ ها

    • بدون نام

      جالبه

  • بدون نام

    من ک هم کرمانشاهیم هم شیرازی و با آبغوره و آبلیمو مزه دارش میکنم

  • تینا

    اضافه کردن اسفناج طعمشو عالی میکنه و مقداری سماق بهش اضافه کنید به عنولن چاشنی

  • امیر رستمی نیکو

    غذای مورد اعلاقه من که کسی نیست برام درست کنه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خودت درست کن تنبل

  • مونا

    ماتهرانیا علاوه بر لیمو عمانی ابلیموهم اضافه میکنیم

  • بدون نام

    با لوبیا چشم بلبلی هم میشه با لوبیا عروس هم
    ما آبلیمو می ریزیم، آلوچه یا به قول بعضی ها گوجه سبز هم دیده ام در آن می ریزند یا حتی آلو. با مرغ هم دیده ام رژیمی درست می کنند.
    رب گوجه رب انار امر هندی آبلیمو آبغوره آلوچه لیمو عمانی و کلا هر چی ترشه را میشه در آن ریخت.
    خورشت سبزی باید کمی شور و ترش و تند باشد.

  • بدون نام

    میشه کنارش سالاد یا ترشی گذاشت به خاطر مزه ی ترششون به این غذا میاد.

  • مریم ارجانی

    چه نظرات جالبی !!!
    قورمه سبزی هم سلیقه ای شده !!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج