سادهترین روش پخت چیز کیک سنسباستین
چیز کیک سن سباستین با بافت نرم و خامهای یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که به راحتی تهیه میشود و برای مهمانیها و دورهمیها گزینهی مناسبی به شمار میآید که در ادامه طرز تهیه آنرا برای شما توضیح میدهیم.
برترینها :چیز کیک سن سباستین با بافت نرم و خامهای یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که به راحتی تهیه میشود و برای مهمانیها و دورهمیها گزینهی مناسبی به شمار میآید که در ادامه طرز تهیه آنرا برای شما توضیح میدهیم.
مواد لازم:
(هر پیمانه را ۲۴۰ میلیلیتر در نظر میگیریم)
- پنیر خامهای: ۳۲۰ گرم
- شکر: ۸۰ گرم یا حدود یکسوم پیمانه
- تخممرغ: ۳ عدد
- وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
- خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم یا یک پاکت خامه معمولی که عموماً ۲۰۰ گرم است (لطفاً وزن روی جلد را بررسی کنید)
- نشاسته ذرت: ۸ گرم یا یک قاشق غذاخوری
- آبلیمو: ۱۰ گرم یا دوسوم قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پنیر خامهای را به دمای اتاق برسانید و سپس با شکر مخلوط کنید تا یکدست شود. پس از آن تخممرغها و وانیل را اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید. در مرحله بعد، خامه صبحانهی گرم شده را به مخلوط اضافه کنید و سپس نشاسته ذرت و آبلیمو را نیز به آن بیفزایید.
مخلوط را از صافی عبور دهید تا یکدستتر شود و سپس آن را در قالب ریخته و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. پس از پخت، اجازه دهید تا خنک شود و سپس آن را به یخچال منتقل کنید تا چند ساعت استراحت کند.
در نهایت، نوش جان کنید!
نظر کاربران
بدرد نخور بود این کیک آخه از موادش پیداس که چقدر چاق کنندس.
من از شکر و قند استفاده نمیکنم کیکم درست
میکنم با شیره انگور که اونم خونگیه