۱۴۹۷۱۹۹
۲ نظر
۴۱۱
۲ نظر
۴۱۱
پ

ماسک: زلنسکی باید اوکراین را ترک کند

وزیر کارآمدی دولت آمریکا و مدیر شبکه اجتماعی ایکس ایلان ماسک از رئیس جمهور اوکراین خواست که اوکراین را ترک کند و در یک کشور دیگر پناه بگیرد.

فارس: وزیر کارآمدی دولت آمریکا و مدیر شبکه اجتماعی ایکس ایلان ماسک از رئیس جمهور اوکراین خواست که اوکراین را ترک کند و در یک کشور دیگر پناه بگیرد.

photo_۲۰۲۵-۰۳-۰۴_۱۵-۵۰-۳۲

ایلان ماسک در پاسخ به پستی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) خواستار خروج ولودیمیر زلنسکی از اوکراین شد.

کاربری در ایکس نوشته بود که زلنسکی پس از پایان جنگ اوکراین احتمالاً در انتخابات شکست می‌خورد و به دلیل اتهامات فساد راهی زندان می‌شود. ماسک در واکنش به این پیام گفت که زلنسکی باید اوکراین را ترک کند و در کشوری بی‌طرف پناه بگیرد.

به گفته کاربری که ماسک به او پاسخ داد، «زلنسکی یک دیکتاتور است که برای حفظ قدرت، اوکراینی‌های بی‌گناه را به کام مرگ می‌فرستد.»

ماسک در پاسخ به این کاربر نوشت «بله درست است. گرچه ممکن است ناخوشایند باشد اما زلنسکی باید در ازای انتقال مسالمت‌آمیز اوکراین به دموکراسی نوعی عفو در یک کشور بی‌طرف دریافت کند».

پیش‌تر، رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ، اظهارات زلنسکی مبنی بر اینکه هنوز راه درازی تا پایان درگیری در اوکراین وجود دارد را «بدترین اظهار نظر» توصیف کرد و گفت که آمریکا دیگر چنین چیزی را تحمل نخواهد کرد.»

هفته گذشته، دونالد ترامپ در دفتر خود در کاخ سفید، زلنسکی را به‌شدت سرزنش کرد. زلنسکی برای امضای توافق‌نامه‌ای درباره تخصیص بخشی از منابع معدنی اوکراین به دولت ترامپ، به واشنگتن رفته بود اما ترامپ از او خواست با آتش‌بس موافقت کند و از انتقاد کردن از رئیس جمهور روسیه ولادیمیر پوتین دست بردارد.

در جریان این دیدار، معاون رئیس‌جمهور آمریکا جی.دی. ونس، زلنسکی را فردی ناسپاس و تحریک‌کننده خطاب کرد. او گفت زلنسکی به‌جای قدردانی از حمایت‌های آمریکا، مدام روسیه را مقصر می‌داند و حتی ایالات متحده را تهدید می‌کند که جنگ اوکراین برایش عواقب خواهد داشت.

در نهایت، مقامات آمریکایی از هیئت اوکراینی خواستند کاخ سفید را ترک کنند و توافق‌نامه امضا نشد.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رضاحسن محمد

    این است نتیجه مذاکره با آمریکا، تحقیر، تهدید، حرف زور

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج