۱۴۷۹۰۶۸
۸ نظر
۹۲۲
۸ نظر
۹۲۲
پ

ژاپن در کره ماه گنج پیدا کرد!

صنعت استخراج منابع معدنی از ماه در آینده به یک تجارت تریلیون دلاری تبدیل خواهد شد و ژاپن نیز در تلاش است تا سهمی از این بازار بزرگ داشته باشد.

دیده بان ایران: صنعت استخراج منابع معدنی از ماه در آینده به یک تجارت تریلیون دلاری تبدیل خواهد شد و ژاپن نیز در تلاش است تا سهمی از این بازار بزرگ داشته باشد.

03-09-c36-1752

برآوردها نشان داده که ماه حاوی حدود یک تا سه میلیون تن گاز نادر هلیوم-۳ است که می‌تواند انرژی موردنیاز زمین را برای ۱۰ هزار سال آینده تأمین کند. شرکت ژاپنی «ای‌اسپیس» با همکاری شرکت «مگنا پترا» قصد دارد که هلیوم-۳ را از سطح ماه استخراج کرده و به زمین منتقل کند.

به نقل از روزیاتو، تاکشی هاکامادا، مدیرعامل ای‌اسپیس، در بیانیه‌ای اعلام کرده است: اقتصاد مرتبط با ماه به منابعی فراتر از آب وابسته خواهد بود و باید تلاش کرد تا از این منابع به‌طور مؤثر بهره‌برداری کنیم.

هلیوم-۳ یکی از کمیاب‌ترین گازها در زمین است و تنها ۰.۰۰۰۱ درصد از کل هلیوم موجود را تشکیل می‌دهد. این گاز در مناطقی به نام «تله‌های سرد» در سطح ماه یافت می‌شود که استخراج آن نسبتاً آسان خواهد بود.

هلیوم-۳ می‌تواند در فناوری همجوشی هسته‌ای به‌کار رود که منبعی تقریباً بی‌پایان از انرژی تولید می‌کند؛ بدون اینکه زباله‌های خطرناک رادیواکتیو تولید کند. طبق اعلام مؤسسه تحقیقات قمری و سیاره‌ای، هزینه هر گرم از این گاز حدود ۱,۴۰۰ دلار برآورد می‌شود.

این بدان معناست که ارزش یک تن از آن تقریباً ۱.۲۶ میلیارد دلار و ارزش سه میلیون تن آن حدود ۳.۷۸ تریلیون دلار خواهد بود. شرکت‌های ای‌اسپیس و مگنا پترا در بیانیه‌ای مشترک تأکید کرده‌اند که استخراج این گاز با استفاده از روشی پایدار و بدون آسیب به ماه انجام خواهد شد.

با این حال، بعضی از دانشمندان نسبت به رقابت کشورها بر سر تصاحب منابع ماه ابراز نگرانی کرده‌اند؛ چراکه ایالات متحده و چین نیز در حال برنامه‌ریزی برای دستیابی به این مواد ارزشمند هستند.

جوزف سیلک، اخترفیزیکدان، هشدار داده که رقابت میان آژانس‌های فضایی و شرکت‌های تجاری ممکن است منجر به وضعیتی شبیه به «غرب وحشی» شود، زیرا منابع مناسب روی ماه برای استخراج مواد ارزشمند محدود هستند.

دانشمندان معتقدند که قطب جنوب ماه یکی از غنی‌ترین مناطق از نظر وجود منابع طبیعی است. همچنین، این منطقه بهترین مکان برای یافتن یخ‌های حاوی آب محسوب می‌شود که برای اقامت‌ آینده انسان روی ماه ضروری خواهد بود.

ایالات متحده و چین در تلاش‌ هستند تا اولین کشوری باشند که فضانوردان خود را پس از سال‌ها دوباره به ماه می‌فرستند. این مأموریت برای اولین بار در سال ۱۹۷۲ انجام شد. ناسا قصد دارد که فضانوردان مأموریت آرتمیس ۳ را تا اواسط سال ۲۰۲۷ به قطب جنوب ماه بفرستد، اگرچه این برنامه با تأخیرهایی مواجه شده است.

چین نیز برنامه‌ریزی کرده که تا سال ۲۰۳۰ فضانوردان خود را به جنوبی‌ترین نقطه ماه برساند.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علی

    دم خدا گرررررم❤❤❤

  • بی نام

    ماهم هر روز دو ساعت برقمون قطع میشه
    این اتفاق در حالی رخ میده که ما دو درجه دمای خونمون رو کم کردیم و با کاپشن چسبیدیم به بخاری

  • پور کاوه آهنگر

    و ما اندر خم کوچه پس کوچه های فیلترینگ و عفاف حجاب و. و و

  • برادر شهید

    مسئولین ایران میتونن به اتباع که مرزها رو باز گذاشتن و وارد ایران کردن فرمان بدن که پله بزرگی بسازن تا ماه بعد مسئولین برن ماه و همه ذخایر ماه رو اختلاص کنن .

  • هموطن

    ای خدا ما کجاییم و اونها کجا ما برای بزرگداشتهای تاریخی برنامه ریزی می کنیم اونها برای راحتی در آینده

  • رضاحسن محمد

    بایددر همه ی امور متعادل باشیم، در تاریخ، تحقیقات، و....

  • امید

    ایران هم دراینده خود مانند عصر هجر امروزی نامبرده میشود از طرف نسل‌های پنج دهه آینده.

  • hakelberiii

    تاقطب جنوب ماه حق...‍

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج