۹۹۵۳۶۳
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

زندگی و فوتبال ادامه دارد

امروزه متولیان فوتبال و باشگاه‌ها باید خود را آماده تمرین و برگزاری مسابقات فوتبال و تجهیز هرچه بهتر برای تمامی ابزاری که درگیر تمرین و فوتبال است، کرده تا بتوانند «زندگی و فوتبال ادامه دارد حتی با کرونا» را معنایی حقیقی ببخشند.

خبر ورزشی: امروزه متولیان فوتبال و باشگاه‌ها باید خود را آماده تمرین و برگزاری مسابقات فوتبال و تجهیز هرچه بهتر برای تمامی ابزاری که درگیر تمرین و فوتبال است، کرده تا بتوانند «زندگی و فوتبال ادامه دارد حتی با کرونا» را معنایی حقیقی ببخشند.

در حالی که خبر‌هایی مبنی بر شروع تمرینات تیم‌ها و آغاز دوباره بازی‌های باقی‌مانده لیگ برتر به گوش می‌رسید، ناگهان خبر تلخ درگذشت متین قوسی، نوجوان مستعدی که می‌توانست یکی از ستارگان آینده فوتبال کشور باشد، اهالی ورزش و به ویژه فوتبال را متأثر کرد.

متین به رغم جوانی و داشتن بدنی آماده، حریف کرونا نشد تا ما بیشتر دریابیم سهل گرفتن این ویروس کاری عاقلانه نیست؛ همان‌طور که منتظر نشستن برای پایان این ویروس منحوس و خطرناک و آنگاه برخاستن و شروع فعالیت روزمره، عملی عاقلانه نیست. آنچه امروزه از منابع خبری وزارت بهداشت و درمان و همچنین اخبار بهداشت جهانی به گوش می‌رسد، حضور این ویروس تا ۶ ماه آینده قطعی و در احتمالی دیگر ممکن است جهان تا ۲ سال آینده درگیر کرونا ویروس باشد. در چنین شرایطی بوندس‌لیگا از امروز استارت دوباره می‌زند و در جزیره نیز از ۱۷ خرداد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، باشگاه‌ها قرار است فوتبال در حضور این ویروس جهانگیر را تجربه کنند.

متین فوتبال ایران اگرچه به دلیل بیماری کرونا از جمع خانواده و دوستانش پرکشید، اما نباید از یاد برد او در روز‌هایی گرفتار این ویروس شده بود که خبری از تمرین و فوتبال نبود و این پایان تلخ اگرچه مربوط به کرونا بوده، اما فوتبال و تمرینات آن نقشی در خاموشی شمع زندگانی او نداشته است. در روز‌های اوج بیماری کرونا چهره‌های شناخته شده فراوانی مبتلا به این ویروس شدند که اکثریت آن‌ها با تلاش پزشکان و پرستاران که به حق خط‌شکن‌های این جبهه پرتلفات بوده‌اند، به روز‌های سلامت بازگشتند که از اهالی فوتبال می‌توان به نام‌های صادق درودگر، محمد پروین، علی فتح‌ا... زاده، اسماعیل خلیل‌زاده و... اشاره کرد، اما اکنون که تاریخ مشخصی برای پایان این روز‌های پراسترس ناشی از حضور کروناویروس نیست، چه باید کرد؟ آیا با بیان اینکه لیگ را تعطیل کنیم، مسئله را حل کرده‌ایم یا صورت مسئله را؟

اصلاً فرض کنیم لیگ فصل جاری با اتفاق نظر تمامی باشگاه‌ها با یک نتیجه مشخص تعطیل شد، آیا از خود پرسیده‌ایم با آنچه که بهداشت جهانی درخصوص احتمال درگیر بودن ۲ ساله جهان با کرونا گفته است، چه خواهیم کرد و چه برنامه‌ای برای خروج از این بحران عالمگیر داریم؟ امروزه متولیان فوتبال و باشگاه‌ها باید خود را آماده تمرین و برگزاری مسابقات فوتبال و تجهیز هرچه بهتر برای تمامی ابزاری که درگیر تمرین و فوتبال است، کرده تا بتوانند «زندگی و فوتبال ادامه دارد حتی با کرونا» را معنایی حقیقی ببخشند؛ همان‌طور که آن راننده شرکت واحد با اندک حقوق خود با رعایت اصول بهداشتی هر روزه با هزاران مسافر سالم و ناقل بیماری سر و کار دارد، فوتبال و اهالی آن نیز باید با رعایت باید‌هایی که ضامن سلامتی بازیکنان و کادر فنی تیم‌هاست، فوتبالی که خود آمیخته‌ای از زندگی بشر امروزی است را شروع و تجربه کنند.

لزوم این شروع را زمانی می‌توان بیشتر درک کرد که می‌بینیم قرار است ۱۱ مرداد بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا از سر گرفته شود. پس لازم است با اتخاذ بهترین تصمیمات و رعایت اصولی پروتکل‌های بهداشتی آماده شروعی دیگر برای فوتبال و مبارزه با ویروس کرونا به شکل جدی باشیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

می‌خواید یکبار برای همیشه از «بی‌پولی» خلاص شید؟ این وبینار رایگان برای شماست 👇

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج