قول بیرانوند به پسر فداکار ۱۳ ساله
محمدحسن عسگری که رویای گلری پرسپولیس را داشت و بیرانوند اسطوره اش بود، در حادثه ای تلخ و در ضدعفونی معابر اردستان اصفهان پای چپ خود را از دست داد.
برترینها: محمدحسن عسگری که رویای گلری پرسپولیس را داشت و بیرانوند اسطوره اش بود، در حادثه ای تلخ و در ضدعفونی معابر اردستان اصفهان پای چپ خود را از دست داد.
این اتفاق در یکی از شب هایی رخ می دهد که پدر محمد حسن با تراکتور قصد داشته مثل هر شب به شهر برود و به ضد عفونی معابر بپردازد ولی حادثه ای تلخ انتظار او و پسرش را می کشیده که با خواهش خواسته بود، او را هم با خودش ببرد.
حالا علیرضا بیرانوند به او قول داده تا پس از رهایی جامعه از کرونا به دیدارش برود و او را به تمرینات پرسپولیس بیاورد.
بیراوند با ستایش از کار فداکارانه ای که محمد حسن و پدرش برای مردم شهرشان انجام داده اند، در صفحه ایسنتاگرامش نوشته است:« محمد حسن عزیز بزرگی کار شما با هیچ واژه ای قابل توصیف نیست و بسیار ارزشمند است. پس از پایان ویروس کرونا حتما همدیگر را خواهیم دید و به تو قول می دهم تمرینات تیم محبوبت پرسپولیس را از نزدیک خواهی دید.»
بیرانوند همچنین پس از حادثه به صورت اینترنتی با این کودک گفتگو کرد و از ضمن قدردانی از کار آنها، با محمد حسن و خانواده اش ابراز همدردی کرد.
نظر کاربران
آفریان لر غیور
سلام من دندونم درد میکنه
مردی مرد
آفرین علی بی رو
چ قوالی مسخره کردی خودتو
اگه خیلی هنر داری واسه پای از دست رفته اش کاری کن
الان ک علم پزشکی پیشرفت کرده
حداقل دنبال پای مصنوعی باش برا ش
اون بیشتر به کمک مالی نیاز دارد تا این مسخره بازیها
سید رضا هر کس میخواد کمک مالی به کسی بکنه نمیاد بنداز داخل بوق کرنا تمام عالم و ادم خبر کنه کمک کردن و پول دادن باید مخفی بمونه بیخودی حرف نزن استقلالی با این کارا از ارزش کسی نمیشه کم کرد
پاسخ ها
اصلا هم من استقلالی نیستم
اما باز هم اعتقاد دارم ک قول مسخره ای داده
یه مدت پیش پای من شکست و حدود دو سه ماه نتونستم راه برم و سخت ترین روزهای عمرم رو تجربه کردم
برای این کودک تحمل نداشتن پا و فکر اینکه تا آخر عمر دگه نمیتونه روی دوتا پا راه بره خیلی دردناکه
هیچکس نمیتونه خودشو جای اون بچه و خونوادش بگذاره
خیلی متشکرم من آبجی این پسر بچه هستم بمیرانند هم کمک مالی کرده هم قول داده رو قول شم هست