نیمکت تیم ملی به چه کسی میرسد؟
فدراسیون فوتبال برای انتخاب جانشین مارک ویلموتس با گزینههایی مذاکره کرده اما در جمعبندی نهایی به دو گزینه رسیده که هر کدام برای قبول مسئولیت سرمربیگری تیم ملی موانع خاص خود را دارند.
خبرگزاری مهر: فدراسیون فوتبال ایران که اوضاع مدیریتی مناسبی ندارد و شرایط موقت را سپری می کند، یک دغدغه بزرگ هم برای انتخاب سرمربی تیم ملی دارد که باید این تیم را برای حضور در ادامه مسابقات انتخابی جام جهانی و جام ملت های آسیا آماده کند.
مارک ویلموتس سرمربی پیشین تیم ملی ایران در اقدامی غیرحرفه ای پیش از دیدار ایران و عراق قراردادش را به صورت یک طرفه با فدراسیون فوتبال فسخ کرد و بدون قرارداد مقابل عراق روی نیمکت تیم ملی نشست و پس از شکست مقابل عراق به ایران بازنگشت تا مهدی تاج در اقدامی قابل پیش بینی از سمت خود استعفا دهد.
پس از جدیی ویلموتس، برانکو سرمربی سابق سرخ پوشان اصلی ترین گزینه هدایت تیم ملی بود که پس از مذاکراتی طولانی و مفصل طرفین به این دلیل به توافق نرسیدند که نظر فدراسیون و مقامات ورزشی ایران این بود که برانکو تنها تا پایان مسابقات مقدماتی سرمربی تیم ملی باشد، اما برانکو اصرار به عقد قراردادی سه ساله با فدراسیون داشت.
تصمیمسازان در فوتبال ایران بر این باور بودند توان فنی برانکو تنها برای مرحله مقدماتی این مسابقات است و در صورت صعود به جام جهانی باید مربی بزرگتر از برانکو روی نیمکت تیم ملی بنشیند که این اختلاف نظرها منجر به کنسل شدن بازگشت برانکو به ایران گردید.
پس از آن فدراسیون به این نتیجه رسید که حداقل برای مرحله مقدماتی از یک مربی ایرانی برای هدایت تیم ملی استفاده کند که علی دایی، امیر قلعه نویی و یحیی گل محمدی سه گزینه نهایی مد نظر فدراسیون برای این منظور بودند.
علی دایی به خاطر برخی ملاحظات و در حالی که از او به عنوان گزینه اصلی نام برده می شد، از بین گزینهها خارج شد تا قلعه نویی و گل محمدی تنها گزینههای باقی مانده فدراسیون باشند. این در حالی است که هر دو گزینه باقی مانده سرمربیان تیمهای باشگاهی هستند که برای قهرمانی در لیگ برتر می جگند.
اولویت نخست فدراسیون امیر قلعه نویی است که از تجربه بیشتری نسبت به گل محمدی برخوردار است و پیش از این هم سابقه هدایت تیم ملی را داشته است. قلعه نویی پیشنهاد فدراسیون را دریافت کرده اما هنوز پاسخ نهایی اش را اعلام کرده و در حال بررسی همه جانبه این شرایط است. با این حال اگر قلعه نویی هم به فدراسیون پاسخ منفی بدهد شرایط انتخاب سرمربی تیم ملی سخت تر خواهد شد چرا که اوضاع پیچیده تر می شود و گزینه های دیگر هم بعید است تمایلی برای قبول مسئولیت در این وضعیت داشته باشند.
تیم ملی ایران در گروه سوم مسابقات مقدماتی جام جهانی در پایان مرحله رفت مسابقات بعد از عراق ۱۱ و بحرین ۹ امتیازی با ۶ امتیاز در رده سوم قرار دارد و تنها راه برای صعود مستقیم به جام جهانی پیروزی در هر ۴ بازی دور برگشت است.
ملی پوشان کشورمان در این مرحله سه بار مقابل هنگ کنگ، عراق و بحرین در خانه به میدان می روند و تنها دیدار خارج از خانه آنها مقابل کامبوج است.
این راه سخت رسیدن به جام جهانی به دلیل امتیازات زیاد از دست رفته در دور رفت مسابقات، قلعه نویی و سایر گزینه ها را دچار تردید کرده و باعث شده وی هنوز پاسخ قطعی خود را به فدراسیون نداده باشد.
نظر کاربران
تیم ملی را بدین به مایلی کهن تا براتون ازهمه بهتر تیم بسازه .هم دزد نیست وهم تبانی نمکنه .فعلا ازهمه سالمترودلسوزتره.
پاسخ ها
در مورد سلامت و دزد نبودن مایلی کهن با شما هم عقیده هستم ولی حاجی مایلی یه مشکل داره که بقیه مربیان ندارند ..
عزیزمن حاجی مایلی مشکل روانی داره یهو
می بینی وسط زمین فوتبال نماز جماعت
برپا میکنه
در مورد سلامت و دزد نبودن مایلی کهن با شما هم عقیده هستم ولی حاجی مایلی یه مشکل داره که بقیه مربیان ندارند ..
عزیزمن حاجی مایلی مشکل روانی داره یهو
می بینی وسط زمین فوتبال نماز جماعت
برپا میکنه