۷۹۸۰۲۸
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

خطر بیخ گوش برانکو و شفر

پرسپولیس در ۹ بازی و استقلال در ۱۱ بازی گذشته خود تنها ۹ گل به ثمر رسانده اند که آمار ضعیفی برای خط حمله این دو تیم محسوب می شود.

خبرورزشی: آمار معمولاً منطق درستی دارد. در جدول رده‌بندی لیگ استقلال شرایط مطلوبی ندارد و فعلاً هشتم است. پرسپولیس هم با ۲ بازی کمتر از پدیده و سپاهان و ۳ بازی کمتر از تراکتورسازی چهارم است.

نکته مهم دیگر اینکه پرسپولیس در ۹ بازی گذشته ۹ گل زده (میانگین یک گل در هر بازی) و استقلال در ۱۱ بازی تنها ۹ گل به ثمر رسانده که آمار بسیار ضعیفی است.

شاید در چند سال گذشته سابقه نداشته که پرسپولیس و استقلال این‌قدر کم گل بزنند. طبعاً تماشاچی دوست دارد تیم محبوبش زیاد گل بزند و حتی خیلی‌ها تساوی ۲-۲ را به تساوی صفر- صفر ترجیح می‌دهند. هیجان فوتبال هم به گل زدن است و شفر و برانکو اگر می‌خواهند هواداران‌شان در فصل سرما کم نشوند، حتماً باید فکری برای حل این موضوع بکنند.

کار با هوش مصنوعی رو تا دیر نشده یاد بگیر!+ کسب درآمد ازش
کار با هوش مصنوعی رو تا دیر نشده یاد بگیر!+ کسب درآمد ازش
از طراحی لوگو تا دکور خونه، معماری، آشپزی، مقاله نویسی، تیزر سازی، خلاصه کتاب و .... رو با هوش مصنوعی یاد بگیرین و انجام بدین!
ثبت نام رایگان در وبینار آموزشی

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج