۷۰۹۳۱۶
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

ژاوی و فریرا در السد ماندنی شدند

باشگاه السد اعلام کرد که قرارداد سرمربی پرتغالی این تیم تمدید می‌شود و ژاوی هم فصل بعد به فوتبال خود ادامه خواهد داد، این درحالی است که وضعیت پورعلی گنجی هنوز در هاله‌ای از ابهام است.

ایسنا: به نقل از الوطن، السد در لیگ ستارگان قطر برای دومین سال پیاپی در رده دوم جدول رده‌بندی قرار گرفت و نتوانست جام قهرمانی را بالای سر ببرد. این تیم در فینال جام حذفی هم برابر الدحیل تن به شکست داد و در رده دوم قرار گرفت.

با وجود ناکامی السد در فصل جاری رئیس این باشگاه اعلام کرد که فریرا در پست خود ابقا خواهد شد. محمد غانم، گفت‌: فریرا فصل بعد سرمربی السد خواهد بود و قصد قطع همکاری با او را نداریم.

با وجود این که خبرهای زیادی درباره خداحافظی ژاوی از فوتبال به گوش می‌رسد باشگاه السد اعلام کرد که این بازیکن اسپانیایی فصل بعد هم به فوتبال خود ادامه‌ خواهد داد.

مرتضی پورعلی گنجی، ستاره تیم‌ ‌ملی فوتبال ایران هم در السد بازی می‌کند. قرارداد این بازیکن به پایان رسیده و هنوز معلوم نیست که آیا او فصل بعد هم در السد بازی خواهد کرد یا نه. با توجه به عملکرد بسیار خوبی که مرتضی در السد داشته به احتمال خیلی زیاد قرارداد او هم تمدید خواهد شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج