قهرمانی در جام جهانی باشگاهها، یک اجبار برای رئال
رئال مادرید محکوم به قهرمانی در جام جهانی باشگاهها است.
ایسنا: به نقل از الموندو، مارتین پالرمو ۲۳۶ گل در دوران ورزشیاش به ثمر رسانده است که دو گلی که در پنج دقیقه ابتدایی دیدار برابر رئال مادرید در جام بین قارهای در ۲۸ نوامبر ۲۰۰۸ به ثمر رساند شاید مهمترین آنها باشد. بوکاجونیورز با حضور بازیکنانی همچون بیانچی، خوآن رومن ریکلمه، سرنا و پالرمو مقلب به بوکای بزرگ بود و توانست قهرمان اروپا را شکست دهد. این اتفاق در حالی رخ داد که در آن زمان تنها یک بازی میان برترین تیم اروپا و قاره آمریکا برگزار میشد تا قهرمان جهان شناخته شود.
دو سال پیش از آن، مادرید در این رقابتها حضور داشت. این بازی باز هم در توکیو برگزار شد و سفید پوشان به لطف گل رائول گونسالس توانستند واسکودگاما را ۲ بر یک شکست دهند. مادرید پس از ۳۲ سال به لطف پیروزی برابر یوونتوس در فینال جام قهرمانان اروپا توانست دوباره فاتح جام بین قارهای شود. پیش از آن در سال ۱۹۶۰ توانسته بود با شکست پنیورال مونته ویدئو قهرمان شود.
از سال ۲۰۰۶ این رقابتها با نام جام جهانی باشگاهها برگزار شد و نحوه بازیها تغییر پیدا کرد. در نیمه اول دهه ۹۰ سه پیروزی از آن تیمهای آمریکای جنوبی شد. سائوپائولو توانست بارسلونا را در سال ۱۹۹۲ شکست دهد. یک سال بعد برابر میلان نیز پیروز شد، سپس ولس سارسفیلد توانست این تیم ایتالیایی را در سال ۱۹۹۴ شکست دهد.
پیشرفت تیمهای آمریکای جنوبی بیش از اینها بوده است. این تیمها با بهره گیری از بازیکنانی که در اروپا پا به توپ بودند توانستند خود را قویتر کنند. با این حال در فینال پارسال، یک اتفاق خاص افتاد. تیمی که به همراه مادرید فینالیست شد یک تیم آسیایی بود و نه آمریکایی. مادرید بدون این که شگفتی خاصی رخ دهد، توانست ۴ بر ۲ کاشیما آنتلرز را شکست دهد.
مادرید زیدان با توجه به دو قهرمانی پیاپی در لیگ قهرمانان، امسال بخت نخست قهرمانی در جام جهانی باشگاهها است. از یک زمان به بعد تیمهای اروپایی بخت اول قهرمانی در این رقابتها بودند. نتیجهای جز قهرمانی یک شکست بزرگ برای این تیمها محسوب میشود. سفید پوشان با انگیزه بالا پا به امارات گذاشتهاند و توانستند در شروع هفته یک پیروزی پر گل را برابر سویا در لالیگا به دست آورند. آنها میتوانند به این روند خوب ادامه دهند و با جام قهرمانی در ال کلاسیکو حاضر شوند.
ارسال نظر