کلاس تقویتی آقا معلم نتیجه داد
پیکان فصل گذشته را با ایستادن در پله ششم جدول در حالی به پایان برد که با تیم سوم فقط دو امتیاز فاصله داشت.
جدایی دو بازیکنی که ۲۱ گل از ۳۹ گل زده فصل قبل پیکانیها را زده و بیش از ۱۰ پاس گل هم داده بودند حتما مشکلاتی را در ابتدای فصل جدید برای جلالی ایجاد میکرد. او دو شاگرد خوبش را حالا دیگر در اختیار نداشت و باید برای آنها جایگزینهای مناسبی البته با توجه به بضاعت مالی باشگاه پیدا میکرد. نفرات جدید و بخصوص خارجیها خیلی دیر به تیم اضافه شدند و همین کار را برای هماهنگ ساختن آنها با نفرات جدید سختتر میکرد.
با شروع لیگ این ناهماهنگی خودش را نشان داد و بعد از هر مسابقهای به خلأ دو بازیکن جدا شده اشاره میشد. پیکان فصل را با تساوی خانگی مقابل پدیده آغاز کرد. بعد از آن در شهر جم 3 بر 2 به پارس جنوبی باخت و در هفته سوم باز هم در خانه مقابل ذوبآهن به تساوی بدون گل رضایت داد. جلالی در هفته چهارم تیمش را برای بازی با سپیدرود به رشت برد. خیلیها پیروزی آسانی را برای پیکان متصور بودند و دلیلشان هم این بود که تیم شهر رشت به لحاظ مالی و فنی در شرایط سختی قرار دارد و بهترین فرصت برای پیکان است تا اولین پیروزیاش را جشن بگیرد. اما تیم تهرانی با نتیجه یک بر صفر به سپیدرود باخت. بعد از این شکست بود که شایعاتی پیرامون وضعیت کادر فنی پیکان شنیده شد. اما اینجا و رسیدن به این نقطه همان جایی بود که باید مدیریت بحران تواناییاش را نشان میداد که همین طور هم شد. شیعی، مدیرعامل باشگاه برخلاف بسیاری از همپستیهایش در باشگاههای دیگر مقابل دوربینها قرار نگرفت و مصاحبهای هم انجام نداد. چون میدانست قدم اول برای خروج از آن شرایط سکوت است. پس به جای مصاحبه کردن اوضاع را مدیریت کرد تا آرامش تیمش حفظ شود. طبیعی است که وقتی سرمربی تیم چنین واکنشی را از سوی مدیر باشگاه میبیند با آرامش بیشتری به کارش ادامه میدهد. اعتمادی که میان طرفین در ابتدای فصل به وجود آمد و منجر به تمدید قرارداد شد برای چهار هفته نبود.
از اینجا به بعد هنر جلالی بود که شاگردانش را در مسیر پیشرفت قرار دهد. او برای این اتفاق میل و اشتیاق به بهتر شدن و بهتر نتیجه گرفتن را در بازیکنانش حفظ کرد و خیلی مهم بود که آنها هم با اعتماد به مربیشان در راستای تفکرات تیمیاش حرکت کنند که همینطور هم شد. جلالی در کنار این اتفاق هیچوقت در مصاحبههایش اشکال و دلیل نتیجه نگرفتن را به شاگردانش نسبت نداد و در واقع با این کار بار روانی را از روی دوش آنها برداشت. حالا فقط مانده بود کار و تلاش بیشتر که از سوی کادر فنی انجام شد. حمید مطهری و مجید صالح هم بدون هیاهو و جنجال و البته مصممتر از قبل کارشان را انجام دادند چرا که به آنچه در ذهنشان بود باور داشتند. همه اینها به تیمی که تماشاگر زیادی ندارد کمک میکرد که خیلی زود به لیگ برگردد.
پیکان بعد از باخت به سپیدرود به انتهای جدول سقوط کرد و همان روز خیلیها با پیشداوری و قضاوت زود هنگام، این تیم را از کاندیداهای لیگ یکی شدن میدانستند.
اما تلاش کردن بالاخره نتیجه میدهد. بازی هفته پنجم با فولاد برای جلالی یک بزنگاه بود. شاید در این مسابقه خاص برای او خوب بازی کردن در اولویت نبود و فقط نتیجه میخواست که به آن رسید و فولاد را یک بر صفر شکست دادند. تاثیر روانی این پیروزی بسیار زیاد بود چرا که در حساسترین زمان ممکن به دست آمد و آن هم قبل از بازی با پرسپولیس که نباختن مقابل قهرمان لیگ هم نتیجه خوبی بود اما پیکان، پرسپولیس را هم در آزادی شکست و چه چیزی برای کادر فنی پیکان از این بهتر.
انگار روزهای خوب این تیم تازه آغاز شده بود چون در هفته هفتم نفت تهران را هم با حساب 3 بر یک شکست دادند و با اندوخته 9 امتیاز از 3 بازی راهی مشهد شدند تا رودرروی سیاهجامگان بایستند. پیکان در این بازی هم با اختلاف دو گل به پیروزی رسید تا ثابت کند که نتایج خوبشان اتفاقی نبوده است. بعد از این چهار پیروزی، لیگ به خاطر دو بازی تیم ملی تعطیل شد و این وقفه میتوانست اتفاق خوبی برای پیکان نبوده و روند صعودشان را دچار مشکل کند. تیم گسترش فولاد با سرمربی جدیدش حریف شاگردان جلالی بعد از تعطیلات بود که پیکان 3 امتیاز این بازی را هم گرفت تا پس از 5 پیروزی متوالی 13 پله در لیگ صعود کنند.
پیکان حالا در رده سوم قرار دارد، جایگاهی که به سختی به دست آمد و بدون شک حفظ و ارتقا آن هم به مراتب سختتر است.
ارسال نظر