آشنایی با تیم فوتبال مراکش، حریف تدارکاتی ایران
تیم ملی مراکش با ۲۳ بازیکن شاغل در فوتبال اروپا روز ۱۷ دی ماه به مصاف تیم ملی فوتبال ایران میرود.
خبرگزاری ایسنا: روز گذشته رسانههای خارجی خبر از برگزاری دیدار دوستانه تیمهای ملی فوتبال ایران و مراکش در تاریخ ۱۷ دی در العین امارات دادند.
این دیدار در حالی برگزار میشود که هر دو تیم برای انتخابیه جام جهانی آماده می شوند و از طرفی یک دیدار نسبتا خوب و در حد استانداردهای بینالمللی برای شاگردان کیروش محسوب می شود.
مراکش با وجود اینکه در قاره آفریقا قرار دارد و کمتر در سالهای گذشته موفق شده به جام جهانی راه پیدا کند از بازیکنان بینالمللی و شاغل در فوتبال اروپا استفاده میکند.
تیم ملی مراکش در سال ۲۰۱۶، ۱۰ دیدار دوستانه و بینالمللی برگزار کرده که حاصل آن شش پیروزی و چهار تساوی بوده و به هیچ وجه شکست نخورده است که از این نظر شرایطی مشابه تیم ملی ایران دارد.
هدایت تیم ملی مراکش را هروه رونالد بر عهده دارد. رونالد پیش از این هدایت تیمهایی مانند زامبیا، آنگولا، ساحل عاج، سوشو و لیل فرانسه را بر عهده داشته و به همراه تیمهای ملی زامبیا و ساحل عاج توانسته قهرمان مسابقات جام ملتهای آفریقا شود. او به مدت یک سال است که این تیم را زیر نظر خود دارد.
کاپیتان تیم ملی مراکش مهدی بن عطیه مدافع تیم بایرنمونیخ آلمان است که به صورت قرضی راهی یوونتوس شده است.
سایر بازیکنان تیم ملی مراکش نیز عمدتا در لیگهای باشگاهی به میدان میروند که اسامی آنها به این شرح است:
دروازهبان:
منیر محمدی دروازهبان نومانسیای اسپانیا، یاسین بونو خیرونای اسپانیا، یاسین الخروبی لوکوموتیو بلغارستان،
مدافع :
مهدی بن عطیه یونتوس، نبید دیرار موناکو، اشرف لازار نیوکاسل، مانوئل داکاستا المپیاکوس، عبدالحمید الکائوتاری باستیای فرانسه، زهیر فدال آلاوز اسپانیا، فوات چفیک لیون فرانسه، فیسل رهراس هرتس فرانسه،
هافبک:
کریم الحمدی فاینورد هلند، یونس بل حندا نیس فرانسه، منیر قبادی لیل فرانسه، مهدی کارسلا گونزالس گرانادای اسپانیا، حکیم زییچ آژاکس هلند، روماین سائیس وولورهمتون انگلیس، فیسل فجر دپورتیوو لاکرونیا، یوسف آیت بن ناصر نانسی فرانسه، سوفیان بوفال ساوتهمپتون
مهاجم:
نورالدین عامرابات واتفورد انگلیس، اوسامه تنانه سنت آتین فرانسه، عزیز بوحادوث سن پائولی آلمان، یوسف النصیری مالاگای اسپانیا
ایران و مراکش پیش از این نیز دو بار در سالهای ۱۹۷۸ و ۲۰۰۲ به مصاف هم رفتند که حاصل آن یک پیروزی و یک تساوی برای ایران بوده است.
مراکش پیش از این نیز چهار بار در جامهای جهانی ۱۹۷۰، ۱۹۸۶، ۱۹۹۴ و ۱۹۹۸ حضور داشته و اولین تیم آفریقایی است که توانسته از مرحله گروهی این مسابقات به مرحله دوم صعود کند.
آنها همچنین یک بار قهرمان مسابقات جام ملتهای آفریقا شدند. آخرین موفقیت این کشور به قهرمانی در سال ۲۰۱۲ در مسابقات جام ملتهای عرب به میزبانی عربستان باز میگردد.
فوتبال مراکش در سال ۲۰۱۵ به تعلیق در آمده بود که این موضوع پس از گذشت مدتی لغو شد و مراکش مجددا بازیهای خود را از سر گرفت.
تیم ملی مراکش در آخرین رده بندی فیفا در رده ۵۷ جهان قرار گرفت.
پ
ارسال نظر