کلاف سردرگم انتخاب رئیس سازمان لیگ برتر
١٨ اردیبهشت بود که مهدی تاج با آرایی درخورتوجه، به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال ایران انتخاب شد و به سلطنت ٩ساله علی کفاشیان پایان داد.
در روز انتخاب تاج، علی کفاشیان و الهه عربعامری برای پستهای نایبرئیس اول و سوم رأی آوردند؛ اما در اتفاقی عجیب، محمود اسلامیان، چهره شناختهشده صنعت و فوتبال ایران، نتوانست آرای لازم برای رسیدن به پست نایبرئیسی دوم را به دست بیاورد.
نایبرئیس دوم فدراسیون فوتبال، ریاست سازمان لیگ را هم برعهده دارد و جزء پستهای کلیدی فدراسیون فوتبال است و ادارهشدن ششماهه لیگ بدون داشتن رئیس، یکی از ایرادهایی است که به مدیریت تاج گرفته میشود.
تاج که قبل از حضور در اتاق ریاست فدراسیون فوتبال، رئیس سازمان لیگ بود، در این شش ماه ترجیح داد خودش به صورت غیرمستقیم اداره این تشکیلات مهم را برعهده داشته باشد و علی کاظمی را که از چهرههای شناختهشده برگزاری مسابقات فوتبال در ایران است، به عنوان سرپرست این سازمان معرفی کرد. درواقع مدیریت سازمان لیگ در این شش ماه با همان تیم سابق مهدی تاج بوده است.
رئیس فدراسیون در این ماهها به دفعات گفته در حال ارزیابی مسائل است و بهزودی نایبرئیس دوم معرفی میشود. شش ماه گذشت و خبری نشد و به همین دلیل، در روزهای اخیر انتقادهای زیادی متوجه تاج شده است.
سن بالای علی کاظمی و مشکلات جسمانی او، اتفاقات و نابسامانیهایی که در برگزاری بازیهای لیگ رخ داده و بحران گرفتن حامی مالی برای لیگ، همه دست به دست هم داده تا کارشناسان از معرفینشدن رئیس لیگ انتقاد کنند و عنوان کنند لیگبرتر به مدیری قوی برای برگزاری بدون ایراد بازیها و حل مشکلات مالی باشگاهها، نیاز دارد. در دوران ریاست تاج، با وجود برخی ایرادها، در مجموع مدیریت سازمان لیگ نمره قبولی را از کارشناسان گرفت.
دراینمیان، سؤال اصلی این است چرا مهدی تاج تا به امروز از معرفی نایبرئیس دوم (رئیس سازمان لیگ) سر باز زده است؟ کار به جایی رسیده که برخی اعضای هیأترئیسه فدراسیون فوتبال هم از این تأخیر، ابراز نارضایتی کردهاند.
در روزهای اخیر، این احتمال در رسانهها مطرح شده که گزینه اصلی مهدی تاج برای پست نایبرئیس دوم، شهابالدین عزیزیخادم بوده است. این موضوع را امیر عابدینی، رئیس کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال و از افراد نزدیک به تاج، یکشنبه بهصراحت اعلام کرد.
فراموش نشود در کناررفتن نایبرئیس سوم فدراسیون (الهه عربعامری) هم، ردپای وزارت دیده میشد. عزیزیخادم یکی از نامزدهای ریاست فدراسیون فوتبال بود که به علت نداشتن احراز صلاحیت، از انتخابات کنار گذاشته شد. ائتلاف عزیزیخادم - تاج، نقش بسزایی در پیروزی تاج در همان دور اول انتخابات ١٨ اردیبهشت داشت. عزیزیخادم سبد رأی درخورتوجهی داشت که به تاج رسید. در همان روزها، تاج عنوان کرد در صورت پیروزی از عزیزیخادم استفاده خواهد کرد و احتمال دبیرکلشدن او مطرح شد. همین صحبت نشان میداد ائتلافی در کار است؛ اما چرا تاج برای انتخاب عزیزیخادم تردید داشته است؟ برای رسیدن به پاسخ این سؤال، بازهم باید به مصاحبه دو روز پیش امیر عابدینی رجوع کرد.
در این روزها که ورزش ایران بدون وزیر اداره میشود و فدراسیون فوتبال هیچ فشار از بالایی را احساس نمیکند، ظاهرا بهترین زمان برای تاج است تا تغییراتی در فدراسیون ایجاد کند؛ مگر اینکه خودش نخواهد یا برخی فدراسیوننشینان قدرتمند اجازه ندهند.
ارسال نظر