۲۳۳۰۲۳
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

حمله تروریستی به ماشین بازیکنان فنرباغچه

دو تن از بازیکنان باشگاه فنرباحچه ساعاتی قبل پس از بازگشت از تمرین، مورد حمله مسلحانه قرار گرفته اند.

باشگاه خبرنگاران جوان: دو تن از بازیکنان باشگاه فنرباغچه ساعاتی قبل پس از بازگشت از تمرین و در حال رفتن به خانه، مورد حمله مسلحانه قرار گرفته اند. مهمت توپال و مرت زیبک، بازیکنانی بودند که در ماشین توپال دچار این حادثه شده اند.

باشگاه فنرباحچه با انتشار بیانیه ای، تایید کرد که در حملات امروز استانبول، این بازیکنان آسیب ندیده اند اما اثرات گلوله در شیشه ماشین دیده می شود و این حادثه، یک واقعه تروریستی است.

در ترکیه گفته می شود شیشه ماشین توپال، ضد گلوله بوده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
حقوقت به آخر ماه نمی‌رسه؟ بیا با هوش مصنوعی پول دربیار!
حقوقت به آخر ماه نمی‌رسه؟ بیا با هوش مصنوعی پول دربیار!
با هوش مصنوعی درآمدت رو چندبرابر کن! توی این وبینار رایگان یاد میگیری چطوری درآمدتو به سالی 360 میلیون برسونی
همین الان ثبت نام کن!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج