۱۱۷۸۸۵۸
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

دو بازیکن یوونتوس در رادار آرسنال و آرتتا

آرتور ملو و دژان کولوسفسکی دو بازیکن یوونتوس از اهداف سرمربی اسپانیایی آرسنال در پنجره نقل و انتقالات زمستانی می‌باشند.

فوتبالی: آرتور ملو و دژان کولوسفسکی دو بازیکن یوونتوس از اهداف سرمربی اسپانیایی آرسنال در پنجره نقل و انتقالات زمستانی می‌باشند.

دو بازیکن یوونتوس در رادار آرسنال و آرتتا

آرتتا در تابستان گذشته بیش از 150 میلیون یورو برای تقویت تیمش خرج کرد و حالا می‌خواهد در ژانویه نیز به خریدهای خود ادامه دهد و در این راه دو بازیکن از بانوی پیر را نشانه گرفته است.

به نقل از مارکا، تاکنون تماس‌هایی با نمایندگان کولوسفسکی گرفته شده و توپچی‌ها می‌خواهند برای این بازیکن مبلغ 29.5 میلیون یورو پرداخت کنند، اما بیانکونری 40 میلیون یورو درخواست کرده است. این وینگر سوئدی بیست و یک ساله در تابستان سال 2020 با مبلغ 35 میلیون یورو از آتالانتا به یوونتوس پیوست و در آن فصل نیز به عنوان بهترین بازیکن جوان سری آ شناخته شد. آرتور ملو دیگر بازیکن مدنظر آرتتا پس از خروج از بارسلونا و پیوستن به یوونتوس، نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب مکس آلگری و آندره‌آ پیرلو پیدا کند و خروجش از آلیانز استادیوم اصلا بعید به نظر نمی‎رسد.

با توجه به نزدیک شدن به جام ملت‎‌های آفریقا و رفتن احتمالی توماس پارتی و محمد الننی، آرتتا باید یک فکری به حال خط هافبک تیمش بکند و در این راستا می‌خواهد هافبک فراموش شده برزیلی را به خدمت بگیرد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج