خبر بد برای هواداران فرهاد مجیدی
احتمال مدیرعاملی آجورلو در استقلال زیادشده؛ مدیری که دوستدار مربی خارجی و جواد نکونام است
روزنامه همشهری: احمد مددی مدیرعامل باشگاه استقلال، آخرین روزهای فعالیتش در این باشگاه را سپری میکند. هر چند روز دوشنبه این شایعه رسانهای شد که هیأت مدیره با استعفای مددی مخالفت کرده، شایعهای که تأیید یا تکذیب نشد. براساس شنیدهها بعد از انصراف مددی از ادامه کار در استقلال، هیأت مدیرهای که شامل خودش، اصغر ملکیان و پرویز مظلومی است، با این استعفا موافقت کرده و باید منتظر ورود مدیرعامل جدید و اعضای هیأت مدیرهای باشیم که هنوز مشخص نیست از نفرات قبلی کسی در بین آنها میماند یا اینکه تمامی نفرات جدا خواهند شد. این در حالی است که گفته میشود ملکیان تنها عضوی است که احتمالا در هیأت مدیره جدید هم حضور داشته باشد.
آجورلو، گزینه اصلی
اصلیترین گزینه مدیرعاملی باشگاه مصطفی آجورلو مدیرعامل سابق تیمهای پاس، استیلآذین و تراکتور است که حالا بهنظر میرسد حضور نامزد شکستخورده انتخابات فدراسیون فوتبال در استقلال بهعنوان جایگزین احمد مددی قطعی شده است. نکته مهم درباره مدیرعاملی آجورلو این است که انتخاب او باید توسط هیأتمدیره جدید باشگاه انجام شود، به همینخاطر حمید سجادی وزیر ورزش و همکارانش ابتدا باید اعضای جدید هیأت مدیره را انتخاب و معرفی کنند و بعد با حکم هیأت مدیره آجورلو بهعنوان مدیرعامل منصوب شود. پروسه انتخاب مدیرعامل استقلال به همین دلیل طولانی شده ولی گفته میشود که اعضای جدید هیأتمدیره و مدیرعامل بهزودی انتخاب میشوند.
روزهای سخت مجیدی
آجورلو در حالی قرار است روی صندلی مدیریت استقلال بنشیند که قبل از شروع فصل تصمیمی برای ایجاد تغییر در کادر فنی ندارد. البته در همین چند هفته گذشته نیز شایعاتی درخصوص حضور جواد نکونام در استقلال مطرح شد. جالب اینجاست که نکونام در زمان مدیریت آجورلو در باشگاه پاس، بازیکن این تیم بود و رابطهای نزدیک با این مدیر باسابقه دارد.
مجیدی هماکنون توسط بخش مهمی از هواداران استقلال حمایت میشود و طبیعتا ایجاد تغییر در کادر فنی، نمیتواند تصمیمی منطقی از سوی مدیریت جدید استقلال باشد ولی بهطور حتم این مربی روزهای سختی را در استقلال تجربه خواهد کرد. رسانهها در این چند هفته از نکونام بهعنوان جدیترین گزینه برای جانشینی مجیدی نام بردند و حتی این شایعه هم مطرح شد که شاید هیأت مدیره استقلال قبل از شروع فصل فرهاد را برکنار کند. با این حال نزدیکان نکونام خبر میدهند که این مربی تمایلی ندارد در شرایط فعلی، حتی اگر با پیشنهاد استقلال روبهرو شد، به این پیشنهاد پاسخ مثبت بدهد.
مشکلدار با همه مدیران
با این حال مجیدی هم به خوبی میداند که استقلال در 8سال گذشته در راه رسیدن به قهرمانی در لیگ برتر ناکام مانده و بعد از کنار رفتن از لیگ قهرمانان آسیا، کسب نتایج ضعیف در شروع لیگ میتواند جایگاه او را در استقلال متزلزل کند. مسئله مهم در مورد مجیدی این است که او در این سالهایی که هدایت استقلال را برعهده داشته، بارها با مدیران این باشگاه دچار چالش شده و باید دید بعد از آمدن هیأت مدیره جدید چه اتفاقاتی رخ خواهد داد.
از طرفی سابقه مدیریت آجورلو هم نشان میدهد که او علاقه خاصی به استفاده از مربیان خارجی دارد و نتیجه نگرفتن استقلال میتواند دوباره راه را برای حضور یک مربی خارجی در این تیم باز کند. برخلاف چند سال گذشته، استقلال امسال بازیکنان مورد نظرش را با نظر مستقیم مجیدی جذب کرد و حالا سرمربی آبیها یک فصل مهم و سرنوشتساز را در پیش خواهد داشت، فصلی که اگر به قهرمانی ختم شود، خیلی چیزها برای مجیدی تغییر خواهد کرد. باید منتظر ماند و دید که تغییرات مدیریتی در استقلال، مجیدی را در چه موقعیتی قرار خواهد داد.
بانک محبوب فدراسیون
رأی جنجالی علیه فرهاد مجیدی، سروصدای زیادی در فوتبال ایران به راه انداخت
این روزها بخش مهمی از گردش پول در ایران، به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال مربوط میشود. نهادی که در روزهای گذشته، جرایم سنگینی برای افراد مختلف در نظر گرفته و فعالتر از همیشه، مشغول نقرهداغکردن اهالی فوتبال است. این کمیته بعد از جریمه 200میلیون تومانی محمدحسین کنعانیزادگان، حالا یک رأی جنجالی علیه فرهاد مجیدی صادر کرده و بدون آنکه دلیل خاصی را برای این جریمه مطرح کند، از این مربی خواسته تا 50میلیون تومان جریمه بپردازد. اول اینکه مشخص نیست میزان این جریمهها بر اساس کدام بندهای قانونی در اساسنامه فدراسیون در نظر گرفته میشوند. دوم هم اینکه رسانهای کردن حکم «محرومیت» بدون ارائه حتی یک خط دلیل، به خودی خود بسیار شائبهبرانگیز است.
این رفتار کمیته اخلاق موجب شده بسیاری از اهالی فوتبال، ماجراهای اردوی استقلال در دوبی را دلیل محرومیت مجیدی عنوان کنند. در روزهای گذشته زمزمههای زیادی در مورد حواشی خاص این اردو مطرح شده اما اساسا بعید به نظر میرسد که این دو اتفاق با هم در ارتباط باشند، چراکه از یک طرف، معمولا کمیته اخلاق، به این سرعت در مورد یک پرونده رأی صادر نمیکند و از سوی دیگر، فرهاد این اواخر صحبتهای تندی را علیه وزارت ورزش و تلاشاش برای موفقیت یک تیم خاص به زبان آورده بود که میتوانند دلیلی برای محرومیت این مربی باشند. البته خود باشگاه استقلال در بیانیهای که صادر کرده، مدعی شده دلیل اصلی این رأی عدم پرداخت جریمه مجیدی در پرونده صحبتهایش علیه آذری جهرمی، وزیر سابق ارتباطات بوده است. به هر حال فاصلهگرفتن یک نهاد مهم فوتبالی از شفافیت کافی و همچنین اصرار آنها برای افزایش قابل توجه میزان جرایم در فوتبال ایران، مسائلی هستند که کمیته اخلاق باید بدون چون و چرا به آنها پاسخ بدهد.
با وجود درج عبارتهایی مثل «محرومیت از فوتبال و ورود به استادیومها» برای فرهاد مجیدی، به نظر میرسد این محرومیت تنها تا قبل از پرداخت رقم جریمه برای او لحاظ شود. از لحن نامه کمیته اخلاق اینطور برمیآید که این محرومیت تنها با پرداخت جریمه رفع خواهد شد. در غیر این صورت، زمان مشخصی برای محرومیت مرد اول نیمکت آبیها در نظر گرفته میشود. بعید است فرهاد مشکلی برای همراهی تیمش در این فصل داشته باشد؛ هرچند که جریمه سنگین انضباطی هم، مشکل کوچکی نخواهد بود.
نظر کاربران
این جریمه نیست باجه
خفت گیری دزدان سر گردنه
بوی نابودی کیسه میاد
آجرلو خوبه پاس فنا شد استیل آذین نابود شد تراکتور اوراق شد حالا نوبت کیسه هست
درود بر شما دوستان عزیز این جریمه بخاطر مربی تیم ملی هست برای آقای ویلموس وبعد این جریمه نیست یک دزد ی آشکار هست بعد میگویند ما کشور اسلامی هستیم