آبغوره را درمعرض آفتـاب نگذاريد!
كارشناسان ميگويندترشي و اسيد موجود در اين مايعات به مرور زمان با بدنه ظروف پلاستيكي تركيب شده كه مصرفش براي بدن ضرر دارد.
فصل تابستان آغاز استفاده از آب ليمو و غوره تازه است ولي به شرطي كه در بطريهاي شيشهاي و دور از نور خورشيد نگهداري شوند. كارشناسان ميگويندترشي و اسيد موجود در اين مايعات به مرور زمان با بدنه ظروف پلاستيكي تركيب شده كه مصرفش براي بدن ضرر دارد. يك پزشك متخصص بيماريهاي داخلي به ايسنا گفت: «اسيدي بودن اين مايعات و نورخورشيد باعث ميشود مواد مضر ظروف پلاستيكي در آن حل شود كه مصرف اين مخلوط براي بدن بسيار مضر است.» بهترين زمان مصرف اين محصولات بلافاصله بعد از تهيه است كه اگر نياز به نگهداري طولاني مدت آن بود بايد در محيط خنك و دور از نور خورشيد باشد.
ارسال نظر