۱۵۰۷۸۸۶
۳۰۸
۳۰۸
پ

ارزیابی جدید کرملین از مذاکرات ایران و آمریکا

سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد: مذاکرات ایران-آمریکا خطر جنگ در خاورمیانه را به حداقل می‌رساند.

خبرگزاری مهر: سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد: مذاکرات ایران-آمریکا خطر جنگ در خاورمیانه را به حداقل می‌رساند.

5689405

دیمیتری پسکوف، سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کاخ کرملین) امروز سه شنبه اعلام کرد: مذاکرات ایران و آمریکا می‌تواند خطر جنگی جدی در خاورمیانه را به حداقل برساند.

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه ادامه داد: موضوع روند مذاکرات ایران و آمریکا طی مذاکرات پوتین و سلطان عمان در کرملین مطرح شد. پوتین از تلاش‌های عمان در روند مذاکرات ایران و آمریکا بسیار تقدیر کرد. عمان تلاش‌های قابل توجهی برای روند مذاکرات ایران و آمریکا به کار می‌بندد.

دیمیتری پسکوف، اضافه کرد: نشست اتحادیه عرب یک رویداد مهم و متمایز خواهد بود، مقدمات آن در حال انجام است، تاریخ دقیق این رویداد متعاقباً اعلام خواهد شد. روسیه روابط خود با کشورهای حوزه خلیج فارس را توسعه می‌دهد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج