مرگبارترین غذاها که در آشپزخانه شما قایم شده اند
ما عاشق غذاها هستیم. عشق به غذاها آنقدر در ما زیاد است که اتاق های ذخیره ویژه ای برای آن ها قرار داده ایم، به پخت و پز می پردازیم و حتی برنامه های تلویزیونی مرتبط با آن ها را می بینیم. غذاها را به عنوان "سرگرمی” می شناسیم و با خوردن آن ها لذت می بریم.
۱. دانه های میوه
برخی از رایج ترین، تازه ترین و محبوب ترین میوه ها هسته های خطرناکی دارند. هسته های گیلاس، سیب و حتی هلو متشکل از نوعی "هیدروژن سیانید" به نام اسید پروسیک هستند.
هیدروژن سیانید یا اسید پروسیک هردو به طور یکسان برای انسان ها و پستانداران فوق العاده سمی هستند و با بالا بردن غلظت می تواند تنها در چند دقیقه موجب مرگشان شود.
پس پیش از خوردن میوه ها اطمینان حاصل کنید هسته شان را خارج کرده اید.
۲. بادام هندی خام
برخلاف باور عموم، بادام هندی هسته میوه است. و مانند هسته دیگر میوه ها می تواند خطرناک باشد. بادام هندی حاوی یک ماده شیمیایی خطرناک تحت عنوان "اوروشیول" می باشد. اوروشیول مربوط به یک پیچک سمی است که موجب واکنش های شدید آلرژیک می شود.
خوشبختانه، بادام هندی های موجود در فروشگاه ها بدلیل فرآیند آماده سازی (پخت، بو داده شدن و بخارپز) سم زدایی شده اند.
۳. ریواس
هیچ چیز به اندازه پای ریواس خوشمزه نیست. و فواید ریواس حیرت انگیز است.
اما هیچ می دانید برگ های ریواس سمی هستند؟ برگ های ریواس بدلیل داشتن سم شناخته شده به نام اسید اگزالیک می تواند منجر به سنگ کلیه شود. فقط کافی است چندتا برگ ریواس بخورید تا بیمار شوید. و اگر بیشتر از چندتا بخورید مطمئنا دچار عواقب مرگبار می شوید.
۴. جوز هندی
آیا می دانید جز هندی توهم زاست؟ درست است! این ادویه به ظاهر بی آزار در آشپزخانه تان یک راز کوچک کثیف به دنبال دارد.
شما با مصرف فقط ۰.۲ اونس جوز هندی می توانید تشنج کنید. و با مصرف ۰.۳ اونس از آن ممکن است دچار یک حمله ناگهانی شدید شوید! خوردن جوز هندی ممکن است منجر به "جنون جوزی" شود که به توهم و سردرگمی می انجامد.
۵. عسل خام
عسل خام غیرپاستوریزه غالبا شامل Graynotoxin می باشد که منجر به عوارض جانبی از جمله تعریق بیش از حد، ضعف، تهوع و استفراغ می شود. این علائم می تواند تا ۲۴ ساعت به طول انجامد. به این واکنش ها عنوان "مسمومیت عسل" داده اند. بنابراین برای در امان ماندن فقط عسل پاستوریزه بخرید.
۶. دانه های کرچک
چه کسی فکر می کرد این دانه های به ظاهر بی ضرر به مرگ بیانجامند؟ دانه های کرچک حامل نوعی سم تحت عنوان "ریسین" هستند که جزء کشنده ترین سم ها برای انسان شناخته شده است.
ریسین به عنوان یک عامل جنگ مورد بررسی قرار گرفته است. و حتی گزارش شده است ماموران مخفی و آدم کش ها از این سم استفاده کرده اند.
۷. لوبیا لیما
لوبیا کره ای یا لوبیا لیما مانند بسیاری از حبوبات دیگر بی گناه است اما به جز زمانیکه خام خورده شود. مصرف خام این لوبیاها کشنده هستند. چرا که حاوی مقدار زیادی سیانید می باشند. بنابراین موقع خوردن این نوع لوبیاها باید اطمینان حاصل کنید که کاملا پخته شده اند.
۸. بادام زمینی
۹. جوانه لوبیا
oiجوانه های لوبیا بسیار خوشمزه هستند. بخصوص که در سالادها و ساندویچ ها استفاده شوند. اما مراقب باشید. حداقل ۳۰ مورد گزارش بیماری ناشی از مصرف خام و کم پخته شده جوانه لوبیا بوده است.
از آنجا که جوانه های لوبیا در رطوبت رشد می کنند، متاسفانه محیط برای رشد باکتری ها مساعد است.
۱۰. ماهی تُن
حتما شما هم از ماهی تُن مصرف می کنید. باید بگویم این ماهی حاوی جیوه است. وقتی که شما ماهی تُن حاوی جیوه می خورید، جیوه ممکن است از طریق کلیه هایتان عبور کرده و کلا دفع شود و یا به مغزتان برود و دیوانه تان کند!بنابراین در مصرف ماهی تُن محدودیت ایجاد کنید.
نظر کاربران
من بجز دانه ی کرچک تقریبا همشو دائم مصرف میکنم
با تشکر از مطلب کاملا علمی تون ، من یک روح هستم از اون دنیا
از چه زمانی سیاست وارد تغذیه مردم شده است؟
واااااای خدا
اخه مردم و چی فرض کردید؟؟؟؟
عسل خام ؟ عسل پاستوریزه؟؟؟؟؟؟
واقعا که
یعنی مردم برن عسل کارخونه ای بخرن که مزه عسل نمیده چون اصلا عسل نیست فقط قیافه اش شبیه عسله
که کارخونه دارای شیاد پولدار بشن
ای خداااا
مامان من یک عمره سیب رو با هسته میخوره 30 سال از من بزرگتره ولی از من سالم تر و جوون تره
شیر باز نخرید چون تب مالت ممکنه بگیرید
برید شیر پاستوریزه بخرید که همش با پودر و روغن پالم درست شده و حتی 1% هم توش شیر نیست
واقعا که
برای مردمی که این چیزا رو باور میکنن متاسفم