۴۱۸۳۹۳
۴ نظر
۵۱۴۹
۴ نظر
۵۱۴۹
پ

مرگبارترین غذاها که در آشپزخانه شما قایم شده اند

ما عاشق غذاها هستیم. عشق به غذاها آنقدر در ما زیاد است که اتاق های ذخیره ویژه ای برای آن ها قرار داده ایم، به پخت و پز می پردازیم و حتی برنامه های تلویزیونی مرتبط با آن ها را می بینیم. غذاها را به عنوان "سرگرمی” می شناسیم و با خوردن آن ها لذت می بریم.

وب‌سایت زوم تک - مهگل آزاد: ما عاشق غذاها هستیم. عشق به غذاها آنقدر در ما زیاد است که اتاق های ذخیره ویژه ای برای آن ها قرار داده ایم، به پخت و پز می پردازیم و حتی برنامه های تلویزیونی مرتبط با آن ها را می بینیم. غذاها را به عنوان "سرگرمی" می شناسیم و با خوردن آن ها لذت می بریم.
مرگبارترین غذاها که در آشپزخانه شما قایم شده اند
تشخیص طعم، بو و مزه غذاها برایمان راحت است. اما گاه تنوع غذاها آنقدر در زندگیمان زیاد است که اختیار تک تک آن ها را از دست می دهیم. ما در این مقاله به معرفی غذاهای مرگباری می پردازیم که ممکن است در این سیل انبوه آن ها را برای نخستین بار بشناسید.

۱. دانه های میوه

برخی از رایج ترین، تازه ترین و محبوب ترین میوه ها هسته های خطرناکی دارند. هسته های گیلاس، سیب و حتی هلو متشکل از نوعی "هیدروژن سیانید" به نام اسید پروسیک هستند.

هیدروژن سیانید یا اسید پروسیک هردو به طور یکسان برای انسان ها و پستانداران فوق العاده سمی هستند و با بالا بردن غلظت می تواند تنها در چند دقیقه موجب مرگشان شود.

پس پیش از خوردن میوه ها اطمینان حاصل کنید هسته شان را خارج کرده اید.

۲. بادام هندی خام
مرگبارترین غذاها که در آشپزخانه شما قایم شده اند

برخلاف باور عموم، بادام هندی هسته میوه است. و مانند هسته دیگر میوه ها می تواند خطرناک باشد. بادام هندی حاوی یک ماده شیمیایی خطرناک تحت عنوان "اوروشیول" می باشد. اوروشیول مربوط به یک پیچک سمی است که موجب واکنش های شدید آلرژیک می شود.

خوشبختانه، بادام هندی های موجود در فروشگاه ها بدلیل فرآیند آماده سازی (پخت، بو داده شدن و بخارپز) سم زدایی شده اند.

۳. ریواس

هیچ چیز به اندازه پای ریواس خوشمزه نیست. و فواید ریواس حیرت انگیز است.

اما هیچ می دانید برگ های ریواس سمی هستند؟ برگ های ریواس بدلیل داشتن سم شناخته شده به نام اسید اگزالیک می تواند منجر به سنگ کلیه شود. فقط کافی است چندتا برگ ریواس بخورید تا بیمار شوید. و اگر بیشتر از چندتا بخورید مطمئنا دچار عواقب مرگبار می شوید.

۴. جوز هندی
مرگبارترین غذاها که در آشپزخانه شما قایم شده اند

آیا می دانید جز هندی توهم زاست؟ درست است! این ادویه به ظاهر بی آزار در آشپزخانه تان یک راز کوچک کثیف به دنبال دارد.

شما با مصرف فقط ۰.۲ اونس جوز هندی می توانید تشنج کنید. و با مصرف ۰.۳ اونس از آن ممکن است دچار یک حمله ناگهانی شدید شوید! خوردن جوز هندی ممکن است منجر به "جنون جوزی" شود که به توهم و سردرگمی می انجامد.

۵. عسل خام

عسل خام غیرپاستوریزه غالبا شامل Graynotoxin می باشد که منجر به عوارض جانبی از جمله تعریق بیش از حد، ضعف، تهوع و استفراغ می شود. این علائم می تواند تا ۲۴ ساعت به طول انجامد. به این واکنش ها عنوان "مسمومیت عسل" داده اند. بنابراین برای در امان ماندن فقط عسل پاستوریزه بخرید.

۶. دانه های کرچک
مرگبارترین غذاها که در آشپزخانه شما قایم شده اند

چه کسی فکر می کرد این دانه های به ظاهر بی ضرر به مرگ بیانجامند؟ دانه های کرچک حامل نوعی سم تحت عنوان "ریسین" هستند که جزء کشنده ترین سم ها برای انسان شناخته شده است.

ریسین به عنوان یک عامل جنگ مورد بررسی قرار گرفته است. و حتی گزارش شده است ماموران مخفی و آدم کش ها از این سم استفاده کرده اند.

۷. لوبیا لیما

لوبیا کره ای یا لوبیا لیما مانند بسیاری از حبوبات دیگر بی گناه است اما به جز زمانیکه خام خورده شود. مصرف خام این لوبیاها کشنده هستند. چرا که حاوی مقدار زیادی سیانید می باشند. بنابراین موقع خوردن این نوع لوبیاها باید اطمینان حاصل کنید که کاملا پخته شده اند.

۸. بادام زمینی
مرگبارترین غذاها که در آشپزخانه شما قایم شده اند
اجازه ندهید آقای بادام زمینی شما را فریب بدهد. بادام زمینی می تواند جزء مرگبارترین خوراکی ها باشد. حدود ۱% از جمعیت آمریکا به بادام زمینی آلرژی دارند. و بادام زمینی شایع ترین علت مرگ مرتبط به آلرژی مواد غذایی به شمار می رود. بنابراین اگر مطمئن نیستید به این خوراکی حساسیت دارید یا نه، بیشتر مراقب باشید!

۹. جوانه لوبیا

oiجوانه های لوبیا بسیار خوشمزه هستند. بخصوص که در سالادها و ساندویچ ها استفاده شوند. اما مراقب باشید. حداقل ۳۰ مورد گزارش بیماری ناشی از مصرف خام و کم پخته شده جوانه لوبیا بوده است.

از آنجا که جوانه های لوبیا در رطوبت رشد می کنند، متاسفانه محیط برای رشد باکتری ها مساعد است.

۱۰. ماهی تُن
مرگبارترین غذاها که در آشپزخانه شما قایم شده اند

حتما شما هم از ماهی تُن مصرف می کنید. باید بگویم این ماهی حاوی جیوه است. وقتی که شما ماهی تُن حاوی جیوه می خورید، جیوه ممکن است از طریق کلیه هایتان عبور کرده و کلا دفع شود و یا به مغزتان برود و دیوانه تان کند!بنابراین در مصرف ماهی تُن محدودیت ایجاد کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    من بجز دانه ی کرچک تقریبا همشو دائم مصرف میکنم
    با تشکر از مطلب کاملا علمی تون ، من یک روح هستم از اون دنیا

  • بدون نام

    از چه زمانی سیاست وارد تغذیه مردم شده است؟

  • سحر امیدی

    واااااای خدا
    اخه مردم و چی فرض کردید؟؟؟؟
    عسل خام ؟ عسل پاستوریزه؟؟؟؟؟؟
    واقعا که
    یعنی مردم برن عسل کارخونه ای بخرن که مزه عسل نمیده چون اصلا عسل نیست فقط قیافه اش شبیه عسله
    که کارخونه دارای شیاد پولدار بشن
    ای خداااا
    مامان من یک عمره سیب رو با هسته میخوره 30 سال از من بزرگتره ولی از من سالم تر و جوون تره

  • سحر امیدی

    شیر باز نخرید چون تب مالت ممکنه بگیرید
    برید شیر پاستوریزه بخرید که همش با پودر و روغن پالم درست شده و حتی 1% هم توش شیر نیست
    واقعا که
    برای مردمی که این چیزا رو باور میکنن متاسفم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج