۱۵۰۸۲۲۸
۷۷۶
۷۷۶
پ

چراغپور: استقلال می‌تواند در جام حذفی موفق شود

مربی جدید استقلال گفت: جباری از لحاظ شخصیتی خواص مربیگری را دارد.

ایسنا: جلال چراغپور به عنوان مربی تیم استقلال انتخاب شد. او در گفت‌وگویی درباره انتخابش به عنوان دستیار مجتبی جباری گفت: در حال بازگشت به تهران هستم تا در تمرین امروز استقلال شرکت کنم. می‌دانید شرایط استقلال لحظه به لحظه به دقیقه ۹۰ رسید و حالا شانس خوبی برای رسیدن به یک مقام خوب در جام حذفی دارد. استقلال با بازیکنان فعلی هم می‌تواند در جام حذفی به موفقیت برسد.

63433749

او افزود: استقلال را می‌توان با آرامش نفراتش چیدمان کرد تا بازیکنان مکمل یکدیگر باشند. استقلال راحت گل می‌خورد و باید جلوی این مورد را گرفت. اگر استقلال گل نخورد می‌تواند به گل هم برسد و حتی در جدول خودش را بالاتر بکشد.

چراغپور درباره اینکه آیا جباری در استقلال موفق خواهد شد یا خیر گفت: جباری از لحاظ شخصیتی خواص مربیگری را دارد. باید خلاقیت و شجاعت خودش را نشان دهد. او کلاس‌های مربیگری را گذرانده و در بهترین سطح فوتبال بازی کرده است. جباری انگیزه دارد و می‌تواند در امر مربیگری موفق شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج