طرز تهیه نان خرگوشی برای به اشتها آوردن کودک
ابتدا تخم مرغ را کمی بزنید. سپس با استفاده از خمیر شکل خرگوش را در بیاورید. از سر شروع کنید که حالت گلابی شکل دارد سپس بدن و بعد موهای اطراف چانه را. برای این دو قسمت آخر بایستی برش هایی به قطر ۲ سانتی متر در خمیر ایجاد کنید.
مواد اولیه :
- خمیر نان 2 قرص
- کشمش 2 عدد
- بادام 2 عدد (برش خورده)
- تخم مرغ تخم مرغ 1 عدد (کمی زده شده)
- برگ کاهو برای تزئین
- چاشته برای سرو کردن
- نان به شکل خرگوش
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ را کمی بزنید. سپس با استفاده از خمیر شکل خرگوش را در بیاورید. از سر شروع کنید که حالت گلابی شکل دارد سپس بدن و بعد موهای اطراف چانه را. برای این دو قسمت آخر بایستی برش هایی به قطر ۲ سانتی متر در خمیر ایجاد کنید. از باقی خمیر پنجه های بیضی شکل درست کنید. این پنجه ها باید با شکاف های ۲ سانتی متری به بدن وصل شوند. کشمش ها را برای چشم ها و بادام ها را برای دندان ها کار بگذارید. تخم مرغ را بردارید و با قلم مو روی کل نان بمالید.
خرگوش را نیم ساعت یا بیشتر در یک جای گرم قرار دهید تا حجم اش دو برابر شود. بگذارید نیم ساعت در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۶ درجه سانتی گراد) در فر بپزد. یک سینی را با برگ کاهو تزئین کنید و نان قهوه ای طلایی شده را روی آن قرار دهید. یک چاقو بردارید و یک حفره ی ۱۰ سانتی متری در وسط خرگوش درست کنید. مواد داخل را در بیاورید و آن را با چاشته ی مورد علاقه پر کنید. کنار نان باز هم سبزیجات بگذارید و آن را سرو کنید.
نظر کاربران
خخخخخخخخ