۱۵۰۴۶۱۹
۴ نظر
۱۲۲۰
۴ نظر
۱۲۲۰
پ

ترامپ و پزشکیان تبدیل به «منبع آگاه» شدند!

روسای جمهور ایران و آمریکا این روزها به عنوان یکی از منابع مهم خبری ایران و جهان تبدیل شده‌ و جهت‌دهی رسانه‌ای را بر عهده گرفته‌اند.

باشگاه روزنامه‌نگاران ایران نوشت: روسای جمهور ایران و آمریکا این روزها به عنوان یکی از منابع مهم خبری ایران و جهان تبدیل شده‌ و جهت‌دهی رسانه‌ای را بر عهده گرفته‌اند. 

2076671_913

به همین دو روز گذشته نگاهی بیندازید. رئیس جمهور آمریکا اولین کسی بود که از مذاکرات ایران و آمریکا در روز شنبه خبر داد. 

امروز نیز مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران خبر از موافقت رهبری برای سرمایه‌گذاری شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران خارجی در ایران خبر داده‌ که بدون تردید خبر بسیار مهمی است.

در واقع اگر روزگاری «منبع آگاه» خبرها را به مطبوعات و رسانه‌ها درز می‌داد، امروز پزشکیان و ترامپ هر دو این نقش را ایفا می‌کنند و رسانه‌ها را به دنبال خود می‌کشند تا بر اساس خبرهایی که می‌دهند، تحلیل‌گران بازار و سیاست، به ارزیابی بنشینند و چشم‌انداز پیش‌رو را تصویر کنند

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فرامرز

    ای ترامپ روباه صفت

  • ss

    درود بر عقلانیت

  • مسعود خانی چلکاسری

    خدا کند فرجی برای ملت عزیز ایران پیدا شود...

  • صادق

    اصل روراستی همین شکلیه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج