۱۳۱۰۳
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

اصول شست و شوی سبزی ها

رنگ سبز فریبتان ندهد!

مصرف سبزی آلوده زمینه ساز ابتلا به انگل های روده و بیماری های عفونی روده ای مثل اسهال ها، هپاتیت A، حصبه، وبا و... و درنهایت بروز اپیدمی این بیماری ها در جامعه می شود. در این میان و با (التور) سردسته بیماری های خطرناکی است که می تواند در اثر خوردن سبزی های آلوده ایجاد شود.

مصرف سبزی آلوده زمینه ساز ابتلا به انگل های روده و بیماری های عفونی روده ای مثل اسهال ها، هپاتیت A، حصبه، وبا و... و درنهایت بروز اپیدمی این بیماری ها در جامعه می شود. در این میان و با (التور) سردسته بیماری های خطرناکی است که می تواند در اثر خوردن سبزی های آلوده ایجاد شود.

رنگ سبز فریبتان ندهد!

بهترین راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری، رعایت نکات بهداشتی، به ویژه شستن صحیح میوه و سبزی هاست. شست و شوی صحیح سبزیجات کاهو و کلم شامل چهار مرحله پاکسازی، گل زدایی، انگل زدایی و ضدعفونی به این ترتیب است:

*پاکسازی: این مرحله همان مرحله تمیزکردن سبزی هاست. به این ترتیب که قسمت هایی که گل به آنها چسبیده و قسمت های غیرقابل استفاده جدا می شوند.

*گل زدایی: در این مرحله سبزی ها را در آب غوطه ور می کنیم تا گل و لای آن گرفته شود.

رنگ سبز فریبتان ندهد!

*انگل زدایی: برای این کار، به ازای هر لیتر آب سه قطره مایع ظرفشویی اضافه می کنیم و سبزی ها را در آن ریخته و بعد از سه تا پنج دقیقه آبکشی می کنیم.

*ضدعفونی: آخرین مرحله شست و شوی سبزی ها همین مرحله است. در آخرین قدم، به ازای هر پنج لیتر آب، نصف قاشق چای خوری پودر «پرکلرین» داخل آب بریزید.

سبزی ها را به مدت سه تا پنج دقیقه در آن غوطه ور کرده و بعد به دقت آبکشی کنید. با انجام این مراحل می توانید با خیال راحت سبزی ها را میل کنید و از بیماری های ناشی از آن در امان باشید.

منبع: هفته نامه تندرستی

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

رنگ سبز فریبتان ندهد!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج