تأسیس شهری مستقل برای کودکان در قطر!
کیدزانیا شهربازی نیست بلکه یک شهر واقعی است که به بچهها یاد میدهد چگونه زندگی و با مشکلات دست و پنجه نرم کنند، مشاغل مختلف را بشناسند و در همین راستا با مؤسسههای مختلف قطری همکاری کنند. در کیدزانیا کودکان دست بندهای الکترونیکی دارند که به والدینشان اجازه میدهد موقعیت کودکان خود را از راه دور مکان یابی کنند.
اما ایده تأسیس این شهر از کجا آمده است؟!
کودکان از جنگها و کشمکشهای دنیای بزرگسالان رنج میبرند؛ بنابراین، باید برای آنها شهری ویژه ساخت؛ شهری که از جنایت و نفرت خالی باشد و بر پایه محبّت، همکاری و شناخت یکدیگر بنا شود، این شهر برای فرار کودکان از دنیای دردآور کنونی است. کودک شما برای ورود به این شهر باید به فرودگاه رفته و مدارک لازم را ارائه بدهد.
گردش در این شهر از فرودگاه کیدزانیا آغاز میشود که وسط آن هواپیمای ایرباس ۳۸۰ قرار دارد. بعد از آن باید اقدامات ورود را انجام داده و مدارک ورود را به دست بیاورید. در نزدیکی دروازه ورودی تابلوی یادگاری روز استقلال کیدزانیا نصب شده، تصویری از سه کودک که پرچم شهر را به دست گرفته اند. در نزدیکی تابلو نیز گروه خوش آمدگویی با کلمه «کای» از شما استقبال میکنند. کای در زبان شهر کیدزانیا یک کلمه خوش آمدگویی است.
یک تابلوی دیگر نیز پس از تابلوی یادگاری توجهات را به خود جلب میکند و روی آن حقوق کودکان و چند قانون شهر نوشته شده است: «تو حق بودن داری، تو حق بازی کردن داری، تو حق داری که خلاق باشی، بدانی و مشارکت کنی.»
بانک کیدزانیا اولین جایی است که به چشم میخورد. در اینجا پولها را باید تغییر دهی، چرا که پول مرسوم قطر در این شهر رایج نیست و باید به جای آن پولی به نام «کیدزوس» بگیری، اگر پولت تمام شد، باید در ازای آن کار کنی و کیدزوس بگیری.
عدهای از بچهها هم در خبرگزاری کیدزانیا مشغول به کارند. آنها خبر آتش سوزی را میگیرند و آن را با شفافیت کامل برای شهروندان کیدزانیا منتشر میکنند. جزئیات وقوع آتش سوزی، خسارتها و چگونگی جبران آتش سوزی توسط آنها اطلاع رسانی میشود.
رضا عبدالمنعم مدیر بازاریابی این شهر میگوید ما در این شهر دورههای آموزشی برای بچهها برگزار میکنیم تا مشارکت اجتماعی را بیاموزند، و با عشق به زندگی، عشق به شغل و همگرایی زندگی کنند.
او میگوید اهداف و رسالت شهر کیدزانیا با چشم انداز ۲۰۳۰ قطر همخوانی دارد و هدف از آن ساخت جامعهای یکدست و هماهنگ در قطر از طریق آموزش کودکان است. کودکان از ۴ تا ۱۴ ساله میتوانند در این شهر حاضر شوند و در شغلهای واقعی نقش آفرینی کنند. در این شهر تفریح و شادی با سرگرمی در هم آمیخته است.
او میگوید، این شهر گام مهمی برای آماده سازی جوانان آینده است و ما با ۴۲ تأسیسات داخل شهر ابزارهای لازم را در اختیار کودکان قرار داده ایم تا محیط واقعی کار را آزمایش کنند.
کیدزانیای دوحه در پارک «اسپایر زون» و در مساحتی ۵۵۰۰ متر مربعی قرار گرفته است. کیدزانیا یک کمپانی خصوصی مکزیکی است که مراکز زنجیرهای سرگرمی را در ۱۶ نقطه در سراسر دنیا اداره میکند. هر کیدزانیا مدل کوچکی از یک شهر واقعی با ساختمانها، فروشگاهها، تئاترها با وسایل نقلیه و عابرین پیادهای که در خیابانها تردد میکنند طراحی شده است.
کیدزانیا شهربازی نیست بلکه یک شهر واقعی است که به بچهها یاد میدهد چگونه زندگی و با مشکلات دست و پنجه نرم کنند، مشاغل مختلف را بشناسند و در همین راستا با مؤسسههای مختلف قطری همکاری کنند. در کیدزانیا کودکان دست بندهای الکترونیکی دارند که به والدینشان اجازه میدهد موقعیت کودکان خود را از راه دور مکان یابی کنند.
نظر کاربران
ما هیچ ما نگاه هم حتی نمیتونیم بکنیم.
پاسخ ها
واجب شد یه بار به سفر قطر کنیم.ا
قطر ادمای مثل تو راه نمیده .
تا دیروز پری روز زد اعراب حرف میزدین الان ک پیشرفت کردن میخوای بری اونجا چاپلوسی کنی خخخ
ما ب کجا داریم میریم؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ما داریم به زیر صفر می ریم
بقیه رو به بالا و بالا و بالا
ما بچه بودیم تنها خوشیمون این بود با بالش خونه بسازیم بریم توش خدایا آخه مشکلت با ما چیه
پاسخ ها
همینم انقدر خانواده اذیت میکردن که کوفتمون میشد
این حرفا چیه واقعا که حالا به خاطر یه شهر اونم برای بچه های پولدار اونجا اینجوری یقیه ی خدارو گرفتی جای تشکرته
عسل خانم ادای روشن فکرا رو در نیار شورشو دروردی
ماهم اردو شلمچه داریم...........
پاسخ ها
آفرین. عاقلان دانند...
اردوی شلمچه لیاقت میخواد تو میخوای نرو مجبوری مگه
چشمت کور نرو
بچه هاتون بفرستید رو مین لیاقته؟
پاسخ به عسل: لیاقتشو تو داری برو کسی جلوتو نگرفته. کسیم مجبورت نکرده به کامنت همه نظر بدی
اینجا اگه درست هم کنند واسه بچه پولدارهاست، مثل مدارس غیر انتفاعی، بی عدالتی واقعن تلخه
پاسخ ها
داداش خودت برو مدرسه غیر انتفاعی ببین بعد نظر بده دستشویی مدرسه های خارجی از خیلی غیر انتفاعی ها بزرگتره اگه منظورت مدرسه های ناف تهرونه فرق می کنه
درست کردن اتفاقا
چرت بیکیفیت گرون
من توی دبیرستان درس میخونم و از این ک توی یه مدرسه دولتی درس میخونم واقعا ناراحتم.چون معلمایی برای ما میارن ک اصن هیچی بلد نیستن و یا انقد پیرن همش خوابن.مدارس نمونه و تیزهوشان و غیر انتفاعی همه چی برای اوناس.مثلا کنکور هم داریم.مایی ک پول غیر انتفاعی نداریم باید بمیریم؟
همونجا هم برای پولدارهاست بدون پول که کسی رو راه نمیدن فکر کردی کارگر هندی یا پاکستانی که اونجا کار میکنه تا برای خانوادهاش پول بفرسته میتونه بچهاش رو ببره اونجا
اين شهر تو امارات مال دبي هم هست خيلي عاليه سرچ كنيد من سه بار بچه هامو بردم اونجا سه جهار سال پيش حدود٠ ٢٥تومان ورودي اش بود برا هر بچه سال پيش حدود ٩٥٠برا هر بچه اوايل گروني درهم الان حدود يك ميليونو هفتصد ميشه كه ديگه ارزششو نداره ولي با نفري ٢٥٠تومن از صبح ساعت ٩بچه ها رو گذاشتم ساعت ١٠شب به زور اومدن بيرون
چه عالی من واقعا فوق العاده
خیلی ایده ی بیخودیه چون بازم بزرگترا باید ادارش کنن چون بچه ها زود خسته میشن خوابشون میگیره قهر میکنن بعضی از بچه ها زورگو و زبون نفهمن بعضی مظلوم و خجالتین خلاصه با هم آبشون تو یه جو نمیره میزنن همه چیو خراب میکنن
این عربای خلیج فارسم دیگه از اونور بوم افتادن
پاسخ ها
عزیزم اینا قطرین میفهمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه ایرانیا که فرهنگ شون در حد صفره
بی عدالتی نیست قطر کشور کوچیکیه و ثروتمند ترین کشور جهان بی پول فک نکنم توش زیاد باشه که شما میگی بی عدالتیه
وای چقدر خوبه
مسخره بود
در ايران هم كودكان براي نان خريدن فرستاده ميشن و بعد جنازه ي مورد تجاوز قرار گرفته شون پيدا ميشه
خدايا چرا آخه اينقدر تفاوت؟!
ما ایرانی های اصیل
و عرب های ملخ خور ............... هی روزگار
عسل خانوم خودتوناراحت نکن 09383020812