تنبلترین کشورهای دنیا؛ هرچه فقیرتر تحرک بیشتر!
سازمان بهداشت جهانی وضعیت فعالیت و تحرک ۱۶۸ کشور جهان را منتشر و ۲۰ کشور تنبلتر جهان مشخص شدند. در میان آنها کشور کویت لقب تنبلترین کشور دنیا را به خود اختصاص داده است. ۶۷ درصد از جمعیت کشور کویت به اندازه استانداردهای جهانی تعیین شده در طول روز فعالیت ندارند و این واقعیت خطرناک و نگرانکننده است.
وبسایت یک پزشک: سازمان بهداشت جهانی وضعیت فعالیت و تحرک ۱۶۸ کشور جهان را منتشر و ۲۰ کشور تنبلتر جهان مشخص شدند. در میان آنها کشور کویت لقب تنبلترین کشور دنیا را به خود اختصاص داده است. ۶۷ درصد از جمعیت کشور کویت به اندازه استانداردهای جهانی تعیین شده در طول روز فعالیت ندارند و این واقعیت خطرناک و نگرانکننده است.
این گزارش از سوی سازمانی جهانی بهداشت (World Health Organization) متنشر شده است و وضعیت تحرک و ورزش کشورهای مختلف جهان را نشان میدهد. کشور انگلیس در رتبه ۶۴ تنبلترین کشورهای دنیا قرار دارد و کشور ایالات متحده بالاتر از آن است.
حداقل سلامتی ۳۶ درصد از انگلیسیها در معرض خطر قرار دارد. این افراد در طول یک هفته حداقل باید ۱۵۰ دقیقه تمرین و ورزش داشته باشند که اینطور نیست. در این کشور، تنبلی زنان بیشتر از مردان است. نزدیک به ۴۰ درصد زنان و ۳۲ درصد مردان فعالیتی کمتر از استاندارد جهانی دارند.
معیار تنبلی: ۱۵۰ دقیقه ورزش در هفته
در ایالات متحده، ۴۰ درصد بزرگسالان تحرک کافی مورد نظر سازمان جهانی بهداشت را ندارند. در میان کشورهای کم تحرک نامهایی مانند عراق، عربستان سعودی، برزیل، کلمبیا، سورینام، کاستاریکا، قبرس و ایسلند دیده میشوند. کشورهایی مانند آلمان، ایتالیا، امارت عربی و آرژانتین هم در فهرست تنبلترین کشورهای دنیا قرار دارند. میانگین جهانی نشان میدهد ۲۷ درصد کل جمعیت دنیا زیر استاندارد تحرک هستند و باید بیشتر ورزش کند. ۳۲ درصد زنان و ۲۳ درصد مردان کل جهان تنبل هستند.
در این نقشهها، کشورهای پرتحرک نیز مشخص شدهاند که البته کشورهای فقیر افریقایی (موزامبیک، لسوتو، تانزانیا، نیو، وناتو و توگو) در صدر آنها هستند. در این کشورها، زیر ۱۰ درصد جمعیتشان تنبل محسوب میشوند. به نظر میرسد مردم در کشورهای فقیرتر تحرک و پیادهروی بیشتری دارند و در کشورهای غنی و ثروتمند شاهد تحرک کمتر به خاطر وجود امکانات بیشتر هستیم.
در نقشههایی که سازمان جهانی بهداشت از وضعیت تحرک کشورهای مختلف منتشر کرده است؛ مردان ایران ۲۰ تا ۳۰ درصد کم تحرک و زنان ایرانی ۴۰ تا ۴۹ درصد کم تحرک هستند. سازمان جهانی بهداشت از مردم سراسر جهان میخواهد به طور متوسط هفتگی ۱۵۰ دقیقه ورزش ملایم یا ۷۵ دقیقه ورزش پر تحرک مانند دویدن داشته باشند تا سلامتی خود را حفظ کرده و در معرض ابتلا به دیابت، سرطان و بیماریهای قلبی قرار نگیرند.
نظر کاربران
تنبلترین آدم ها آنهایی هستند که نفت خدادادی را میفروشند و ارز آن را 4 برابر به ایرانی ها میفروشند و میگویند همین است که هست .
پاسخ ها
چه ربطی داشت به تنبل بودن؟
روسیه هم قطعا فقیره نه ؟؟
با این نتیجه گرفتناتون '-'
زنان ایرانی باید بیشتر تحرک داشته باشند و ورزش کنند البته در بعضی مواقع مردان با حرفها و اخلاق شون اثر بیشتری تو این تنبلی میزارن من خودم به عنوان یک زن شخصا این و وضیفه خودم میدونم که ورزش کنم تا بدنم سالم و رو فرم باشه که البته من بوکس کار میکنم
با این حساب تحرک اصلا خوب نیست چون فقیر میشی
الان نفهمیدم ایران تنبله یا نه؟؟
تنبلی یک چیز جهانیه اما اینکه مردم بودن و شبانه روز با خستگی کار کنن خوشحال کننده نیست
من آبتینم،نشون به اون نشون که اسم خواهرم ارتمیسه من وطن ترک کن نیستم
پاسخ ها
فازت چیه ؟
وات فاز؟
افغانیااصلا تنبل نیستنا.
تنبل ترین مردم کسانی هستن که فقط حرف میزنن وعمل نمیکنن.
بابا ما 7 صبح میزنیم بیرون سرکار 7 غروب برمیگردیم
تا ی ذره به خونه و زندگی میرسی میشه شب و خواب
اصلا وقتی برامون نیست وگرنه همه ورزش کردنو دوست دارن
کویت احتیاجی به کار کردن ندارن چون همشون پولدار هستن.