دانشمندان موسسه پلی تکنیک ورچستر برگ اسفناج را به بافت قلب انسان تبدیل کرده اند و این دستاورد می تواند درمان بافت های آسیب دیده را متحول کند.
برترین ها: دانشمندان موسسه پلی تکنیک ورچستر برگ اسفناج را به بافت قلب انسان تبدیل کرده اند و این دستاورد می تواند درمان بافت های آسیب دیده را متحول کند. مهندسی بافت در تلاش برای ایجاد بافت انسانی کارآمد از سلول ها در آزمایشگاه هستند. هدف آن جایگزینی بافت ها و ارگان های آسیب دیده به علت بیماری، خطاهای ژنتیکی و دلایل دیگر است. دانشمندان اکنون بافت انسانی در مقیاس بزرگ در آزمایشگاه ایجاد کرده اند اما بدون یک شبکه عروقی که خون را حمل کند، بخش بزرگی از بافت می میرد. برای مبارزه با آن، محققان یک برگ اسفناج را برداشته و سلول های گیاهای آن را حذف کرده اند و اسکلتی باقی مانده که از سلولز ساخته شده است. سلولز زیست سازگار است و در طیف گسترده ای از برنامه های پزشکی احیاکننده استفاده شده است، مانند مهندسی بافت غضروف، مهندسی بافت استخوان و بهبود جراحات. آن ها اسکلت باقی مانده را درمیان سلول های انسانی زنده قرار دادند و آن ها روی رگ های ریز برگ رشد کردند. سپس این تیم مایعات و میکروبید را وارد این قلب کوچک کردند مطمئن شدند که در جریان باشند.
در نهایت، تکنیک مشابه می تواند برای رشد لایه های ماهیچه های قلبی سالم و درمان بیماران حمله قلبی استفاده شود. درست است که هنوز راه زیادی در پیش است اما همین هم می تواند امیدوار کننده باشد. انطباق گیاهان برای استفاده در مهندسی بافت می تواند مشکلات محدود کننده در این زمینه را حل کند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
واااایی چه خوفه