ژاپن دارای سنت غنی حکاکی روی موادغذایی است که موکیمونو نام دارد. اگر تا به حال در یک رستوران مجلل ژاپنی غذا خورده باشید، احتمالا هویجی که به شکل خرگوش در آمده و بشقاب شما را تزئین کرده، دیده اید.
برترین ها: ژاپن دارای سنت غنی حکاکی روی موادغذایی است که موکیمونو نام دارد. اگر تا به حال در یک رستوران مجلل ژاپنی غذا خورده باشید، احتمالا هویجی که به شکل خرگوش در آمده و بشقاب شما را تزئین کرده، دیده اید. اما در دستان هنرمند ژاپنی «گوکا» هنر حکاکی میوه ها و سبزیجات به سطح جدیدی از خلاقیت در آثار خوراکی ارتقا یافته است.
یکی از محدودیت هایی که در این هنر وجود دارد این است که گاهی باید سریع کار کنید. لحظه ای که پوست میوه کنده می شود، اکسیداسیون شروع به تغییر رنگ اثرهنری شما می کند. بنابراین بسته به نوع، کنده کاری های گوکا در چند دقیقه ایجاد شده اند. گوکا طرح ها و الگوهای پیچیده ای الهام گرفته از نقوش سنتی ژاپنی روی این موادخوراکی ایجاد می کند. گوکا اشاره می کند که موز میوه بسیار خوبی برای این کار است. شاید برایتان جالب باشد که او بعد از ساخت این آثار با آن ها چه می کند؟ پاسخ ساده است. آن ها را می خورد! البته به جز پوست موز.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
زیبا