۱۴۳۱۶۷
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

مسابقه بین المللی خوردن سیر! +عکس

چندی پیش مسابقه بین المللی خوردن سیر در دورست برگزار شد. طبق مقررات مسابقه هر شرکت کننده ای که ظرف یک دقیقه بیشترین سیر را بخورد، برنده می شود.

عصر ایران: چندی پیش مسابقه بین المللی خوردن سیر در دورست برگزار شد. طبق مقررات مسابقه هر شرکت کننده ای که ظرف یک دقیقه بیشترین سیر را بخورد، برنده می شود. داوید گرینمان از میان ۲۵ شرکت کننده ظرف یک دقیقه ۳۳ دانه سیر را خورد و برنده شد.

داوید گرینمان دو سیر بیشتر از مقام دوم خورد، اما وی برای رسیدن به رکورد جهانی یک دانه سیر کم تر خورده است.

مسابقه بین المللی خوردن سیر! +عکس

مسابقه بین المللی خوردن سیر! +عکس

مسابقه بین المللی خوردن سیر! +عکس

مسابقه بین المللی خوردن سیر! +عکس
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج