شخصیت هایی که درس نخوانده ثروتمند شدند
افراد بسیاری در دنیا وجود دارند که ثابت کردهاند بدون درس خواندن هم میتوان موفق و میلیاردر شد. یکی از این افراد، استیو جابز بود که تنها یک ترم در کالج درس خواند و چندی بعد یکی از بزرگترین برندهای جهان را تاسیس کرد.
جان دیویس راکفلر در سال 1839 در نیویورک متولد شد و یکی از ثروتمندترین آمریکاییهای تاریخ است. او یکی از شخصیت های برتر جهان و از پایهگذاران پالایشگاه نفتی در این کشور بود که شرکت نفتی استاندارد اویل (Standard Oil) را تاسیس کرد. راکفلر در سال 1937 درگذشت و ثروت 340 میلیارد دلاری را از خود بر جای گذاشت.
2. هنری فورد (Henry Ford)
هنری فورد، کارآفرین و مخترع آمریکایی، در سال 1836 متولد شد و یکی از شخصیت های برتر جهان در صنعت خودروسازی به شمار میرود. او در 16 سالگی مزرعه خانوادگی را ترک کرد و به دیترویت رفت.
3. آمانسیو اورتگا (Amancio Ortega)
آمانسیو اورتگا متولد سال 1936 میلادی، یک تاجر اسپانیایی موفق در صنعت مد و پوشاک و موسس شرکت ایندیتکس (Inditex) است. او در 14 سالگی ترک تحصیل کرد و در یک مغازه فروش پیراهن مردانه مشغول به کار شد. اورتگا در سال 1975 تولیدی پوشاک «زارا» (Zara) را تاسیس کرد و امروزه به عنوان یکی از ثروتمندترین افراد جهان با دارایی 78 میلیارد و 500 میلیون دلار شناخته میشود.
4. لی کاشینگ (Li Ka-shing)
لی کاشینگ ثروتمندترین مرد قاره آسیاست و میزان داراییهای او حدود 31 میلیارد دلار برآورد شده است. این تاجر هنگکنگی، در سال 1928 در گوانگ دونگ چین متولد شد و اکنون در 52 کشور جهان سرمایهگذاری کرده و حدود 260 هزار کارمند دارد. او پیش از رسیدن به این موفقیت، زندگی راحتی نداشته است و پس از مرگ پدرش در 15 سالگی مجبور به ترک مدرسه و کار کردن در یک کارخانه شد. لی کاشینگ رئیس هیئتمدیره شرکتهای هاتچینسون وامپو (Hutchinson Whampoa) و چونگ کونگ هولدینگز (Cheung Kong Holdings) است و در رتبه هشتمین مرد ثروتمند جهان قرار گرفته است.
5. مایکل دل (Michael Saul Dell)
مایکل دل یکی از معروفترین میلیاردرها و شخصیت های برتر جهان است. او در سال 1965 در هیوستون آمریکا به دنیا آمد و با سرمایهی 16 میلیارد دلار به عنوان بیست و پنجمین فرد ثروتمند دنیا شناخته میشود. دل در دوران دانشجویی و زمانی که تنها 19 سال سن داشت در اتاق خوابگاهش، شرکت رایانهای «دل» را تاسیس کرد و مدتی بعد تحصیلاتش را رها کرد تا به صورت تمام وقت به امور شرکتش برسد.
6. فرانسوا پینو (Francois Pinault)
این کارآفرین و بازرگان فرانسوی در سال 1936 زاده شد و صاحب برندهای معروفی چون گوچی (Gucci)، ایو سن لوران (Yves Saint Laurant) و پوما (Puma) از زیرمجموعههای شرکت کرینگ (Kering) است. وی در سن 16 سالگی به دلیل فقر خانوادگی و مورد تمسخر قرار گفتن از سوی همکلاسهایش، درس و مدرسه را رها کرد. پینو اکنون بیش از 13 میلیارد دلار سرمایه داشته و دو هزار اثر هنری ارزشمند در کلکسیون شخصیاش دارد.
7. استیو جابز (Steven Paul Jobs)
استیو جابز از شخصیت های برتر جهان و موسس برند اپل در سال 1955 در سانفرانسیسکو به دنیا آمد و به علت سرطان لوزالمعده در سال 2011 درگذشت. جابز یکی دیگر از میلیاردرهایی بود که تحصیل را نیمهکاره رها کرد. او تنها یک ترم در کالج درس خواند و در سال 1976 به همراه دوستانش کمپانی اپل را تاسیس کرد. دارایی استیو جابز حدود 11 میلیارد دلار برآورد شده است.
8. رومن آبراموویچ (Roman Abramovich)
تاجر یهودی روسی به نام رومن آبراموویچ در سال 1966 متولد شد و در 17 سالگی ترک تحصیل کرد. او در نوجوانی با فروش اردکهای پلاستیکی در مسکو پول درمیآورد. وی به دلیل رابطهی خوب با مقامات دولتی روسیه توانست بزرگترین کمپانی نفتی روسیه را بخرد و چندی بعد نیز مالکیت باشگاه فوتبال چلسی انگلیس را بر عهده گرفت. داراییهای این تاجر روسی 8 میلیارد و 700 میلیون دلار تخمین زده میشود.
9. لارنس گراف (Laurence Graff)
لارنس گراف یکی از امپراتوران تجارت الماس است. او در 14 سالگی مدرسه را رها کرد و در یک جواهرفروشی به عنوان پادو مشغول به کار شد. گراف در سال 1960 شرکت الماس خود را تاسیس کرد و در 24 سالگی دو مغازه جواهرفروشی را به عنوان اولین مغازههایش در لندن باز کرد. این تاجر 75 ساله نزدیک به 5 میلیارد دلار سرمایه دارد.
10. ریچارد چارلز نیکولاس برانسون (Sir Richard Charles Nicholas Branson)
این کارآفرین و سرمایهگذار بریتانیایی در سال 1950 به دنیا آمد و به دلیل بیماری خوانش پریشی (Dyslexia) مدرسه را رها کرد. وی در سالهای پس از مدرسه به ثروت میلیاردی دست یافت. برانسون در سال 1970 اولین شرکتش را به نام «ویرجین رکوردز» (Virgin Records) تاسیس کرد و بعدها شرکت هوایی «ویرجین آتلانتیک» (Virgin Atlantic)، «ویرجین موبایل» (Virgin Mobile) و «ویرجین ترین» (Virgin Train) را نیز ایجاد کرد. ثروت او 4 میلیارد و 200 میلیون دلار عنوان شده است.
11. کرک کرکوریان (Kirk Kerkorian)
کرک کرکوریان، سرمایهدار آمریکایی ارمنی تبار در سال 1917 به دنیا آمد و در سال 2015 نیز درگذشت. او در کلاس هشتم مدرسه را رها کرد و به عنوان یک بوکسور آماتور و خلبان هواپیما در جنگ جهانی دوم زندگی خود را سپری میکرد. وی در سال 1962 قطعه زمینی را در لاسوگاس خرید و چند سال بعد صاحب چندین هتل در این منطقه شد. کرکوریان از شخصیت های برتر جهان در صنعت سینما و خودروسازی نیز به شمار میرود و در هنگام مرگ سرمایه 4 میلیارد دلاری را از خود بر جای گذاشت.
12. دیوید اچ مرداک (David H.Murdock)
این بازرگان و کارآفرین آمریکایی در سال 1923 متولد شد و در کلاس هشتم تحصیل را رها کرد. او سپس به ارتش آمریکا پیوست و در یک پمپ بنزین نیز مشغول به کار شد. دیوید هاوارد مرداک پس از بازگشت از جنگ در دیترویت یک رستوران خرید و در سال 1985 نیز شرکت املاک Castle & Cook را خریداری نمود. شرکت غذایی Dole نیز یکی از زیرمجموعههای این شرکت محسوب میشد و اکنون بزرگترین تولیدکنندهی میوه و سبزیجات در جهان است. دارایی مرداک 3 میلیارد دلار تخمین زده شده است.
13. ریچارد دزموند (Richard Desmond)
ریچارد دزموند یک میلیاردر بریتانیایی و رئیس شرکت رسانهای Northern & Shell است. روزنامه های دیلی استار و شبکه تلویزیونی Channel 5 از جمله داراییهای وی محسوب میشود. او در 16 سالگی درس را رها کرد و در سال 1974 اولین روزنامهاش را منتشر نمود. سرمایهی دزموند یک میلیارد و 900 میلیون دلار برآورد شده است.
14. کارل لیندنر جونیور (Carl Lindner Jr)
کارل لیندنر نیز یکی از شخصیت های برتر جهان است که در 14 سالگی مدرسه را ترک کرد و به عنوان توزیعکنندهی شیر در شرکت خانوادگی مشغول به کار شد. او به همراه برادرانش یک مغازه بستنیفروشی را راهاندازی کرد و بعدها یک بستنیفروشی زنجیرهای به نام United Dairy Farmers با حدود 200 شعبه به وجود آورد. لیندنر در سال 1999 به عنوان سهامدار و رئیس هیئت مدیره باشگاه بیسبال Cincinnati Reds انتخاب شد و در سال 2011 در حالی که 1.7 میلیارد دلار سرمایه داشت درگذشت.
15. لو لویف (Lev Leviev)
لو لویف در سال 1971 همراه با خانوادهی خود از ازبکستان به اسرائیل مهاجرت کرد و به دلیل فقر در 16 سالگی ترک تحصیل نمود و پس از آن به یکی از شخصیت های برتر جهان تبدیل شد که درس نخواند و موفق شد. او به عنوان کارآموز تراش دهندهی الماس مشغول به کار شد و بعدها برای پیدا کردن الماسهای قیمتی به سراسر جهان سفر کرد. همین امر موجب شد تا لویف یک امپراتوری الماس را تاسیس کند و ثروت یک میلیارد و 500 میلیون دلاری را به دست آورد.
نظر کاربران
خوب بود
ای کاش این قدر شهامت داشتید به شخصیت های کشور خودمان که درس نخوانده ان ومشهور شده اند وبه ثروت رسیده اند بپردازید این هنر نیست به کشورهای دیگه بپردازید اینها را رسانه هزاران بار بهش پرداخته بس کار شاهکاری نکردید
پاسخ ها
بابا شما دیگه کی هستید؟!
خوندن موفقیت و شهامت انسانها فارغ از ملیتشون برای مردم سایر نقاط جهان هم الهام بخشه،این مورد ربطی به این نداره که طرف کجاییه
ثروت و هوش به رنگ پوست و نژاد نیست... همه با اینکه بگی فقط ایرانیا یا فقط خارجیا میتونن موفق بشن مخالفن