گلآرایی زمستانی، زیبا و سرگرم کننده
همنشینی پر تلالو گلهای زیبا و شمعهای طلایی، میز غذاخوری یا پذیرایی شما را برای یک ضیافت باشکوه زمستانی آماده میکند.
مجله منزل : همنشینی پر تلالو گلهای زیبا و شمعهای طلایی، میز غذاخوری یا پذیرایی شما را برای یک ضیافت باشکوه زمستانی آماده میکند. رقص شعله شمعهای طلایی در کنار رزهای زرد، درخششی چند برابر به میز پذیرایی شما میبخشد و دیگر عناصر دکوراتیو به طرز هماهنگ و چشمگیری این چیدمان زیبا را کامل میکنند.
- ۱۰ شاخه گل رز
- ۵ شاخه علف چای
- گیاه اشک
- بشقابی طلایی رنگ با قطر ۳۵ حدود سانتیمتر
- اسفنج گل آرایی
- دو عدد شمع قلمی طلایی با ارتفاع ۳۵ سانتیمتر
- دو عدد شمع قلمی طلایی با ارتفاع ۲۵ سانتیمتر
- یک مجسمه چوبی دکوراتیو
- ۲ عدد شمع ستارهای طلایی بزرگ
- ۲ عدد شمع ستارهای طلایی کوچک
- تعدادی میوه درخت کاج
- پایه پلاستیکی نگهدارنده اسفنج
- روبان پهن دو رو کرم و طلایی
مراحل:
۲. میوههای درخت کاج را روی اسفنج روی هم بچینید و تعدادی از آنها را در اطراف لبه بشقاب قرار دهید. سعی کنید برای جذابیت بیشتر این میوهها را در اشکال مختلف انتخاب کنید. روبان را به شکل پاپیونی بزرگ در بیاورید و به مرکز پاپیون سیمپیچی پایهدار بپیچید و آن را درست بین شمعهای قلمی طوری که دنبالههای پاپیون تا بیرون از لبه بشقاب بیاید، در اسفنج فرو کنید.
3. شاخه گلهای رز را به صورت دستهای میان توده میوههای کاج طوری قرار دهید که گویی دستهای گل از لابهلای میوهها بیرون جسته است. ابتدا ساقهها را با برشی اریب کوتاه کنید و سپس آنها را محکم درون اسفنج فرو کنید. چند شاخه از گیاههای اشک و علف چای را دور تا دور چیدمان میان میوههای کاج قرار داده و در اسفنج جا دهید. چیدمان زیبای خود را با قرار دادن شمعهای ستارهای کوچک در قسمتهایی مناسب در لبه بشقاب کامل کنید.
شمعها به همان اندازه که زیبا و محسورکننده هستند میتوانند خطرساز نیز باشند. هرگز آنها را در مواقعی که حضور ندارید روشن رها نکنید و قبل از اینکه تا پایین ذوب شوند آنها را خاموش و تعویض کنید.
ارسال نظر