شش نماینده ایران در رقابت های بین المللی دوومیدانی نابینایان و کم بینایان در فزاع واقع در کشور امارات متحده عربی به مدال دست یافتند.
خبرگزاری ایرنا: نایب رئیس فداسیون نابینایان و کم بینایان گفت: در نخستین روز از مسابقات در فزاع، امیر رحمتی در ماده پرتاب وزنه کلاس b۲/b۳ صاحب نشان طلا شد و سامان پاکباز نیز در همین کلاس عنوان نایب قهرمانی را به دست آورد.
علی اصغر هادی زاده افزود: هاجر صفرزاده و علی نجمی در دو ۲۰۰ متر کلاس b۲ به مدال برنز دست یافتند و ضمن آنکه مشهدیان در دو ۲۰۰ متر کلاس b۳ به مدال برنز رسید و وحید علی نجمی هم در ماده دو ۸۰۰ متر کلاس b۲ عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد.
وی اظهار داشت: صفرزاده نخستین بانوی نابینا و کم بیناست که در بخش دو صاحب مدال بین المللی می شود.
نهمین دوره مسابقات بینالمللی دوومیدانی فزاع امارات از یکم تا ۴ فروردین ۹۶ برگزار می شود.
سامان پاکباز، حمید اسلامی، حسین صالحی منش (دونده همراه)، امیر رحمتی، وحیدعلی نجیمی، محمد مشهدیان خوزانی، هاجر صفرزاده به عنوان ورزشکار و لیلا صفری به عنوان مربی ورزشکار زن اعزامی و علی اصغر هادیزاده به عنوان سرپرست و مربی آقایان و حسین ملکان به عنوان مترجم نفرات اعزامی به این رقابت ها هستند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر