۴۶۲۰۸۶
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

بهانه جدید برای حمله ایرانی‌ها به فدراسیون جهانی وزنه‌برداری

امسال هم فدراسیون جهانی وزنه‌برداری با کاربران ایرانی دردسری بزرگ دارد.

خبرآنلاین: فدراسیون جهانی وزنه برداری خاطره خوبی از هواداران ایرانی این رشته ندارد. در مواقع حساس، ‌بارها پیش آمده كه ایرانی‌ها به سراغ سایت فدراسیون جهانی یا صفحه شبكه‌های اجتماعی این فدراسیون رفته‌اند و حسابی از خجالت مسئولان فدراسیون جهانی درآمده‌اند.

وقتی فيلترينگ سايت فدراسيون جهاني وزنه‌برداري براي كاربران ايراني به پایان رسید، نظرسنجي انتخاب بهترين بازيكن سال وزنه‌برداري دنيا از نظر كاربران، سبب شد پاي هزاران ايراني به اين سايت باز شود. درست بعد از المپيك بود كه حملات شديد ايراني، چالشي براي سايت فدراسيون جهاني وزنه‌‌برداري شد. حتي بخش‌هايي از اين سايت هك شد. ماجرا هم برمي‌گشت به اعتراض ايراني‌ها براي رأي داوري مسابقه بهداد سليمي.

شدت اين حملات، استفاده از واژه‌هاي نامناسب و اعتراض به سران وزنه‌‌برداري دنيا به حدي بود كه آنها دسترسي ‌آي‌پي‌هاي ايراني به سايت‌شان را بستند. البته اين اولين بار نبود كه هجوم كاربران ايراني به سايت فدراسيون جهاني، سبب مي‌شد آنها براي ايراني‌ها محدوديت ايجاد كنند. پيش‌تر هم يكبار در سال ۲۰۰۵، وقتي فدراسيون جهاني مي‌خواست از بين ۱۰ وزنه‌بردار تاريخ‌ساز، به مناسبت ۱۰۰ سالگي‌‌اش، يكي را به عنوان بهترين انتخاب كند، اينقدر از ايران ايميل ارسال شد كه سايت‌شان خوابيد. محمدرضا آخوندي، عضو ايراني تشكيلات روابط عمومي فدراسيون جهاني، در اين باره مي‌گويد: «درباره انتخاب بهترين ورزشكار بايد بگويم اولين بار در سال ۲۰۰۵ بود كه اين تصميم را گرفتند، البته در آن سال يك قرن از آغاز به كار فدراسيون مي‌گذشت. براي اين مراسم قرار شد بهترين ورزشكار قرن را معرفي كنند. براي همين يك تعدادي از وزنه‌برداران نامي را گلچين كردند و به رأي گذاشتند. آن موقع براي نظرسنجي‌ساز و كار مناسبي نداشتند. براي هر رأي، كاربران بايد يك ايميل به سايت فدراسيون جهاني مي‌فرستادند. در آن سال حسين رضازاده هم يكي از آن ۱۰ نفر بود. در آن سال اينقدر ايميل براي فدراسيون جهاني از ايران فرستاده شد كه سايت فدراسيون جهاني از كار افتاد. البته بسياري از ايميل‌ها واقعي بود اما سايت فدراسيون جهاني و تكنسين‌هايش اعتقاد داشتند تعدادي از اين ايميل‌ها حمله رباتيك است. آنها مي‌گفتند چندين هزار ايميل توسط ربات‌ها فرستاده شده بود و سايت را از كار انداخت. همين مسئله باعث شد كه آن سال، آنها رأي‌گيري را باطل كنند و از تمام آن ۱۰ وزنه‌بردار نامي براي آن يك قرن، تقدير شود.»

حالا دوباره و بعد از حملات شديد سال 2016 و بعدِ المپيك، ايراني‌ها بايد به سايت فدراسيون جهاني بروند و رأي بدهند. البته بعد از اينكه فدراسيون جهاني عذرخواهي رسمي فدراسيون ايران را پذيرفته و محدوديت را براي كاربران ايراني برداشته است. در مكانيسم جديد، هر‌‌فرد فقط مي‌تواند در نظرسنجي سايت، يك بار رأي بدهد. الان كيانوش يكي از افراد ليست برترين‌ها در سایت فدراسیون جهانی وزنه‌برداری است. با توجه به اينكه كاربران اينترنتي ايران خيلي فعال‌اند، او را صاحب شانس بالايي مي‌دانند. اصولاً ايراني‌ها و روس‌ها بيشترين مشاركت را در رأي دادن‌هاي اين‌چنيني دارند. چند سال قبل فيفا هم نظرسنجي مشابهي داشت و با حمله كاربران ايراني، چيزي نمانده بود فرهاد مجيدي بهترين بازيكن سال فوتبال دنيا شود! جالب‌تر اينكه مجيدي اين رقابت را به فوتباليستي عربستاني باخت و مسي يا رونالدو هم اصلاً رأي نياوردند!
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج