رئیس سابق فدراسیونهای کشتی و والیبال معتقد است که سلطانیفر باید شایسته سالاری را سرلوحه کار خود قرار دهد و افرادی را در پستهای مختلف مدیریتی قرار دهد که توانایی اداره آن را داشته باشند، ضمن اینکه قانون دو شغلهها و بازنشستهها را نیز از ورزش بردارد.
خبرگزاری ایسنا: محمدرضا یزدانیخرم در رابطه با تغییر و تحولات اخیر صورت گرفته در ورزش افزود: از اول اعتقاداتی داشتم که چه در کشاورزی چه صنعت و همینطور ورزش باید شایسته سالاری حاکم باشد یعنی مدیری که توانایی اداره بخشی را دارد باید این شایستگی را داشته باشد که اهداف و وظایفش را به درستی انجام دهد و امکانات خوبی را برای آن بخش فراهم کند. متاسفانه گاهی اوقات مسائل سیاسی باعث میشود تا نظام به هم بخورد و متاسفانه افرادی سر کار بیایند که توانایی اداره یک مجموعه را ندارند.
وی گفت: من در طی ۲۸ سال گذشته که در بخشهای مختلف مدیریت ورزش کشور بودم (۱۷ سال رئیس فدراسیون والیبال و ۶ سال رئیس فدراسیون کشتی) و همچنین در چند باشگاه قبل از آن فعالیت میکردم، در تمام این مدت دیدم تنها کسانی موفق بودند که در کارهای زیربنایی و ساخت و ساز عملکرد قابل توجهی داشتند و موجب رشد و توسعه فدراسیون شدند. همچنین این شرایط را داشتند که بتوانند بودجه لازم را از رئیس جمهور بگیرند و به بدنه ورزش تزریق کنند.
رئیس اسبق فدراسیون کشتی و والیبال اضافه کرد: ورزش تنها اهرم برای جلوگیری از اعتیاد است. از همه مهمتر نقش بسزایی در سلامت جامعه دارد. یعنی هرچقدر تعداد ورزشکاران افزایش پیدا کند ما قادر خواهیم بود تعداد بیمارستانها را کاهش دهیم. به ویژه در بخش ورزش بانوان متاسفانه ما شاهد هستیم که دخترانمان به دلیل فقر حرکتی دچار بیماریهای زیادی در چند سال گذشته شدهاند.
وی با بیان اینکه الحاق جوانان به وزارت ورزش کار اشتباهی بود و سیستم ورزش را ضعیف کرده است، خاطرنشان کرد: ورزش سیستم قوی میطلبد که باید مستقل از جوانان کار خود را پیش ببرد. در حال حاضر الحاق جوانان به ورزش که در دولت قبلی صورت گرفت، نه تنها مسئولیت این وزارتخانه را سنگین کرده است بلکه سبب شده ورزش از سیستم قوی برخوردار نباشد. من تغییرات را به فال نیک میگیرم و معتقدم با توجه به اینکه سلطانی فر از نزدیکان رئیس جمهور است و میتواند بودجه بهتری را به بدنه ورزش و جوانان تزریق کند. همچنین باید برخی از قوانین و آییننامههایی که قبلا مصوب شده را نیز اصلاح کند.
یزدانی خرم همچنین با بیان اینکه سلطانیفر باید قانون دو شغلهها و بازنشستهها را در ورزش بردارد، تاکید کرد: زمانی که بحث دو شغلهها و بازنشستهها در مجلس مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت و این قانون در مجلس مصوب شده که افراد دو شغله و بازنشسته حق فعالیت درورزش را ندارند، نماینده وزارت علوم با این مسئله در مجلس مخالفت کرد و اجازه تصویب این قانون را برای اساتید دانشگاهها نداد ولی متاسفانه این قانون برای ورزش به تصویب رسید. به اعتقاد من افراد بازنشسته ورزش جزو سرمایههای ملی کشور هستند وباید در ورزش حفظ شوند. سلطانیفر باید بتواند این قانون را با توجه به نفوذی که در مجلس دارد بردارد تا منعی برای حضور افراد دو شغله و بازنشسته در مجلس وجود نداشته باشد. البته در این میان ما نیز هر کمکی که از دستمان برآید جهت کمک به مسعود سلطانیفر کوتاهی نخواهیم کرد.
وی اضافه کرد: حضور سلطانیفر را در راس وزارت ورزش به فال نیک میگیریم. وی سوابق خوبی در مدیریت ورزشی دارد. ورزش را در تمام ابعاد مختلف آن میشناسد و قطعا میتواند به ورزش کشور کمک کند.
یزدانی خرم در پاسخ به این پرسش که به اعتقاد شما وزیر ورزش در ظرف ۷ ماه باقیمانده تا پایان دولت یازدهم چه تغییراتی را باید در ورزش کشور اعمال کند، گفت: وی در این مدت میتواند کارهای اساسی و بنیادی را در ورزش انجام دهد و باید سعی کند وارد حاشیه نشود زیرا این مسئله سبب می شود تا از قوانین عقب بیفتد. در حال حاضر اساسنامه فدراسیونهای ورزشی دارای مشکلاتی است که وی باید با دعوت از پیشکسوتان در ابتدای امر سعی در اصلاح اساسنامه فدراسیونها کند و سپس به کارهای اساسی بپردازد.
وی همچنین در خصوص تغییر برخی از معاونین و مدیران فدراسیونها توسط وزیر جدید اظهار کرد: الان جایز نیست تغییرات زیادی صورت بگیرد البته به اعتقاد من در برخی از معاونین و مدیران ورزشی این تغییرات باید صورت بگیرد. زیرا به نظر میرسد در بعضی از بخشها آنطور که انتظار می رفت کارها به خوبی پیش نرفته است و ما در بعضی از فدراسیونها رشد لازم را نداشتیم. مدیری که در پستهای مختلف قرار میگیرد باید بتواند اقتصاد مقاومتی را به خوبی ایجاد کند تا از کارایی لازم برخوردار باشند. فدراسیونها نباید منتظر این باشند که بودجه از سوی دولت به آنها تزریق شود و بگویند چون پول نداشتیم در نتیجه آن رشته دچار افت و خیز زیادی شده است. فدراسیونها باید به دنبال درآمدزایی باشند، نه اینکه مدیر هزینه باشند.
یزدانی خرم تاکید کرد: من زمانی که رئیس فدراسیون والیبال بودم در آن زمان هیچ جایگاهی در سطح جهان نداشتیم و چهارم آسیا بودیم اما بعد از اجرای قوانین اقتصاد مقاومتی در والیبال و بعد از آن کشتی، توانستیم این دو فدراسیون را به سمت درآمدزایی سوق دهیم. به هر شکل وزیر جدید بی اطلاع نسبت به عملکرد معاونین و مدیران فدراسیونها نیست و با مطالعه قوی در راس وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته است و به خوبی میداند که باید مدیرانی را انتخاب کند که درآمدزا باشد و شایسته سالاری را به خوبی اعمال کند. الان شرایط به گونهای است که دیگر فدراسیونها نباید هزینهای را روی دوش دولت بگذارند بلکه باید بتوانند با اجرای قوانین اقتصاد مقاومتی روی پای خود بایستند. من از صنعت به ورزش آمدم و جزو مدیران صنعتی هستم. بنابراین هر لحظه از من کمک بخواهند همانند سالهای قبل که در والیبال و کشتی بودم از وزیر جدید حمایت خواهم کرد و از هرگونه کمکی دریغ نخواهم کرد.
یزدانی خرم در پایان یکی از مشکلات اساسی ورزش کشور را کمبود بودجه عنوان کرد و گفت: اگر بودجه لازم به بدنه ورزش تزریق شود و زیربناهای لازم چه در بخش ورزش زنان و چه مردان تامین شود قطعا استعدادیابی خوبی نیز در ورزش انجام خواهد شد، استعداد یابی که الان در ورزش صورت میگیرد بیشتر یک کار نمایشی است نه کار بنیادی. کار بنیادی آن است که ما ۱۷ سال پیش در والیبال آغاز کردیم وبا حضور در مدارس سعی کردیم تا کار استعداد یابی را به صورت فنی دنبال کنیم. قطعا اگر این موارد در ورزش به خوبی اجرا شود ما شاهد رشد و پیشرفت آن در آینده خواهیم بود.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر