۹۳۵۳۸۵
۲ نظر
۵۰۹۰
۲ نظر
۵۰۹۰
پ

آمار‌های جالبی از وب‌گردی کاربران ایرانی

چند روز پیش، شبکه تبلیغاتی «یکتانت» گزارش سالیانه‌ای از تبلیغات آنلاین و رفتار کاربران در وب منتشر کرد. گزارشی که مبتنی بر تحلیل داده‌های کاربران این شبکه تبلیغی در فاصله مهر ۹۷ تا شهریور ۹۸ است. در این گزارش، آمار‌ها و اطلاعات جالبی درباره نحوه رفتار، وب‌گردی، ساعت‌های حضور و بازدید و خاموشی، پربیننده‌ترین رسانه‌ها و موضوع‌ها ارائه شده است که برای هر مدیر وب‌سایت، وب‌متسر، تولیدکننده محتوا و حتی کسب‌وکار‌های کوچک و بزرگ مبتنی بر وب مفید هستند.

وب‌سایت یک‌پزشک - میثاق محمدی‌زاده: چند روز پیش، شبکه تبلیغاتی «یکتانت» گزارش سالیانه‌ای از تبلیغات آنلاین و رفتار کاربران در وب منتشر کرد. گزارشی که مبتنی بر تحلیل داده‌های کاربران این شبکه تبلیغی در فاصله مهر ۹۷ تا شهریور ۹۸ است.

در این گزارش، آمار‌ها و اطلاعات جالبی درباره نحوه رفتار، وب‌گردی، ساعت‌های حضور و بازدید و خاموشی، پربیننده‌ترین رسانه‌ها و موضوع‌ها ارائه شده است که برای هر مدیر وب‌سایت، وب‌متسر، تولیدکننده محتوا و حتی کسب‌وکار‌های کوچک و بزرگ مبتنی بر وب مفید هستند.

آمار‌های جالبی از وب‌گردی کاربران ایرانی

پیش از اینکه سراغ بخش‌هایی از این گزارش برویم؛ ذکر دو نکته الزامی است.

نخست، اگرچه این گزارش محدود به شبکه تبلیغاتی یک شرکت است، ولی شاید کم و بیش بتوان به همه کاربران وب فارسی تعمیم داد. چرا که طبق خود این گزارش، متوسط کاربران ماهیانه موبایل و دسکتاپ این شبکه تبلیغاتی بیش از ۱۰۰ میلیون نفر است و بالای ۱۰ هزار کسب‌وکار در این پلتفرم تبلیغ دادند. پس، می‌تواند یک جامعه آماری قابل اتکا و نمونه نزدیک به اصل باشد.

دوم، انتشار چنین گزارش‌هایی یا نظایر آن که توسط برخی رسانه‌های دیگر (مانند فروشگاه اپلیکیشن «کافه‌بازار») نیز منتشر می‌شود؛ در فضای کسب‌وکار آنلاین ایران بسیار ارزشمند است. چون شرکت‌ها آن‌قدر درگیری‌ها و مشکلات اقتصادی، ساختار، سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دارند که هیچ اهمیتی برای تحلیل داده‌های کاربران قائل نشده یا فرصت و ابزار و فناوری لازم را ندارند.

چنین گزارش‌هایی، به خوبی نقشه مسیر حرکت استارت‌اپ‌ها، کسب‌وکار‌های آنلاین، مدیران، بازاریاب‌ها و صنعت تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ را روشن می‌کنند.

کاربران وب به تفکیک نوع دستگاه و مرورگر

همه می‌دانیم که این روز‌ها کاربران موبایل چندین برابر کاربران دسکتاپ هستند و کاربران تبلت بسیار ناچیز شده‌اند. گزارش «یکتانت» هم روی این موضوع صحه می‌گذارد و می‌گوید ۷۰.۴۸ درصد کاربران موبایل، ۲۶.۸۴ درصد کاربران دسکتاپ و تنها ۲.۶۸ درصد کاربران با تبلت وب‌گردی می‌کنند.

آمار‌های جالبی از وب‌گردی کاربران ایرانی

این آمار به خوبی اهمیت و جایگاه دستگاه‌های موبایل در دست مردم را نشان می‌دهد و به کسب‌وکار‌ها می‌گوید چقدر باید روی رابط کاربری موبایل وب‌سایت خود کار کنند.

باز هم همان‌طور که همه می‌دانیم؛ مرورگر کروم گوگل در دنیا حرف اول را می‌زند. ۶۶.۵۹ درصد کاربران موبایل و ۶۹.۱ درصد کاربران دسکتاپ با مرورگر کروم وارد وب می‌شوند. پس، چیزی بیش از دو سوم بازدید‌ها در وب با کروم است.

آمار‌های جالبی از وب‌گردی کاربران ایرانی

در موبایل، مرورگر‌های سامسونگ، سافاری و فایرفاکس در رده بعدی هستند. در دسکتاپ، مرورگر‌های فایرفاکس، سافاری و اینترنت اکسپلورر پشت سر کروم قرار می‌گیرند.

از نظر برند‌های گوشی‌ها، همان چیزی است که در دنیا هم گزارش شده است. حدود ۵۲.۳ درصد کاربران موبایل با گوشی‌های سامسونگ وارد وب شدند. گوشی‌های هواوی با ۲۶.۹ درصد در رتبه دوم و آیفون‌های اپل با ۸ درصد در رتبه سوم هستند.

ترافیک کاربران در ۲۴ ساعت

شاید برای شما هم سوال باشد که کاربران اینترنت در چه ساعت‌هایی از شبانه‌روز بیشتر سراغ وب می‌آیند؟

تحلیل داده‌های شبکه تبلیغاتی «یکتانت» نشان می‌دهد اولا، میانگین ترافیک کاربران موبایل در هر ساعتی از شبانه‌روز بیشتر از کاربران دسکتاپ است. بعد، بیشترین ترافیک کاربران موبایل در ساعت‌های انتهایی شب است.

آمار‌های جالبی از وب‌گردی کاربران ایرانی

قابل پیش‌بینی است که بیشترین ترافیک کاربران دسکتاپ هم در بازه‌های ساعت‌های اداری و حوالی ظهر مانند ساعت‌های ۱۱ الی ۱۳ باشد. وقتی که همه این کاربران مقداری از کار‌های خود را پیش بردند و اکنون می‌خواهند کمی در وب بگردند یا وقت نهار و استراحت و فراغت از کار‌های صبح است.

ترافیک کاربران موبایل هرچه به از روز گذشته و به شب نزدیک‌تر می‌شویم؛ بیشتر و بیشتر می‌شود، ولی مدل ترافیکی کاربران دسکتاپ از ساعت‌هایی مانند ۱۵ الی ۱۶ به بعد کاهش پیدا کرده و در پایان روز به افت محسوسی دارد.

ساعت‌های اوج حضور کاربران در اینترنت

رفتار کاربران در هر چهار فصل سال مشابه است و در یک ساعت خاص بیشترین حضور و در یک ساعت خاص کمترین حضور در وب را دارند.

بیشـترین سـاعت حضـور کاربـران در اینترنـت موبایل بین ساعت ۱۱ تا ۱۲ شب بوده است و کمترین ساعت حضور آن‌ها بین ساعت‌های ۴ الی ۵ صبح است.

اما بیشـترین سـاعت حضـور کاربـران در اینترنـت دسکتاپ بین ساعت ۱۱ تا ۱۲ ظهر بوده و کمترین ساعت حضور باز هم بازه ۴ الی ۵ صبح است. پس، در حوالی ساعت‌های ۴ و ۵ صبح هم کاربران موبایل و هم کاربران دسکتاپ به رخت‌خواب‌های خود می‌روند.

ترافیک وب به تفکیک مرد و زن

گزارش پیش‌روی ما می‌گوید حدودا ۶۷ درصد کاربران دسکتاپ آقایان و ۳۳ درصد خانم‌ها هستند. در موبایل، مردان ۵۸ درصد کل ترافیک را در دست دارند و زنان ۴۲ درصد کاربران موبایل را تشکیل می‌دهند.

آمار‌های جالبی از وب‌گردی کاربران ایرانی

جالب است مدل ترافیکی زنان و مردان در طول شبانه‌روز از مدل کلی پیروی می‌کند و نمی‌توان گفت مثلا زنان در یک ساعت خاصی بیشتر از مردان وب‌گردی می‌کنند یا برعکس مردان کمتر سراغ وب می‌آیند.

آمار‌های جالبی از وب‌گردی کاربران ایرانی

محبوب‌ترین موضوعات از دیدگاه کاربران

در انتهای این گزارش به محبوب‌ترین موضوع‌های صفحات وب نیز اشاره شده است.

آمار‌های جالبی از وب‌گردی کاربران ایرانی

اخبار ورزشی با ۲۳.۵۳ درصد در صدر همه موضوعات قرار دارد. صفحات سیاسی و اجتماعی در رتبه دوم با ۲۱.۳۳ درصد قرار گرفته است و فیلم، تلویزیون، آهنگ، بازی و دانلود (سرگرمی) با ۱۴.۷۳ در رتبه سوم است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    پور.ن یعنی اول نیست ورزش اوله باور کردیم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      نخیر جانم اول نیست شاید فکر و ذهن بسیاری از مردان همین باشه اما برای همه نیست. هنوز هم آدمهای با حیا هستند شما ندیدی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج