با پرچمداران آینده دنیای موبایل آشنا شوید
آینده بازار گوشیهای تلفن همراه بدون شک مملو از نوآوریها و اتفاقاتی است که پیشبینی آنها در خیلی از موارد تقریبا غیرممکن است.
همین حکایت، کموبیش در زمینه گوشیهای تلفن همراه نیز صادق است. LCD یا AMOLED کدام پیروز نهایی بازار خواهند شد؟ یا سیستم تشخیص اثر انگشت زیر صفحهنمایش در مقابل فناوری جدید تشخیص چهره اپل که آن را از مایکروسافت خریده است، کدام میتوانند دل مشتریان و مصرفکنندگان را ببرند؟ و بسیاری سؤالات دیگر که پیداکردن جواب آنها ساده نیست.
یکی از مطمئنترین راههای پیشبینی دنبال کردن ترندهایی است که شرکتها در دستور کار خود دارند. این ترندها به چند دلیل مهم هستند؛ اول اینکه شرکتها آنها را براساس تحقیقات بخش تحقیق و توسعه خود که سالانه میلیاردها دلار برای آن هزینه میکنند و وظیفهاش پیدا کردن سلیقه مشتریان است، انتخاب میکنند؛ دوم آنکه خیلی از این اتفاقها، فارغ از درست یا غلط بودن، اگر در شرکتهای بزرگی مثل اپل یا سامسونگ رخ دهند میتوانند موجساز شوند و سایر شرکتها و مشتریان را هم به دنبال خود بکشند. نمونه آن، استفاده از دو دوربین در گوشیهای تلفن همراه است که واقعا میزان کمک آن به بهبود عکاسی در برابر هزینهاش جای سؤال دارد. مثال بارز این موضوع دوربین گوشی گوگل و گوشی پیکسل ایکس آل ۲ است که تنها یک دوربین دارد.
بنابراین بهترین راه برای آشنا شدن با آینده گوشیهای تلفن همراه بررسی پرچمداران آینده شرکتهای بزرگ است که قرار است جدیدترین ترندها را تبلیغ و راه را برای این نوآوریها باز کنند. شما با خواندن این مطلب با یک تیر دو نشان خواهید زد؛ از یک طرف با ترندهای آینده گوشیهای تلفن همراه آشنا میشوید و از طرف دیگر میفهمید امسال در کنفرانس جهانی موبایل که تا یک ماه دیگر برگزار میشود و همچنین در بازار گوشیهای تلفن همراه با چه گوشیهایی سر و کار خواهید داشت. پس ادامه مطلب را از دست ندهید.
نوکیا 9
حالا خبرهای خوبی از این غول چینی-فنلاندی به گوش میرسد؛ آنها قرار است تا یکیدو ماه آینده گوشی نوکیا ۹ را بهعنوان یک پرچمدار واقعی به بازار عرضه کنند. این گوشی، آنطور که از شایعات برمیآید، قرار است صفحهنمایش کشیده (۱۸:۹) با حاشیههای حداقلی داشته باشد و بدنه آن فلزی باشد. این خبر خوبی برای کسانی است که چندان دل خوشی از ترند قدیمی دوباره مُدشده؛ یعنی پشتهای براق و شیشهای و کابوس ماندن اثر انگشت و خط و خش رویشان، ندارند. خبر فوقالعادهای است؛ مخصوصا اگر خبر ضدآب شدن آن هم درست باشد. نوکیا فراتر از اینها به همکاریاش با شرکت کارل زایس ادامه داده است.
از لحاظ سختافزاری از آنجا که سامسونگ به سنت یکیدو سال اخیر خود تمام چیپستهای 845 تولیدشده توسط کوالکام را خریده است تا مطمئن شود در سه ماهه اول سال 2018 کسی غیر از خودش نمیتواند از آنها استفاده کند، به نظر میرسد نوکیا مانند شرکت الجی از تراشه سال قبل این شرکت یعنی 835 استفاده کرده و آن را با 6 گیگابایت رم روانه بازار کند. البته باید کمی صبر کنیم و ببینیم کدامیک از این شایعات به واقعیت میپیوندند.
سامسونگ Galaxy S9 و +S9
سونی XZ2 یا Premium 2 XZ
امسال منتظر این واکنش سونی هستیم. آنها همین الان هم چند گوشی دوستداشتنی و متفاوت معرفی کردهاند، اما هیچ چیز پرچمدار جدید آنها نمیشود که قرار است در یکیدو ماه آینده و احتمالا در کنفرانس جهانی موبایل عرضه شود.
این گوشی که اسمش مشخص نیست، قرار است صفحهنمایش کشیده و بدون حاشیه داشته باشد، به همراه اولین نمایشگر OLED در گوشیهای همراه با وضوح تصویر 4K و همچنین بالاخره دوربین دوگانه و دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی با زاویهدید باز.
گوشیهای تازه معرفیشده نشان دادند که طراحی جدید سونی هرچند انقلابی نیست، اما در نوع خود دوستداشتنی است و ما واقعا امیدواریم سونی که استیو جابز از طراحیهای آن الهام میگرفت، بماند و گوشیهای بهتر با قیمت پایینتری تولید کند و به سرنوشت وایو دچار نشود.
الجی G۷
با توجه به اینکه شرکت الجی برای اولین بار خوب گوشی خود را مخفی نگه داشته، حدس زدن جزئیات کمی سخت است، ولی ما توقع طراحی نزدیک به V30 را خواهیم داشت؛ مگر اینکه الجی باز هم انقلاب کند و طراحیاش را مانند G5 بهکلی تغییر دهد. دوربین دوگانه بهینهشده با زاویهدید باز، تراشه 835 شرکت کوالکام با حداقل چهار گیگابایت رم و قیمت فوقالعاده، خصوصیاتی است که از این گوشی توقع داریم.
امیدواریم دوربین جلوی این گوشی بالاخره رزولوشنی بالای پنج مگاپیکسل داشته باشد. و البته شنیدن شایعاتی مبنی بر اینکه قرار است در این گوشی از فناوری تشخیص چهره که در آیفون ۱۰ به کار رفته است رونمایی شود هم جذابیت خاص خودش را دارد. باید صبر کرد و دید.
هوآوی P20
هوآوی تعصب چندانی روی سیستم شمارهگذاری خود ندارد و برای همین از رابط کاربری ۵ EMUI ناگهان به ۸ EMUI رفت و حالا هم از P۱۰ به P۲۰ رفته است. ما هم نمیتوانیم زیاد سختگیر باشیم و در دنیایی که جنگ اعداد هم بخشی از آن است، زیاد ایراد بگیریم. بنابراین سال آینده باید منتظر P۳۰ و اواخر امسال منتظر ۲۰ Mate باشیم.
سخن آخر
ما ترجیح دادیم در این مقاله سراغ پرچمدارانی برویم که قرار است در نیمه اول سال معرفی شوند؛ مخصوصا در کنفرانس جهانی موبایل در ماه آینده. میتوانستیم از 8 Galaxy Note سامسونگ یا HTC U12 که قرار است اچتیسی را بعد از سالها به دوران M8 که مبدع دوربینهای دوگانه بود اما شکست خورد برگرداند، یا آیفونهای سال 2018 که احتمالا به آیفون 9 مشهور خواهند شد و چیزی شبیه آیفون 10 در ابعاد مختلف خواهند بود بپردازیم، اما با توجه به اینکه ماهها تا عرضه این محصولات فاصله داریم و مطمئنیم تا آن زمان بسیاری از مشخصاتشان تغییر خواهد کرد، ترجیح دادیم به گمانهزنیهایی بپردازیم که بیشتر به واقعیت نزدیک هستند و با تبدیل شدن به واقعیت فاصله چندانی ندارند. پس اگر این گوشیها را در میان گوشیهای معرفیشده ندیدید تعجب نکنید؛ بهزودی در مقالهای دیگر آنها را هم به شما معرفی خواهیم کرد.
نظر کاربران
سونی سلطان بلامنازع تکنولوژی در جهانه قطعااا میترکونه امسال
سلطان که اغراقه ... سوسک هم نیست !!!
حالا میگفتی سامسونگ یه چیزی
سونی تنوع گوشی هاش خیلی کمه ، طراحی هاش هم خوب نیست.
من دو سال Z Ultra داشتم بعد نمیدونم چی شد که یهو خراب شد انداختمش دور. مداوم هنگ می کرد، داغ میکرد انداختمش دور
عشق است شیائومی...
شیائومی از هر لحاظ که بخوایید عالیه
سخت افزار و نرم افزار و شکل ظاهری و قیمت و...
و چون سابقه چندانی در بازار ایران ندارن تنها معایب این گوشیا پشتیبانی و...ضعیفه که مطمعنن به مرور زمان جای خودش رو پیدا خواهد کرد
خودم الان نزدیک یکسال میشه [ردمی نوت فور ایکس]دارم
ازش راضی ام.
و بهتون سفارش میکنم شیائومی رو تجربه کنید ضرر نمیکنید