تیم والیبال پیکان در آخرین بازی خود در تورنمنت چهار جانبه جام مرحوم رضا ابراهیمی از سد پارسه گذشت.
خبرگزاری فارس: تیم های والیبال پیکان و پارسه در آخرین روز تورنمنت چهارجانبه جام مرحوم رضا ابراهیمی از ساعت ۱۸ در خانه والیبال تهران برابر هم قرار گرفتند که این مسابقه با نتیجه ۳ بر یک به سود پیکانی ها خاتمه پیدا کرد.
شاگردان پیمان اکبری در این مسابقه در ست های اول، سوم و چهارم با امتیازهای 25 بر 22، 25 بر 20 و 25 بر 21 حریف خود را شکست دادند و تنها در ست دوم با امتیاز 29 بر 27 نتیجه را به تیم جوان پارسه واگذار کردند.
به این ترتیب تیم والیبال پیکان توانست با غلبه بر تیم های پارسه، اردکان و شهرداری تبریز قهرمان تورنمنت چهارجانبه جام مرحوم رضا ابراهیمی، مربی سابق تیم های ملی و پیکان شود.
تا دیر نشده یاد بگیر! هوش مصنوعی حتی سخت ترین کارهات رو زیر 1 دقیقه انجام میده: ساخت لوگو، معماری، مقاله طولانی نوشتن، خلاصه کتاب و هر کاری که فکرش رو بکنی. همین الان رایگان یاد بگیر:
ارسال نظر