۲۰ هزار پزشک عمومی کشور دوشغله اند
عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی پزشکان گفت: ۱۵ تا ۲۰ هزار پزشک عمومی دوشغله در کشور وجود دارد.
دکتر علی کائیدی اظهار کرد: درآمد و حقوق پزشکان عمومی پائین بوده و این موضوع در شأن یک پزشک که از دانشجویان نخبه است، نیست.
وی با بیان اینکه پزشکانی که در انتقال خون، بهزیستی و پزشکی قانونی با چند سال سابقه فعالیت دارند تنها ۸۰۰ هزار تومان در ماه حقوق دریافت میکنند، تصریح کرد: این امر آزاردهنده بوده و انگیزه را از آنان میگیرد و مجبورند برای امرار معاش به شغلهای دیگر به جز درمان روی آورند.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس یادآور شد: در حال حاضر ۱۵ تا ۲۰ هزار پزشک عمومی دوشغله در کشور وجود دارد و این در حالیست که در دورافتادهترین تقاط لرستان، سیستان و بلوچستان و ایلام با کمبود پزشک عمومی مواجه هستیم.
دکتر کائیدی اضافه کرد: نیاز است دولت حقوق این قشر را ارتقا دهد و برای آنان فکر اساسی کند.
عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی پزشکان افزود: یک مهندس ناظر چندین برابر یک پزشک عمومی درآمد دارد و این امر باعث شده که خیلی از نخبگان رغبت نکنند رشته پزشکی را انتخاب کنند.
وی با بیان اینکه دولت و مجلس باید فکری اساسی برای پزشکان عمومی کنند، یادآور شد: حتی پرستاران و ماماها نیز با توجه به فعالیتی که انجام میدهند حقوق نمیگیرند.
نظر کاربران
به خدا راسته ...
عمري رو درس خونديم-بهترين سالهاي جوونيمون رو كه بعد از 30 سالگي شروع به كار كنيم كه ...
اي كاش نميخونديم و از 18 سالگي وارد بازار كار ميشديم
متاسفانه معني يك پزشك را مردم آن تعداد متخصص انگشت شماري ميدانند كه حقوق هاي آنچناني دارند...
حقوقی که درسال 1355 به پزشک هندی میدادند هم اکنون بعد نیم قرن به پزشک ایرانی بدهند بلوچستان هم میرهههههه