۱۴۹۴۲۲۷
۱۴۰۸
۱۴۰۸
پ

توصیه معنادار رهبری به امیر قطر درباره آمریکا

رهبر انقلاب در دیدار با امیر قطر بر بازگرداندن مطالبات ایران تاکید کردند

انتخاب: رهبر انقلاب در دیدار با امیر قطر بر بازگرداندن مطالبات ایران تاکید کردند

1919868_710 (1)

رهبر انقلاب اسلامی اظهار امیدواری کردند: توافق‌های انجام شده در تهران به سود هر دو کشور باشد و دوطرف بتوانند بیش از پیش به وظایف همسایگی خود عمل کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار همچنین با اشاره اظهارات امیر قطر درباره مسایل منطقه، افزودند: ما کشور قطر را یک کشور دوست و برادر می‌دانیم اگرچه همچنان مسائل مبهم و حل نشده‌ای همچون بازگرداندن مطالبات ایران که از کره جنوبی به قطر منتقل شد، باقی است و هم اینکه می‌دانیم مانع اصلی عملی شدن توافقی که در این زمینه انجام شده بود، آمریکا است. 

ایشان خاطر نشان کردند: ما اگر جای قطر بودیم، به فشارهای آمریکا اعتنا نمی‌کردیم و مطالبات طرف مقابل را باز می‌گرداندیم و همچنان انتظار چنین اقدامی را از جانب قطر داریم.

رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند: تفاوتی میان رؤسای جمهور آمریکا نیست.

در این دیدار که آقای پزشکیان رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر ضمن اظهار خرسندی از دیدار با رهبر انقلاب اسلامی از مواضع جمهوری اسلامی در حمایت از مستضعفان جهان و مردم فلسطین قدردانی کرد و خطاب به رهبر انقلاب گفت: هیچگاه ایستادگی جنابعالی در کنار مردم فلسطین فراموش نخواهد شد.

امیر قطر با اشاره به شرایط خاص و سخت منطقه،این شرایط را نیازمند همکاری بیشتر کشورهای منطقه دانست.

آقای شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی همچنین با اشاره به توافق‌های انجام شده میان ایران و قطر از جمله احداث تونلی در زیر آب میان دوکشور، خاطر نشان کرد: بر اساس توافق انجام شده، کمیسیون مشترک دو کشور بزودی فعال خواهد شد و در آینده نزدیک حجم مبادلات اقتصادی افزایش خواهد یافت.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج