۶۷۲۳۶
۱ نظر
۵۰۰۴
۱ نظر
۵۰۰۴
پ

رصد امکانات کاندیدای میزبانی جام ملت‌ها از آبان

توافق AFC با پیش شرطهای اسلامی ایران

نماینده فدراسیون فوتبال ایران در امور میزبانی جام ملت‌های آسیا گفت: ایران،‌ عربستان و امارات به طور جدی گرفتن میزبانی جام ملت‌های ۲۰۱۹ را پیگیری می‌کنند و بازرسان AFC برای دیدن امکانات کشورهای کاندیدا از اواسط آبان تا اوایل فروردین به کشورمان سفر می‌کنند.

ایسنا: نماینده فدراسیون فوتبال ایران در امور میزبانی جام ملت‌های آسیا گفت: ایران،‌ عربستان و امارات به طور جدی گرفتن میزبانی جام ملت‌های ۲۰۱۹ را پیگیری می‌کنند و بازرسان AFC برای دیدن امکانات کشورهای کاندیدا از اواسط آبان تا اوایل فروردین به کشورمان سفر می‌کنند.

حامد مومنی، نماینده فدراسیون فوتبال ایران در اجلاس مالزی برای اخذ میزبانی جام ملت‌های ۲۰۱۹ درباره نتایج این اجلاس اظهار کرد: در ابتدای ۱۱ کشور درخواست میزبانی جام ملت‌ها داده بودند که از این میان چهار کشور میانمار، مالزی، لبنان و چین، انصراف قطعی‌شان را اعلام کردند. هفت کشور باقی مانده عبارتند از ایران، امارات، عربستان، بحرین، عمان، کویت و تایلند. از این کشورها دعوت شده بود تا در اجلاس دو روزه‌ای که برای تشریح مراحل گرفتن میزبانی در مالزی برگزار می‌شد، شرکت کنند. البته حضور در این اجلاس اجباری نبود.

وی افزود: از ۷ کشور رقیب تنها نمایندگان سه کشور ایران، عربستان و امارات در جلسات حاضر شدند. "بین زور جان" قائم مقام دبیرکل AFC در سخنرانی اولیه خود عنوان کرد اخباری مبنی بر انصراف برخی از کشورهای خلیج فارس از جمله بحرین، شنیده‌ایم اما هنوز هیچ نامه‌ی رسمی از این کشور به دست ما نرسیده و تا وقتی که انصراف رسمی و مکتوب به AFC نیاید ما آن کشور را همچنان جزو رقبا می‌دانیم.

مومنی گفت: قائم مقام دبیرکل AFC همچنین به عدم حضور نمایندگان چهار کشور دیگر در جلسات اشاره کرد و گفت که حضور نیافتن آن‌ها در این اجلاس به منزله کم شدن شانس میزبانی آن‌ها نیست، این اجلاس صرفا برای ارائه اطلاعاتی از شرایط میزبان‌ها و روند گرفتن میزبانی است. البته AFC متوجه هست که کشورهایی که نمایندگان‌شان حاضر شدند، ظاهرا جدی‌تر موضوع میزبانی را پیگیری می‌کنند.

نماینده فدراسیون در بیان موارد مطرح شده در این اجلاس به ایسنا گفت: بحث‌های مختلفی مطرح شد. مواردی مربوط به شرایط استادیوم‌ها، شرایط فنی برگزاری مسابقه‌ها، مسائل مالی، حسابرسی، مالیات و... آن‌ها اطلاعات زیادی به ما دادند و صحبت‌های دو طرفه‌ای هم رد و بدل شد. همچنین اعلام شد که بازرسان AFC برای دیدن امکانات میزبان‌ها بین ماه‌های نوامبر ۲۰۱۳ تا مارچ ۲۰۱۴ (اواسط آبان تا اوایل فروردین ۹۳) به کشورهای مختلف سفر کنند.

وی افزود: نمایندگان AFC در بازدید اولیه هیچ نظری درباره حائز شرایط بودن کشورهای در میزبانی اعلام نمی‌کنند. فقط گزارش‌هایی را تهیه کرده و پس از آن نواقص مشاهده شده را به کشورها اعلام می‌کنند. آن‌ها بازدید دومی را هم در برنامه دارند و کاندیداها مابین بازدید اول تا دوم فرصت دارند تا نواقص‌شان را به طور کامل برطرف کنند. نهایتا تعیین میزبان جام ملت‌های آسیا در سال ۲۰۱۹ در جلسه نوامبر ۲۰۱۴ (آبان ۹۳) هیات رییسه کمیته اجرایی گرفته می‌شود. پیش از اعلام تصمیم از طرف هر کشوری که تا آن زمان همچنان جزو کاندیداها باشد شخص یا نماینده‌ای در یک سخنرانی توضیحات کافی را از هدف و برنامه‌های کشورش برای میزبانی جام ملت‌ها اعلام می‌کند. آنچه که برای AFC اهمیت زیادی دارد حمایت دولت‌هاست و دولت‌ها باید تامین بودجه برگزاری مسابقه‌ها را بر عهده بگیرند.

مومنی در پاسخ به اینکه با توجه به شرایط اعلام شده از سوی کاندیداها شانس ایران را در کسب این میزبانی چقدر می‌دانید، گفت: اگر سه کشور ایران، عربستان و امارات را جدی‌ترین کاندیدای کسب میزبانی بدانیم و AFC بخواهد میزبانی را به کشوری از غرب آسیا بدهد با توجه به اینکه امارات چندین سال پیش میزبان جام ملت‌ها بوده شاید رقابت بیشتر بین عربستان و ایران باشد. از طرفی با توجه به وضعیت آب و هوایی و توریستی کشورمان در قیاس با عربستان و همچنین فاکتور مهم تماشاگران، شانس ما با حمایت دولت قطعا بیشتر است.

نماینده ایران در موضوع میزبانی جام ملت‌های آسیا با بیان اینکه از تصمیم AFC برای ممنوع بودن فروش و تبلیغات مشروبات الکلی در دو کشور ایران و عربستان در صورت میزبانی‌شان در جام ملت‌های آسیا خبر داد و گفت: AFC بنا بر درخواست ایران و عربستان این تصمیم را صرفا برای این دو کشور گرفته است و مطرح شد که اگر جام ملت‌ها در ایران یا عربستان باشد، AFC با هیچ اسپانسری درباره مشروبات الکلی قرارداد نمی‌بندد.

مومنی با بیان اینکه ما عنوان کردیم در ایران امکان تبلیغ سایت‌های شرط‌بندی هم وجود ندارد، گفت: AFC اعلام کرد که تبلیغات سایت‌ها و شرکت‌های شرط‌بندی در کلیه کشورهای آسیا ممنوع شده است. بنابراین هیچ مشکلی از این بابت وجود ندارد.

وی در پاسخ به اینکه آیا بحث حضور بانوان در ورزشگاه‌ها هم به میان آمد، گفت:‌در این باره صحبتی نشد، البته ما مشغول رایزنی‌هایی هستیم. در حال حاضر که فعلا حضور بانوان خارجی برای حضور در ورزشگاه‌هایمان منعی ندارد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سیمای آبی

    واقعاً که خجالت آوره. حضور بانوان خارجی در استادیوم ایراد نداره اما حضور خود بانوان ایرانی در استادیوم ایراددار میشه؟ میفهمید چی میگید اصلاً؟ واقعاً از گفتن این حرف شرم نکردید؟ نمیتونید فرهنگ سازی کنید تا بانوان ایرانی راحت به استادیوم بروند؟ اینقدر این کار براتون سخته؟ !!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج