بستنیهای صنعتی از سنتی بهترند
یک کارشناس تغذیه بستنیهای صنعتی را بهتر از بستنیهای سنتی دانست و اظهار کرد: در روند تولید بستنیهای سنتی نظارتی که باید صورت نمیگیرد.
خبرگزاری ایسنا: یک کارشناس تغذیه بستنیهای صنعتی را بهتر از بستنیهای سنتی دانست و اظهار کرد: در روند تولید بستنیهای سنتی نظارتی که باید صورت نمیگیرد.
سهیل عباسی ، با بیان اینکه به لحاظ سلامت بستنیهای صنعتی از سنتی بهتر است، گفت: بستنی سنتی از شیری تهیه میشود که مستقیما از دامداری میآید و هیچ نظارتی بر روی آن صورت نگرفته و این احتمال هست که این شیر عاملی برای انتقال بیماریهایی نظیر تب مالت باشد.
وی افزود: از طرفی، چربی شیرهای محلی کنترل نشده و چربی بالایی دارند و استفاده از آنها در بستنیهای سنتی چربی این نوع بستنی ها را افزایش داده که مصرف آنها توصیه نمیشود.
عباسی تصریح کرد: بستنیهای صنعتی به دلیل آنکه از شیرهای پاستورریزه و سالم و با چربی کنترل شده تولید میشود، سلامت بیشتری به همراه دارد.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه افراد به هنگام خرید بستنی صنعتی باید به برچسب تغذیه آن توجه داشته باشند، گفت: افراد باید دقت کنند میزان چربی و شکر بستنی که خریداری می کنند، زیاد نباشد.
وی با بیان اینکه بستنی های تهیه شده از شیر بهتر هستند، گفت: مصرف بستنیهای میوه ای و یخی به دلیل وجود رنگهای خوراکی چندان توصیه نمی شود.
عباسی تصریح کرد: رنگهای خوراکی در این نوع بستنیها میتواند عوارض بیش فعالی در کودکان را تشدید کند. از طرفی این رنگها میتوانند در برخی افراد مستعد ایجاد حساسیتهای غذایی و فصلی کنند.
عباسی در ادامه با بیان اینکه بستنی یک ماده غذایی پرکالری است، گفت: برای بچه هایی که کم تحرک بوده و در معرض اضافه وزن هستند، مصرف زیاد بستنی توصیه نمیشود.
وی افزود: برای این دسته کودکان مصرف سه بستنی در طول هفته کفایت کرده و برای بزرگسالان نیز مصرف همین مقدار بستنی در طول هفته توصیه میشود.
عباسی تصریح کرد: در مابقی کودکان چنانچه کودک اصرار زیادی به خرید بستنی دارد، میتوان روزانه یک عدد بستنی برای او خریداری کرد.
نظر کاربران
ودلیل مهمتر اینکه سودفروش بستنی صنعتی به جیبدوستان کارخانه دارمیرودولی سنتی به جیب کاسبان بیچاره کنارخیابان
خدا وکیلی چقدر گرفتین این مطلب و بزنین؟؟
بستنی های صنعتی اصلا بستنی نیستند . روغن پالم اند و اسانس و شکر به مقداری که دل آدم رو میزنه .
بستنی های صنعتی را اگر ساعتها در هوای آزاد بگذارید (برخلاف بستنی های سنتی) اصلا آب نمیشوند از بس روغن پالم بهشان می بندند.
بستنی سنتی اگر از جای معتبر خریداری شود شرف دارد به بستنی پالم صنعتی که بعد از خوردن آدم قلبش از این همه چربی و شیرینی میگیرد
ها. بستنی صنعتی که توش روغن پالمه خوبه
کارخونه های صنعتی هم که معلوم نیست چی میریزن توی بستنی؟؟ پالم؟ اونجا هم هیچ نظارتی صورت نمیگیره!
تریاک هم سنتیش ازجنسهای صنعتی بهتره
بستنی صنعتی مساوی ست با پالم
این متن رو باید تو قسمت طنز میذاشتید نه اینجا
این کارشناسه احتمالا کارخونه بستنی هم داره یا باهشون قرراداد تبلیغاتی داره