۴۱۶۹۷۶
۱۰ نظر
۵۳۹۶
۱۰ نظر
۵۳۹۶
پ

ماست نخورید!

ماست یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری به نام لاکتوباسیلوس حاصل می‌شود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می‌توان استفاده نمود؛ اما ماست‌های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می‌کنند.

افکارنیوز: ماست یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری به نام لاکتوباسیلوس حاصل می‌شود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می‌توان استفاده نمود؛ اما ماست‌های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می‌کنند.

شاید شما هم شنیده باشید که برای جلوگیری از پوکی استخوان تا می توانید ماست بخورید. اما آیا مصرف ماست برای استخوان ها مفید است؟

علم امروز در مورد ماست چه می گوید؟

مصرف کلسیم و ویتامین D از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند. کلسیم در تمامی سنین در حجم و استحکام استخوان نقش اساسی دارد و ویتامین D جذب کلسیم را بالا می‌برد. برای دارا بودن استخوان‌های محکم روزانه ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ میلی‌گرم کلسیم لازم است که سه لیوان ماست آن را تأمین می‌کند. امروزه بسیاری از انواع ماست‌ها با ویتامین D غنی شده است، روزانهIU ۴۰۰ ویتامین D برای جذب کلسیم لازم می‌باشد.

علم امروز می گوید ماست برای استخوان مفید است، البته علم امروزی تفکیکی بین ماست پاستوریزه و ماست محلی (تولید شده از شیر تازه و بدون مواد نگهدارنده) قائل نشده است و منظورش بیشتر مصرف ماست های پاستوریزه ای که در همه سوپرمارکت ها به وفور یافت می شود.

فواید ماست از نظر علم امروزی:

۱- پیشگیری از پوکی استخوان (استئوپروز)

۲- کاهش خطر فشارخون بالا

۳- بهبود سیستم گوارش

۴- کاهش عفونت دستگاه تناسلی در زنان

۵- ایجاد احساس سیری و کاهش وزن بدن

۶- درمان مشکلات روحی با مصرف ماست

نظر طب قرآنی و اسلامی در این مورد چیست؟

امروزه خوردن ماست در کنار غذا برای خیلی ها یک عادت شده است. ولی باید دانست که طبع ماست سرد و تر بوده و اسید لاکتیک زیاد تولید میکند. ماستی که چکیده نباشد در آب آن سردی زیاد است.

در واقع طب اسلامی بر اساس حدیث و روایتی که در ادامه آمده به این موضوع اشاره دارد که از آنجایی که طبع ماست "سر و تر" بوده مصرف بیش از حد آن مفید نیست.

امام صادق (ع) می‌فرمایند: «ما سردی (اسید) را به گرمی (باز) و گرمی را به سردی و تری را با خشکی و خشکی را با تری درمان می‌کنیم و کار را یکسره به خدا واگذار می‌کنیم».

طب اسلامی مصرف در حد اعتدال ماست چکیده محلی (تولید شده از شیر تازه) را نفی نمی کند اما خوردن ماست پاستوریزه را کلاً مضر می داند.

مضرات مصرف زیاد ماست پاستوریزه و چکیده نشده از نظر طب اسلامی و سنتی:

۱-پوکی استخوان و سائیدگی استخوان

۲- شب ادراری بچه ها

۳- یبوست

۴- ناراحتی اعصاب و روان

۵- صرع (برای کسانی که طبع سرد دارند)

۶- عرق کردن زیاد

۷- آلرژی

۸- عرق کردن زیاد (کف دست - زیر بغل - کف پا)

۹- ارترز

۱۰- رماتیسم

۱۱- سیستم ایمنی بدن را کم می کند خار استخوانی در پاشنه پا یا در استخوان دنبالچه ایجاد می کند و نمی تواند روی صندلی بنشیند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    این چه مقاله بی سر و تهی آخه.
    خود تولید کننده محتوا فهمیده چی سرهم کرده؟
    اصلا یکپارچگی نداره مطلبتون، آخه یا کلا بحث تغذیه ای علمی بکنید یا نظر طب سنتی رو بگید، وقتی بدون تخصص مقاله می نویسید همین میشه

  • سپیده

    ما اخر نفهمیدیم ماست بخوریم یا نخوریم!! یه بار میگن ماست محلی نخوریم چون چربی داره و پاستوریزه نیست حالا میگن ماست پاستوریزه نخورین ضرر داره. در کل تو مملکت ما هیچی نبایستی بخوریم چون گوشتها هورمونی هستند وسبزیجات هم با اب فاضلاب ابیاری میشه و سمی هم هستش پس چی بخوریم مسولین محترم شماها بجای اینکه به ما میگید نخوریم به فکر چاره باشید

  • محمدی

    کاملا در تضاد !!!من به علم امروز بیشتر اعتماد دارم

  • صقرا

    توراپس



    بخوريم يانخوريم.

  • صبا

    مگه میشه؟

  • بدون نام

    چرت وپرت میگه من الان نزدیک 20 ساله ماست بسته بندی میخورم حداقل هفته ای یک الی 2 بار

  • بدون نام

    آخه مگه در زمان طب اسلامی ماست پاستوریزه بود که اینجا نوشته مضر میداند؟ نویسنده زیادی مصرف کرده گیج میزنه

  • بدون نام

    الان که مردم به دلیل درآمد بالای پزشکان چشم دیدن آنها را ندارند بهترین زمان است تا با حرله طب اسلامی، جامعه پزشکی را نابود کنیم و بگوییم طب غربی به درد نمی خورد. حجامت و علفیات و صفرا و بلغم و قاروره برای ما بهتر است و با اعتقاداتمان نیز سازگاری دارد

  • بدون نام

    من از بابت اینکه عمری ماست خورده ام استغفار میکنم و امیدوارم خداوند این گناه کبیره را بر من ببخشاید. لعنت به ماست و ماست خواران

  • dr.mohsen.hashemi

    بعنوان یک متخصص ارتوپدی از خواندن مقاله ی مزخرف شما بسیار خندیدم.متاسفم از این سطح سواد نویسنده ی سایت.درباره ی تخصصی ک یک کتاب درباره آن نخوانده اید اظهار فضل نکنید.آنهم پزشکی!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج