برخورد با فروشندگان و دانلودكنندگان بازی های غير مجاز
رئيس پليس فتاي استان اصفهان با اشاره به تاثير بازيهاي رايانه اي بر رفتار پرخاشگرانه و خشونت آميز كودكان و نوجوانان گفت: پليس براساس قانون با مبلغان، دانلود كنندگان و فروشندگان بازيهاي رايانه اي غير مجاز در فضاي سايبر برخورد ميكند.
سرهنگ" ستار خسروي" رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات فرماندهي انتظامي استان اصفهان در خصوص تاثير بازيهاي رايانه اي بر رفتارهاي پرخاشگرانه و خشونت آميز كودكان و نوجوانان گفت: بازيهاي رايانه اي در اصل براي سرگرمي توليد ميشوند اما از تاثير بازيهاي رايانه اي بر شكل گيري شخصيت كودك نيز به هيچ عنوان نميتوان غافل بود.
وي افزود: استفاده از جاذبههاي تصويري و تخليه سريع هيجانات دروني در دنياي مجازي اين قدرت را به بازيهاي رايانه اي داده تا به يكي از اصلي ترين عوامل در تربيت كودكان تبديل شوند و اين در حالي است كه توليد كنندگان اين بازيها بيش از آنكه به فكر سلامت شخصيت مخاطب باشند به فروش بازيهايشان فكر ميكنند.
اين مقام مسئول با بيان اينكه هم اينك ۸۰ درصد بازيهاي رايانه اي غير خشن و ۲۰درصد از آنها خشن هستند گفت: متاسفانه كودكان و نوجوانان بيشتر از بازيهاي رايانه اي با مضامين خشونت آميز استفاده ميكنند كه با فرهنگ و ارزشهاي اصيل ملي و اسلامي ما نيز مغايرت دارند.
رئيس پلس فتا اصفهان با هشدار به خانواده در خصوص دقت بر روي بازيهاي رايانه اي فرزندانشان گفت:اين بازيها كودكان را پرخاشگر، ستيزه جو، درونگرا، منزوي و ناتوان در برقراري ارتباط اجتماعي كرده و بسترهاي بزه كاري، قانون شكني و هنجار شكني در او را ايجاد ميكند.
اين مقام انتظامي با بيان اينكه پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات استان اصفهان با كساني كه اقدام به فروش و يا تبليغ بازيهاي رايانه اي خشن، غير مجاز و مغاير با ارزشهاي اسلامي و فرهنگ اصيل ايراني در فضاي سايبر كنند برابر قانون برخورد ميكند گفت: صاحبان گيم نتهايي هم كه اين بازيها را از اينترنت براي مشتريانشان دانلود كنند نيز از اين امر مستثني نبوده و پليس با آنها هم برخورد خواهد كرد.
سرهنگ خسروي با بيان اينكه مخالفت با بازيهاي رايانه اي روش مناسبي در كاهش آسيبهاي آن نخواهد بود به خانوادهها توصيه كرد: در خريد بازيهاي رايانه اي دقت بيشتري كنند و برنامههاي فرهنگي، ورزشي ويژه اي براي فرزندانشان در نظر بگيرند.
اين مقام انتظامي، تنظيم قوانين معمول براي استفاده از رايانه، بهره گيري از نرم افزارهاي كنترل و صافي، محدود كردن رفت و آمد فرزندان به گيم نتها و محدود كردن بازيهاي خشن و نظارت بر گيم نتها توسط متوليان امر را از ديگر راهكارهاي مقابله با آسيبهاي بازيهاي رايانه اي خشونت آميز و غير مجاز عنوان كرد.
ارسال نظر