توصیههای سازمان سنجش برای انتخاب رشته
نتایج اولیه آزمون سراسری سال ۹۵ به صورت کارنامه از طریق سایت سازمان سنجش قابل رؤیت است و آنگونه که مسئولان این سازمان اعلام کردهاند، تمام داوطلبان مجاز به انتخاب رشته شدهاند.
روند انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۹۵ از صبح شنبه ۲۳ مرداد آغاز و تا پنجشنبه ۲۸ مرداد ادامه دارد و هر داوطلب میتواند از میان گروههای آزمایشی مجاز اقدام به انتخاب ۱۵۰ کد رشته محل کرده و آنها را به ترتیب اولویت و علاقمندی در فرم اینترنتی انتخاب رشته ثبت کند.
دفترچه راهنمای انتخاب رشته بر روی سایت سازمان سنجش قابل مشاهده است و این دفترچه از صبح فردا (شنبه) از طریق روزنامه فروشیها نیز عرضه میشود.
* صفحات ۴ تا ۶ دفترچه را به دقت مطالعه کنید
داوطلبان برای انتخاب رشته باید محتوای دفترچه راهنما را به دقت مطالعه کنند و به ویژه به صفحات ۴، ۵ و ۶ دفترچه دقت کافی داشته باشند چرا که در صفحه ۴ شرایط بومی گزینی اعلام شده است.
داوطلبان در انتخاب رشته به شرایط بومی گزینی توجه داشته باشند چرا که این روش برای هر داوطلب در ناحیه خود امتیازات ویژهای را در نظر گرفته و این موضوع شانس قبولی او را در ناحیه خود ۴۰ تا ۶۰ درصد افزایش میدهد.
* توصیههای سازمان سنجش برای انتخاب رشته
محمودرضا رحیمیان معاون امور آزمونهای سازمان سنجش در رابطه با انتخاب رشته کنکور ۹۵ با ارائه توصیههایی به داوطلبان گفت: در مرحله پذیرش کنکور سراسری سال ۹۵ ابتدا رشتههای متمرکز را بررسی و پس از آن به سراغ رشتههای نیمه متمرکز میرویم و در رشتههای نیمه متمرکز داوطلب را صرفاً به دو رشته محل معرفی خواهیم کرد.
وی افزود: به عنوان مثال اگر داوطلبی اولویت 1 تا 12 خود را از میان رشتههای متمرکز انتخاب کرده باشد و اولویت 13 تا 15 رشتههای نیمه متمرکز باشند و پس از آن باز هم رشتههای متمرکز را انتخاب کرده باشد، ابتدا اولویت 1 تا 12 را بررسی میکنیم و اگر در آنها قبول شد دیگر رشتههای نیمه متمرکز را بررسی نمیکنیم اما اگر در اولویت 1 تا 12 قبول نشد به سراغ اولویت 13 تا 15 او که رشتههای نیمه متمرکز است، میرویم.
معاون امور آزمونهای سازمان سنجش گفت: دفترچه راهنمای انتخاب رشته بر روی سایت سازمان سنجش قرار دارد و از صبح شنبه 23 مرداد به قیمت یک هزار تومان از طریق باجههای روزنامه فروشی عرضه میشود.
* شرایط پذیرش در دانشگاه آزاد
رحیمیان درخصوص شرایط پذیرش در دانشگاه آزاد عنوان کرد: دانشگاه آزاد دو نوع پذیرش با آزمون و بدون آزمون ( براساس سوابق تحصیلی) دارد. در پذیرش با آزمون ملاک کارنامهای است که سازمان سنجش صادر کرده و کد دانشگاه آزاد اسلامی در آن مشخص است که براین اساس داوطلبان باید به سایت دانشگاه آزاد مراجعه و با وارد کردن کد اعلام شده در کارنامه نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
وی بیان کرد: در رابطه با پذیرش در رشتههای بدون آزمون نیازی به کارنامه سازمان سنجش نیست و براساس اطلاعیهای که دانشگاه آزاد اعلام خواهد کرد باید اقدام شود.
معاون امور آزمونهای سازمان سنجش با توصیه به داوطلبان درخصوص انتخاب رشته گفت: داوطلبان باید رشتههایی را که به آنها علاقه دارند انتخاب کنند همچنین قدرت توانایی و امکان تحصیل در رشته را فراموش نکند. برای انتخاب رشته با دبیران و مشاوران متخصص مدرسه مشورت کنند و یکی از مهمترین مشاوران برای انتخاب رشته خانواده است.
رحیمیان بیان کرد: داوطلب تصور نکند صرفاً اگر به یک رشته برود میتواند به کشور خدمت کند بلکه تمام رشتهها مورد نیاز جامعه است برای در تکمیل فرم انتخاب رشته ابتدا دفترچه راهنما را با قدت مطالعه و رشتههای مورد علاقه را استخراج و سپس آنها را براساس علاقه با توجه به نوع دانشگاه ثبت کنند و اگرنمیتوانند به شهرستان بروند رشتههای شبانه را نسبت به روزانه در اولویت قرار دهند.
ارسال نظر