۲۰۴۱۳۹
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

فیس بوک ۱.۵ میلیارد نفری می شود

یکی از نکات جالب در مورد فیس بوک این است که تعداد مشترکان آن همچنان بیشتر می شود و شرکت مربوطه بدون توقف در این زمینه حرکت می کند.

مجله اینترنتی برترین ها





هفته نامه عصر ارتباط: یکی از نکات جالب در مورد فیس بوک این است که تعداد مشترکان آن همچنان بیشتر می شود و شرکت مربوطه بدون توقف در این زمینه حرکت می کند. شرکت 11 ساله فیس بوک در مارس 2015 اعلام کرد تعداد کاربران فعال آن در هر ماه به 1.44 میلیارد نفر رسیده است. این رقم نسبت به آمار ماه دسامبر 50 میلیون نفر و نسبت به آمار مارس 2014 هم 165 میلیون نفر بیشتر است.

در مقابل، توییتر طی یک سال گذشته 47 میلیون کاربر فعال جدید را تحت پوشش قرار داده است تا مجموع افراد تحت پوشش آن به 302 میلیون نفر برسد. شبکه اجتماعی LinkedIn هم در یک سال گذشته موفق شد با رشد 68 میلیون نفری، در هر ماه به 364 میلیون کاربر جهانی خدمات بدهد.

پیش بینی شده است تابستان امسال در ماه آگوست تعداد مشترکان فیس بوک از 1.5 میلیارد نفر هم فراتر رود. احتمال می رود سال 2018 تمام کاربران اینترنتی جهان در این پلتفرم عضو باشند.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج