۱۵۰۳۸۴۴
۲۱ نظر
۸۳۲
۲۱ نظر
۸۳۲
پ

مسئولی که به قطب جنوب سفر کرد، سزای عملش را دید

همه باید حال و روز مردم را رعایت کنند. اولین ما به ازای این "رعایتِ احوال" حرمت گذاشتن به مردم است. این که کارمان نمک پاش نباشد برای زخم ناسور شده مردم.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: همه باید حال و روز مردم را رعایت کنند. اولین ما به ازای این "رعایتِ احوال" حرمت گذاشتن به مردم است. این که کارمان نمک پاش نباشد برای زخم ناسور شده مردم.

2737661_408

حال بسیاری از هموطنان ما خوب نیست.  تورم چنان طوفانی در زندگی‌ها انداخته که تمشیت حداقلی زندگی هم  آرزوست. زلزله گرانی هم آن طوفان را چنان کامل کرده است که طبقه متوسط جامعه هم  فروریخته است.

در شرایطی چنین اگر کارگزاری حتی با پول شخصی طیب و طاهر هم حد و مرزها را نادیده بگیرد باید ترمزش را کشید. این رسمی علوی است. از یاد نمی‌بریم این کلمات هشدار دهنده و هوشیاری بخش را که "ای پسر حنیف به من خبر رسیده که مردی از جوانان بصره تو را به سوری فرا خوانده و تو نیز بدانجا شتافته‌ای. سفره‌ای رنگین برایت افکنده و کاسه‌ها پیشت نهاده. هرگز نمی‌پنداشتم که تو دعوت مردمی را اجابت کنی که بینوایان را از در می‌رانند و توانگران را بر سفره می‌نشانند..." 

کارگزاران حکومتی که "جمهوری اسلامی" نام دارد نه از باب استحباب بلکه به عنوان یک واجب سیاسی باید رفتار و سبک زیستی خود را جوری تعریف کنند که باعث آزار مردم نشود.

رفتار معاون بازگشته از سفرتفریحی قطب جنوب، به قلم قرمز رئیس جمهور، پاسخی در خور گرفت. باید هم چنین می‌شد. آن مقام بالای اقتصادی [فرزین رئیس بانک مرکزی]که عیدی، سکه می‌دهد هم باید هم جواب پس دهد و هم کارش جواب بگیرد. 

وقتی کارگر برای کار یک ماه، حقوق ۷میلیون ۱۶۶ هزارتومان میگیرد در سال ۱۴۰۳ چطور می‌تواند بپذیرد که رئیس بانک مرکزی، در پایان همان سال به خویشان خود سکه و نیم سکه عیدی بدهد؟ آقایان مسئول گاهی البته برای ساعتی خود را جای مردم بگذارند بد نیست. شاید بفهمند که مردم چه می‌گویند و چه می‌کشند!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    مردم ایران چقدر بی لیاقت و شایستگی شما رو تحمل کنن

  • بدون نام

    با پول بیت المال حال میکنن مسئولان ومدیران یه پولی هم به ما بدید ماهم بریم قطب حالا کی پول میدید

  • مسعود

    بنده خدا ازبس مشغله کاری داشته دلسوز مردم بوده رسیدگی به پروندهای کاریش همراهش در قطب شمال برده رسیدگی کند. واقعاَ ندیده بودیم این نمونه مدیران پر تلاش

  • بی کس

    ایندفعه رو خوب اومدی برترینها ،،حرف حق مخصوصا روایتی که شامل حال مسعولین خودنگرکردی ،،احسند

  • بی نام

    کل دولت باید حذف بشه

  • afshin

    باید عاملین محروم کردن این وضعیت که مردم نمی توانند سفر برند را برکنار کرد نه این آقا که سفر رفته

  • دهه شصت

    تا مثل مردم زندگی نکنن نمی تونن خودشون و جای مردم فرض کنن باید داشته هاشون و حقوق شون مثل مردم عادی باشه

  • رضا

    به هر حال رفت عشق کرد و اومد

  • ۹۸۳۰۰۰۷۷۸

    بسکه دروغ ودو رویی زیاد شده ما مردم چطور باور کنیم که اینها به سزای اعمالشان می‌رسند!!!!

  • گل صبر

    چقدرپولدارن که ایران کمشونه میرن خارج گردش میکنن.
    ماکه امکان
    یک سفر۱۰‌کیلومتری هم نداریم

  • sadegh

    چطور مسولی که برای سفر چند روزه به قطب جنوب بیش از دو میلیارد هزینه میکنه میتونه اقشار متوسط و ضعیف جامعه درک کنه

  • محسن

    یاد روایتی از مولا علی ع افتادم که فرمودندهرآنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند و هرآنچه برای خود دوست نداری برای دیگران هم دوست نداری.

  • علی

    اینجا برداشتش ی جای خوبترمیزارش چقدر ما بدبختیم خدا گرببنددری......

  • منفرد

    این شعارها قدیمی شده....بعد از مدتی در پست بهتر ومقام بالاتر می‌نشیند....

  • صدا

    پس چرامسئولینی که ۱۵روزتعطیل رادرقطب شمال کشورباماشین وبودجه بیت المال دراماکن تفریحی دولتی بسربردندرااخراج نمی کنند،پ.ن.پ.میخواهی خودشان رااخراج ونانشان راآجرکنند؟

  • آشنای قدیم

    اتفاقا اینجور آدما براشون مهم نیست همین امروز فردا یه پست جدید می دن بهش و بیچاره ملت مظلوم

  • ح م

    عوض اینکه اقتصاد مردم را درست کنن
    موضوع را عوض میکنن
    الان با عزل این آقا
    وضعیت مردم بهتر شد یا وضعیت این آقا بدتر شده
    همه رو سر کار گذاشتن

  • صلح بان

    همونجا بمون چرا برگشتی .

  • ایرانی

    چه سزایی مسخره ها

  • رضا

    بانک مرکزی تبدیل به دشمن مرکزی اقتصاد ایران شده دلار هرروز بالا میرود بانک مرکزی خواب هست

  • رحیم

    بخدا تمام مردم ایران شدن اقتصاد دان چون باحقوق 10 تومن زندگی کردن سواد وعلم می خواد که اینم از صدقه سری مسئولینه دمتون گرم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج