۱۵۰۰۰۶
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

خوردنی‌ و نخوردنی‌ ها برای سفید شدن دندان

مصرف پنیر، سبزی و میوه های خانواده مرکبات می تواند کلیدی برای سفید نگاه داشتن دندان ها باشد.

خبرگزاری ایرنا: مصرف پنیر، سبزی و میوه های خانواده مرکبات می تواند کلیدی برای سفید نگاه داشتن دندان ها باشد.

دکتر «آنتونی زیبوتز» پزشک محقق انگلیسی از مرکز ایمپلنت «هارلی استریت» انگلیس در این زمینه می گوید: بیشتر رژیم های غذایی برای سفید نگاه داشتن دندان های بر پرهیز از مصرف ادویه کاری و قهوه که دندان ها را لکه دار می کنند، متمرکز است.

وی افزود: از سوی دیگر انتخاب غذاهایی که فعالانه موجب تمیز کردن دندان ها و براق نگاه داشتن آنها می شود نیز به همان اندازه مهم است.

وی خاطر نشان کرد:سبزیجات ترد مثل سیب، هویج، گل کلم و کرفس موجب تمیز کردن دندان ها می شود.

پنیرهای سفت نیز در سفید کردن دندان موثر هستند زیرا جویدن آنها موجب پاک کردن ذرات غذا از دندان ها و جلوگیری از تشکیل پلاک (جرم) بر روی دندان ها می شود.

این خوراکی ها برای لثه ها نیز پیام دارند زیرا موجب تحریک جریان خون به لثه ها و در نتیجه سالم ماندن آنها می شود.

مرکبات و توت فرنگی به شستشو طبیعی دندان های شما در حین خوردن کمک می کند و کلم بروکلی و آناناس موجب کاهش التهاب لثه می شود.

همچنین تمشک، انار و زغال اخته موجب کدر شدن دندان ها می شود بنابراین برای داشتن دندان های سفید باید از مصرف آنها خودداری کرد چرا که این میوها به همان صورتی که پیراهن شما را لکه دار می کنند دندان های شما را نیز کدر می کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج